Yahu arkadaşlar ben herye çıkıyorum arıyorum ama bir türlü internetteki fiyatları mağazalarda bulamıyorum ne bu yaw ne zman eşitlenir bunlar? Eşitlenmez demeyin eşitleniyo. Bir de telpa kampanya yaparsa peşin fiyatına taksit felan sanırım o zman uygulamak zorunda kalıyorlar telpa da çalışan arkadaş vardı galiba onun bir malumatı var mı bu konuda acaba?
evet arkadaşlar bu telle bugün yeni fotolar çektim. Ekleyeceğim ayrıca video. sanırım foto kalitesi beklenenden iyi olduğu ortaya çıkacak gibi. Ayrıca o gren olayı bende de vardı önce şimdi yok gibi. Alırken dikkat edin derim şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 14 Ağustos 2006; 14:03:43 >
arkadaşlar şimdi biz bu telefonu alamaya gittiğimizde falan nelere dikkat edelim sizce. gözden kaçmasın hiç bir ayrıntı. birde e900 alan arkadaşlar yazabilirlermi buraya aldıkları telefon nerede üretilmiş? made in china mı sizlerdeki??
alacak arkadaşların bir d aldıktan soraa aldığı yerden yanında bulunan sarj etmek için kullanılan cıt cıtlı kapağına baksın laçka olmasın bi kaç arkıma denk gelmişş menüde gezerken o kapak elinize yapışıp çıkıyomuşş sölemedi demeyin... Resim olayına gelince bundan önce n70 kullanıyodum ve d600 resimleri ile ölçülemess biraz geri kalmışş onlara göre sanki yeni bi cihaz değilmiş gibi mercek koymuşlar dizayn a önem vermişler bu kadarıda başarılı bence alınmaya değer