Şimdi Ara

!!! Registry Temizleme/Onarma Yazılımları !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
48.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  !!! Registry Temizleme/Onarma Yazılımları !!!

Clean My Registry 4.2 (Ücretsiz)

Clean My Registry bir kayıt defteri temizleme yazılımıdır.
    Windows kullanıcıları zaman içerisinde sistemlerine bakım yapmadıklarından
    dolayı kayıt defterinde gereksiz veriler birikebilmektedir. Özellikle sisteme
    kurulup kaldırılan yazılımların kayıt defteri girdileri kendiliğinden silinmeyip
    biriktiği için kayıt defteri hantalllaşmakta ve işlevini tam olarak yerine getirememektedir.
    Ayrıca sistemde oluşan sorunlardan dolayı kayıt defterinde hasar görmüş girdiler
    bulunabilmektedir. Bu gereksiz ve hasarlı girdiler temizlenmediğinde sistem kararlılığı
    ve hızı olumsuz yönde etkilenmektedir.

Clean My Registry gerekli olan bu temizleme işlemini oldukça kısa sürede
    gerçekleştirebilmektedir. Kullanımı oldukça basit olan yazılımla yapılması
    gereken tek şey ana menüsündeki "Clean" yani "Temizle" butonuna basmaktır.
    Yazılım bu komutla birlikte kayıt defterinde oldukça hızlı bir tarama yaparak
    gereksiz verileri temizlemekte, hasarlı verileri ise onarmaktadır. Bu temizlik ve
    onarım işleminden sonra sisteminizde oluşabilecek bir hataya karşı "Undo" butonunu
    kullanarak yapılan işlemleri geri alma şansınız da bulunmaktadır. Küçük boyutu, kolay
    kullanımı, hızlı tarama özelliği ve ücretsiz olması ile kayıt defteri temizleme ve onarımı
    için kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir yazılımdır.

Tasarımı tek bir ana pencereden oluşturulan yazılımda temizlenen ve onarılan kayıt
    defteri girdilerini ayrıntılı olarak da görebilirsiniz. Harici hiçbir işlem yapmanıza da gerek
    yoktur. Yazılımın kullanımından dolayı herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalinizde oldukça
    düşüktür. Zaten herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşünülerek yazılım
    kendiliğinden kayıt defterinizin bir yedeğini almaktadır.

860 KB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Kaynak BEYTEPE

Advanced Registry Doctor Pro 7.6.07.01

Advanced Registry Doctor (ARD), kayıt defterinizi (registry) onarır ve sisteminizin performansını daha iyi hale getirir. Kayıt defterindeki sorunları giderir ve daha önceden sisteminizde kurulu olan programın bıraktığı gereksiz izleri siler. Sisteminizdeki sorunlarınızın çözülmesine yardım eder.

Yenilikler (7.6) :

# Hızlı tarama eklendi.
    # Belgeler güncellendi.
    # Panda Antivirus Titanium ile bütünleşme eklendi.
    # Zone Labs ile bütünleşme eklendi.
    # Dil dosyası güncellendi.
    # Demo Modundaki sınır güncellendi.
    # Yükleme sihirbazındaki hatalar giderildi.
    # API ScanActiveX güncellendi.

5 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Abexo Registry Cleaner 4.1

Windows Kayıt Defterindeki kayıtlar bozulduğu zaman bilgisayarınızda hatalar meydana gelir ve sisteminizin verimi düşer. Abexo Registry Cleaner kayıt defterinizdeki bu bozuklukları giderir. Abexo Registry Cleaner ayrıca defterdeki boşlukları sıkıştırarak Windows'un biraz daha hızlı açılmasını sağlar. Kayıt defteri yedekleme özelliğine de sahip olan Abexo Registry Cleaner, uzun süre bakım yapılmayan bilgisayarların kararlılığını ve verimini gözler görülür derecede arttırır.

1 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Registry Distiller 1.00 (Ücretsiz)

Registry Distiller, ücretsiz bir kayıt defteri düzenleme ve temizleme programıdır. Birkaç tıklama sayesinde kayıt defterini temizleyebilir ve oluşmuş hataları giderebilirsiniz. Program işe sisteminizi taramakla başlıyor. Tarayarak geçersiz ve hatalı girişleri buluyor.

Sisteminizin hızını en yüksek seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Sürekli program ekleyip kaldırma ve virüs gibi bazı zararlı içerikler kayıt defterine zarar verirler. Program bulduğu hatalı kayıtları silmeden önce bir yedeğini alıyor. Bu şekilde herhangi bir hata oluştuğunda yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.

Programın düzenlediği ve temizlediği bazı hatalar :

# Kullanılmayan dosya uzantıları
    # Hatalı sürücü dosyaları
    # Hatalı ActiveX denetimleri
    # Geçersiz ve bozulmuş yardım dosyaları
    # Bozuk kurulum dosyaları
    # Hatalı başlangıç programları
    # Hatalı ve çalışmayan yazı tipleri
    # Paylaşılan DLL dosyaları

600 KB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

AMUST Registry Cleaner 3.5 (Ücretsiz)

AMUST Registry Cleaner, ücretsiz bir kayıt defteri düzenleme ve temizleme programıdır. Birkaç tıklama sayesinde kayıt defterini temizleyebilir ve oluşmuş hataları giderebilirsiniz. Program işe sisteminizi taramakla başlıyor. Tarayarak geçersiz ve hatalı girişleri buluyor.

Sisteminizin hızını en yüksek seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Sürekli program ekleyip kaldırma ve virüs gibi bazı zararlı içerikler kayıt defterine zarar verirler. Program bulduğu hatalı kayıtları silmeden önce bir yedeğini alıyor. Bu şekilde herhangi bir hata oluştuğunda yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.

Özellikleri :

# Windows 64-bit sürümlerini destekliyor.
    # Kolay kullanım
    # Kayıt defterini yedekliyor ve yedekten geri yükleyebiliyor.
    # Raporları e-postanıza yollayabiliyor.
    # Akıllı tarama özelliği ile daha ayrıntılı tarıyor.

Programın düzenlediği ve temizlediği bazı hatalar :

# Kullanılmayan dosya uzantıları
    # Hatalı sürücü dosyaları
    # Hatalı ActiveX denetimleri
    # Geçersiz ve bozulmuş yardım dosyaları
    # Bozuk kurulum dosyaları
    # Hatalı başlangıç programları
    # Hatalı ve çalışmayan yazı tipleri
    # Paylaşılan DLL dosyaları

1.7 MB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Bilgisayarınız yavaş mı çalışıyor? Sürekli hata mesajları mı alıyorsunuz? Sistem performansınızı geliştirmek mi istiyorsunuz? Eğer bu soruya cevabınız evet ise, kayıt defterindeki sorun ve hataları temizlemeniz gerekmektedir. RegDoctor, kayıt defterinizdeki (registry) sorunları bulmak ve temizlemek için geliştirilmiş bir programdır.

Kayıt defteri neden bozulur?

# Bir yazılımı kaldırmadan o yazılımla ilgili dosyaların kaldırılması durumunda,
    # Kayıt Defteri'nden dosya veya klasör girişi silme durumunda,
    # Yazılımı tam kaldırmama durumunda,
    # Yazılımı kaldırırken hatalarla karşılaşma durumunda bozulur.

Sistem performansınızın artması için RegDoctor ile kayıt defterinizdeki sorunları tek tıklamayla temizleyebilir ve onarabilirsiniz. Program, kayıt defterinde yaptığı tarama sonucunda bulduğu hataları ve sorunları listeler, tehlike düzeyine göre renklendirir. İsteğiniz doğrultusunda kayıt defterindeki sorunları temizler ve onarır. Böylece sistem performansınızın artmasını sağlar. Programın deneme sürümünde kayıt defterinde bulunan hatalar kısmen silinmektedir.

1.8 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 28 Kasım 2007; 15:45:10 >

• deneyelim
    sonucu yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Clean My Registry 3.1

Clean My Registry ücretsiz bir kayıt defteri temizleme yazılımıdır. Windows kullanıcıları zaman içerisinde sistemlerine bakım yapmadıklarından dolayı kayıt defterinde gereksiz veriler birikebilmektedir. Özellikle sisteme kurulup kaldırılan yazılımların kayıt defteri girdileri kendiliğinden silinmeyip biriktiği için kayıt defteri hantalllaşmakta ve işlevini tam olarak yerine getirememektedir. Ayrıca sistemde oluşan sorunlardan dolayı kayıt defterinde hasar görmüş girdiler bulunabilmektedir. Bu gereksiz ve hasarlı girdiler temizlenmediğinde sistem kararlılığı ve hızı olumsuz yönde etkilenmektedir.

Clean My Registry gerekli olan bu temizleme işlemini oldukça kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Kullanımı oldukça basit olan yazılımla yapılması gereken tek şey ana menüsündeki "Clean" yani "Temizle" butonuna basmaktır. Yazılım bu komutla birlikte kayıt defterinde oldukça hızlı bir tarama yaparak gereksiz verileri temizlemekte, hasarlı verileri ise onarmaktadır. Bu temizlik ve onarım işleminden sonra sisteminizde oluşabilecek bir hataya karşı "Undo" butonunu kullanarak yapılan işlemleri geri alma şansınız da bulunmaktadır. Küçük boyutu, kolay kullanımı, hızlı tarama özelliği ve ücretsiz olması ile kayıt defteri temizleme ve onarımı için kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir yazılımdır.

Tasarımı tek bir ana pencereden oluşturulan yazılımda temizlenen ve onarılan kayıt defteri girdilerini ayrıntılı olarak da görebilirsiniz. Harici hiçbir işlem yapmanıza da gerek yoktur. Yazılımın kullanımından dolayı herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalinizde oldukça düşüktür. Zaten herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşünülerek yazılım kendiliğinden kayıt defterinizin bir yedeğini almaktadır.

500 KB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Rietveld Tarih 23 Temmuz 2006; 23:38:27

Sorry you dont need any more. Just I can Say Perfect.

• teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xax

Türkçe dururken ingilizce konuşmaktan pek hoşlanmam.Neyse pek anlamadım ama güzel birşey yazmışındır heralde.

Bu arada avatar'ı değiştirmişsin tanıyamadım.

• Orjinalden alıntı: Rietveld

Orjinalden alıntı: xax

Türkçe dururken ingilizce konuşmaktan pek hoşlanmam.Neyse pek anlamadım ama güzel birşey yazmışındır heralde.

Bu arada avatar'ı değiştirmişsin tanıyamadım.

Ne söyleyebilirim her şeyi ile mükemmelsin. O anda aklıma gelen şeyi yazdım ing. kusura bakma..

• Bir sürü registry programı var ben tweaknow kullanıyorum.Sırf sen verdin diye rito indiriyorum sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Bir sürü registry programı var ben tweaknow kullanıyorum.Sırf sen verdin diye rito indiriyorum sağol

Kullan bunu memnun kalacaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Bir sürü registry programı var ben tweaknow kullanıyorum.Sırf sen verdin diye rito indiriyorum sağol

Kullan bunu memnun kalacaksın.

Evet arabirimi çok sadece ayrıca kullanışlı bir program saniyesinde registry temizliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 24 Temmuz 2006; 15:13:30 >

• Evet bende kullandım gerçekten çok güzel bir program.Tavsiye ederim herkese.Hiçbir sorunlada karşılaşmıyorsunuz.Zaten program temizlikten önce yedek alıyor.Bir sorun olduğunda hemen geri yüklüyor.

• Ben uzun zamandır kullanıyorum, gerçekten çok faydalı ve başarılı bir program, ancak forumda paylaşman hepsinden daha iyi sevgili @Rietveld...
  • Advanced Registry Doctor Pro 7.6 Build 07.01 programı eklenmiştir.

İyi Forumlar...

• Registry cleaner arıyordum ben de isabet oldu güzel çalışma sağolun
  • PAYLAŞIMIN GÜZEL ARKADAŞIM SAGOL
  • Çok teşekkürler kardeş
  • bilgisayardaki performans artısı görülebiliyor teşekkürler paylasım için dostum
  • Bunların arama modu var mı?
  • teşekkürler Rietveld
  • bende regdoctor var ama dandik hiç bi şeye yaramıyor.simdi burdan bakım bi tane saol
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.