Türkiyede satışa çıkmak üzere olan, dizayn ve özellikleriyle ön plana çıkan tel, bana göre diğer samsunglardan ayrılıyor. Samsung modelini sevenler ve 3mp yi önemsemeyenler için alınabilecek farklı, ve şık bir tel. (Bu telle ilgili merak edilenleri, kulanıcı görüşlerini ve yorumları burda paylaşalım istedim ilgilenenlerle)
Teknik Özellikleri:
Dokunmatik menü tuşları. hızlı menü kullanımı 93-45-16.5 240*320(30-40) ekran 262bin renk 93 gr. 80 mb dahili hafıza ve artırılabilir hafıza(trans flash) 1600*1200( 2 mp) kamera-flaş mpeg4 video(352*288) bluetooth(a2dp uyumlu) Edge mp3-aac-wma çalar ekolayzer-3D sound. digital power amp. t.v. out handsfree döküman görüntüleyici foto-video caller ıd video duvar kağıdı 220 saat bekleme süresi 3.5 saat görüşme süresi yeni arayüz ve yazılım uçuş modu
Telin fotoları
çektiği foto örnekleri:
(kaynak newmobile.nl)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 28 Haziran 2007; 13:11:05 >
benim bildiğim, yok. bu teli inceleyen erdem kardeşimiz var. sanırım o daha ayrıntılı bilgi verebilir, ayrıca yeni telleri tr ye getirecek olan firmadan daha sağlıklı bilgileri alabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 24 Temmuz 2006; 9:36:56 >
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
cep telefonum sizlere ömür eğer gerçekten 10-15 günde çıkıcak bir telefonsa beklemeye değer ama daha uzun sürücekse bir telefon edinmem lazım bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim