Şimdi Ara

Art arda oynatma desteğine sahip alternatif YouTube uygulaması FoxTube'un 3. sürümü yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Art arda oynatma desteğine sahip alternatif YouTube uygulaması FoxTube'un 3. sürümü yayınladı



     

    Dünyanın en popüler video servisi YouTube için hazırlanan ve platformda yer alan diğer birçok uygulama gibi Apple'ın yeni işletim sistemine uyumlu hale getirilen FoxTube, 3. sürümüyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

     

    YouTube üzerinde yer alan videoların normal olarak izlenmesine, bu videoların hazırlanan listeler ile art arda oynatılmasına, ekolayzır ayarlamalarına, özel kategorilere ve aboneliklerin takip edilmesi gibi özelliklere sahip olan FoxTube, 3.sürümüyle iOS 7 işletim sistemine uyumlu bir yapıya kavuşuyor. Aynı zamanda tasarımsal olarak da baştan aşağıya yenilenen uygulama, ayrıca videoların oynatma hızlarının değiştirilmesi, geniş kişiselleştirme seçenekleri, AirPlay ve TV çıkış desteği gibi özellikler ile YouTube'un resmi uygulamasına oldukça başarılı bir alternatif oluşturuyor. 

     

    Phone / iPod Touch için 5,49 TL, iPad içinse 9,99 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen FoxTube 3 uygulamasına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. 











  • Gerek yok bence.
  • Çok pahalı.
  • Çok sık kullansam da arayüzü çok kötüydü, değişmesini bekliyordum. O sırada TubeBox uygulamasını keşfettim bedavayken indirmişim zaten ve çok daha güzeldi. Ama şimdi Foxtube arayüzü daha güzel duruyor hemen deneyeceğim.

    Düzenleme: Güncelleme olarak değil yeni bir uygulama olarak gelmiş. Bu yüzden yeniden satın almak gerekiyor maalesef. Bu arada fiyatı 5.49 TL değil 5.99 TL'dir. Düzenlerseniz iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 19 Ekim 2013; 16:47:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.