Arkadaşlar radyo donanımsal bir özelliktir software la olmaz bunu desteklemesi için extradan devra lazım buda kalınlık ve dizayn zorluğu ve extra masraf demek... ayrıca samsung koyabilse koymaz mı ha?
d520 yi bilenlerde bu tel hakkında fikir sahibi olabilir hemen hemen aynı özellikler mevcut,ekstra hafıza kartı 2mp kamera dizayn v.s. özellikler var, gerçekten güzel yapmışlar ancak şu ana kadar tam inceleyemesemde foto kalitesinde beklediğim başarı yok gibi, belki alışamadık ondan ama tatmin edici gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 12 Ağustos 2006; 14:56:04 >
arkadaslar, alanları tebrik ediyorum ama bsy sorcam telefon kapalıyken de mp3 dınlenmıyor dımı? ole bsy okudum ama yalan mı?
kardeş sana ve diğer arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim. telefon kapalıyken dinleme olayı yani uçuş modu var.ve bana görede güzel bir müzik çaları mevcut. bu arada bende telpa garantili 760 ytl ye aldım teli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 12 Ağustos 2006; 17:07:44 >
hayırlı olsun Turan telefonu aldığını yeni öğrendim kavumuşsun sonunda güle güle kullan kamerası pek tatmin etmedi demişsin de açıkçası benim hoşuma gitti önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 12 Ağustos 2006; 19:45:36 >
hayırlı olsun Turan telefonu aldığını yeni öğrendim kavumuşsun sonunda güle güle kullan kamerası pek tatmin etmedi demişsin de açıkçası benim hoşuma gitti önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla
teşekkür ederim kardeş, herhalde ayarlarıyla ilgiliymiş problem sonra düzeldi gibi, çok fazla çekmememe rağmen özellikle iç mekan fotolarında gren vardı. o yüzden açıkcası şaşırmıştım çünkü tanıtım fotoları falan gayet iyiydi. zaten fotolar eklendikçe daha iyi ortaya çıkar kalitesi.
Arkadaşlar W810i alacaktım ama bu tel aklımı çeldi, yarın ikisinden birini alacağım. Almış olanlardan şu bilgileri öğrenebilir miyim, şimdiden teşekkürler:
- Kulaklık çıkıyor mu kutudan? Ses kalitesi nasıldır, mp3 dinlerken performansı nasıldır?
teli almadım ama şöle diyim kulaklık var 512 lik kart 50 ytl ye piyasada bulunuyor daha ucuza da var da kalite biraz farkettiriyo arka planda mp3 te varmış..