Şimdi Ara

Final Fantasy 7 mobil platformlara çok geç gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Final Fantasy 7 mobil platformlara çok geç gelecek





    Popüler Final Fantasy serisini yavaş yavaş mobil platformlar için optimize eden ve 6. sürümü de kış aylarında oyunseverlere sunacak olan Square Enix, 7. sürüm için oldukça temkinli konuşuyor.




    Final Fantasy 7 hem serinin hem oyun dünyasının halen hatırladığı yegane oyunlardan. Bu bakımdan mobil dünyada da merakla bekleniyordu.




    Ancak yapımcı Takashi Tokita, depolama belleği sıkıntısı nedeniyle FF7 yapımının kısa vadede beklenmemesi gerektiğini belirtti. 1998 yılında 3 CD olarak piyasaya sürülen FF7, halen Steam üzerinde 3GB depolama gereksinimi ile satışta. 




    Apple'ın App Store'da uygulamalar için 2GB üst limit belirlemesi FF7'nin port edilmesi işlemlerini zorlaştırıyor. Performans ve grafik anlamında oyunu iyileştirmek isteyen Square Enix aynı zamanda depolama gereksinimini de azaltmak zorunda. Tokita, muhtemel FF7 port işleminin yıllar sürebileceğini belirtiyor.

     

     








  • Tutmayacağını düşünüyorum.
  • ff3 ve ff4 android sürümleri mükemmel. Bana göre serinin en iyisi 3 diyebilirim, White Sage ve Black Sage olarak 2 meslek daha eklemiş olsalar 3 için kusursuz yazardım.

    Android için ff5'e gelirsek 2 boyutlu olması çok üzücü oldu, Android'e çıkan 2 boyutlu 1 ve 2 oynanır ama 5'de summon'lar var ve kullandığınızda bir resimden başka bir şey görünmemesi oyuncuyu gidişatın havasından soğutuyor.

    6 henüz gelmedi ve serinin en fazla summon barındıran oyunu olma özelliğini taşıyor. Android ff3 motoru üstüne yada herhangi bir 3 boyutlu motor üstüne yapılırsa ff6 serinin yeni lokomotifi olacaktır.

    ff7'yi konuşmak içinse 6'yı beklemeyi tercih ederim, 7 olduğu gibi elleşmeden de çıksa satar ama tanınmış adam ve summonlardan ekleyip çıkarırlarsa eski rekorlarını yine kıracaktır.

  • FF 7 efsanedir..

    ne kadar gecikirse geciksin FF 7 ve FF 8 için beklemedeyiz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzcanlicanavar -- 20 Ekim 2013; 0:22:39 >
  • FF 7 telefonda oynanacak bir oyun değil bence. Ayrıca FF7 bana göre hala gelmiş geçmiş en iyi oyundur.
  • Şu saçma sapan oyunu oynayan var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.