Sevdiðin için deli oldun dediler. Yaþamýn tadýný yalnýz deliler bilir dedim.
Sadece fotoðraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yaðmurlarda ýslansamda tek baþýma,varlýðýný hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanýnda olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarýný inþa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliðimde denizin sesi olur seni hatýrlatan yanýmda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artýk,çünkü seni çok seviyorum
Sadece fotoðraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yaðmurlarda ýslansamda tek baþýma,varlýðýný hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanýnda olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarýný inþa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliðimde denizin sesi olur seni hatýrlatan yanýmda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artýk,çünkü seni çok seviyorum
arkadaþlar benm bluetooth dan pc ye biþe gönderlmio ya da biþe alýnmýo müzikk resm gibi pcden dpsya gönder dediðimde mesela ' stronhrg le weri deðiþimi yapmak ister misiniz ' die bi yazý çýkýo ewet diorum dosya aktarýmý baþarýsýz oldu dio. nasý çözeblrim bu sorunu??
E-900'ü çook uzun zamandýr kullanýyorum. Þimdiye kadar hiçbir sorun çýkarmadý. Ama þu an ilginç bir sorun var:
Telefonumun mesajlar menüsündeki telesekreter özelliðini uzun zamandýr kullanýyordum. Bugün telesekreterdeki karþýlama mesajýmý deðiþtrimek istedim ve birkaç sesli mesaj kaydetme denemesi yaptýktan sonra telefonun sadece "karþýlama mesajý ayarla" bölümünde bir kilitlenme oldu. Telesekreterin "ayarlar" bölümüne girmekte bir sorun yaþamýyorum; ancak "karþýlama mesajý ayarla" bölümüne girmeye çalýþtýðýmda telefon tamamen kapanýp açýlýyor. Telefonun ilk açýlýþtaki ekraný görünüyor, "lütfen bekleyin" iletisini alýyorum. Telefon sanki yeni açýlmýþ gibi oluyor. Ev telefonundan cep telefonuma arama yaptým ve telesekreter sesli mesaj alýyor mu diye kontrol ettim. Arama yaptýðýmda telesekreter devreye giriyorve bu cep telefonumun ekranýnda görünüyor; ancak cep telefonum yine ayný þekilde kapanýp açýlýyor. Arama kayýtlarýnda da yaptýðým arama görünmüyor. Telesekretere býrakýlan mesajlar da görünmüyor. Sanki hiç aranmamýþým gibi oluyor. Problemin sebebi, varsa çözümü nedir? Ne yapmalýyým? Bilen, daha önce böyle bir sorunla karþýlaþan var mý yoksa bütün garip þeylerin beni bulduðu gibi bu da mý sadece beni buldu?
sorun sadece telesekreterde mi yoksa cihazın başka yerlerinde de böyle takılmalar oluyor mu?Eğer sadece telsekreterde ise sorun,telesekreteri devreden çıkartıp içerisindeki deneme mesajlarını silip tekrar deneyebilirsiniz.birde operatörün telesekreter servisine yönlendirilmişse bu tip hata verebilir.yönlendirme ayarlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.
sorun sadece telesekreterin "karþýlama mesajý ayarla" bölümünde. telesekreterin ayarlar bölümüne girip devre dýþý býrakabiliyor ve süre ayarlamalarý yapabiliyorum. telefonda giremediðim tek yer karþýlama mesajý ayarla bölümü. girmeye çalýþtýðýmda telefon kapanýp açýlýyor. deneme mesajlarýný silemiyorum çünkü bu menüye girmeye çalýþýnca telefon kapanýyor. telesekreter ile yapabildiðim tek þey devreye sokup devre dýþý býrakmak. telefon hattýnýn telesekreter servisini hiç kullanamdým bu nedenle yönlendirme falan olmadý. zaten yönlendirme elle yapýlýyor yanýlmýyorsam. telefonuma arama geldiðinde, 30 san. sonra telesekreter devreye giriyor, devreye girdiði anda telefon yine kapanýp açýlýyor. gelen arama telefon kapanýp açýldýktan sonra hiçbir þekilde arama kayýtlarýnda görünmüyor. eðer operatörün telesekreterine yönlenmiþ olsa, sesli mesajým olduðuna dair bir uyarý almam gerekmiyor mu operatörden? off çok sinir bozucu. sanýrým servise götürmem gerekecek.
Arkadaşlar sanırım bulamıyorum. Samsung e900 ümde zil sesi önce kısık 1-2 saniye sonra yüksek çalıyor. ve bu kısıt ses yüzünden telefona gelen kısa çağrılar çantada ya da cepteyse duyulmuyor.Bunu düzeltmemin bir yolu var mı menüyü kurcaladım ama bulamadın birşey kod aradım bulduklarımda hep d900 le ilgiliydi e900 de çalışmıyordu. Bu derdimi çözebilecek kullanıcalar yardım ederlerse sevinirim.