Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarlarý >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERÅžEY Sayfa: <<   < önceki  52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61]
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
farukkk

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 20:40:31 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alýntý: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alýntý: farukkk

quote:

Dokunmatiklerin olduðu kýsmý deðiþtirebilir miyim ya. Ýkinci S harfi silindi de.

parayý veren düdüðü çalar

Abi o düdüðü çalmak istiyorum kaç paradýr. Hangi servis yapar.

telpaya yada ankarada sakaryadaki ali nazmi iþ hanýndaki 1 kattaki

baþarýya ver onlar yapar parasýnýda onlar söylerler

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonlarýn Yazýlým Main FS Dosyalarý ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERÝN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERÝ RESÝMLÝ ANLATIMI ''.
TIKLA
Ünal Korkmaz

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:20:25 

Aman abi Baþarý'yý almayým ben

Sevdiðin için deli oldun dediler. Yaþamýn tadýný yalnýz deliler bilir dedim.
Sadece fotoðraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yaðmurlarda ýslansamda tek baþýma,varlýðýný hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanýnda olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarýný inþa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliðimde denizin sesi olur seni hatýrlatan yanýmda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artýk,çünkü seni çok seviyorum
farukkk

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:30:40 

quote:

Aman abi Baþarý'yý almayým ben

ne oldu

beni artýk tanýyorlar bayaðý tel götürdüm oraya eþ dos akrabanýn yardýmcý oldular biraz yoðunlar çok beklersin ama iþlemini yaparlar

sabah 9:00 da yeni açýldýðý zaman gideceksin

TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
TIKLA

TIKLA
TIKLA
Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:34:57 

Abi 3 defa servise verdim kameradaki kýrmýzýlýk sorununu çözemediler. kamera modülü deðiþti dediler ama vidalara baktýðýmda týk yok. Oynanmamýþ bile.

Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliðimde denizin sesi olur seni hatýrlatan yanýmda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artýk,çünkü seni çok seviyorum
farukkk

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 23:41:46 

quote:

Abi 3 defa servise verdim kameradaki kýrmýzýlýk sorununu çözemediler. kamera modülü deðiþti dediler ama vidalara baktýðýmda týk yok. Oynanmamýþ bile.

anladým bende sorun yaþamadým hiç þans herhalde

TIKLA
TIKLA

TIKLA
TIKLA
dLra

9 Temmuz 2008; 19:50:34 

arkadaþlar benm bluetooth dan pc ye biþe gönderlmio ya da biþe alýnmýo müzikk resm gibi pcden dpsya gönder dediðimde mesela ' stronhrg le weri deðiþimi yapmak ister misiniz ' die bi yazý çýkýo ewet diorum dosya aktarýmý baþarýsýz oldu dio. nasý çözeblrim bu sorunu??

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 20:23:12 

Telefonu kapat aç.
BT'yi çýkart tak.
BT programýný kaldýr tekrar kur.

merula_alba

28 Aðustos 2008; 19:24:11 

Herkese selam.

E-900'ü çook uzun zamandýr kullanýyorum. Þimdiye kadar hiçbir sorun çýkarmadý. Ama þu an ilginç bir sorun var:

Telefonumun mesajlar menüsündeki telesekreter özelliðini uzun zamandýr kullanýyordum. Bugün telesekreterdeki karþýlama mesajýmý deðiþtrimek istedim ve birkaç sesli mesaj kaydetme denemesi yaptýktan sonra telefonun sadece "karþýlama mesajý ayarla" bölümünde bir kilitlenme oldu. Telesekreterin "ayarlar" bölümüne girmekte bir sorun yaþamýyorum; ancak "karþýlama mesajý ayarla" bölümüne girmeye çalýþtýðýmda telefon tamamen kapanýp açýlýyor. Telefonun ilk açýlýþtaki ekraný görünüyor, "lütfen bekleyin" iletisini alýyorum. Telefon sanki yeni açýlmýþ gibi oluyor. Ev telefonundan cep telefonuma arama yaptým ve telesekreter sesli mesaj alýyor mu diye kontrol ettim. Arama yaptýðýmda telesekreter devreye giriyorve bu cep telefonumun ekranýnda görünüyor; ancak cep telefonum yine ayný þekilde kapanýp açýlýyor. Arama kayýtlarýnda da yaptýðým arama görünmüyor. Telesekretere býrakýlan mesajlar da görünmüyor. Sanki hiç aranmamýþým gibi oluyor. Problemin sebebi, varsa çözümü nedir? Ne yapmalýyým? Bilen, daha önce böyle bir sorunla karþýlaþan var mý yoksa bütün garip þeylerin beni bulduðu gibi bu da mý sadece beni buldu?

Everythings gonna be ok!
sungur 13

29 Aðustos 2008; 14:55:42 

sorun sadece telesekreterde mi yoksa cihazın başka yerlerinde de böyle takılmalar oluyor mu?Eğer sadece telsekreterde ise sorun,telesekreteri devreden çıkartıp içerisindeki deneme mesajlarını silip tekrar deneyebilirsiniz.birde operatörün telesekreter servisine yönlendirilmişse bu tip hata verebilir.yönlendirme ayarlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

merula_alba

29 Aðustos 2008; 15:47:12 

sorun sadece telesekreterin "karþýlama mesajý ayarla" bölümünde. telesekreterin ayarlar bölümüne girip devre dýþý býrakabiliyor ve süre ayarlamalarý yapabiliyorum. telefonda giremediðim tek yer karþýlama mesajý ayarla bölümü. girmeye çalýþtýðýmda telefon kapanýp açýlýyor. deneme mesajlarýný silemiyorum çünkü bu menüye girmeye çalýþýnca telefon kapanýyor. telesekreter ile yapabildiðim tek þey devreye sokup devre dýþý býrakmak. telefon hattýnýn telesekreter servisini hiç kullanamdým bu nedenle yönlendirme falan olmadý. zaten yönlendirme elle yapýlýyor yanýlmýyorsam. telefonuma arama geldiðinde, 30 san. sonra telesekreter devreye giriyor, devreye girdiði anda telefon yine kapanýp açýlýyor. gelen arama telefon kapanýp açýldýktan sonra hiçbir þekilde arama kayýtlarýnda görünmüyor. eðer operatörün telesekreterine yönlenmiþ olsa, sesli mesajým olduðuna dair bir uyarý almam gerekmiyor mu operatörden? off çok sinir bozucu. sanýrým servise götürmem gerekecek.

Everythings gonna be ok!
sungur 13

1 Eylül 2008; 16:45:59 

sorun telefonun içerisindeki uygulamalardan aþýlamayacakmýþ gibi duruyor.Bence kaliteli bir servise vermenizde fayda var.

gnhnm

5 Ekim 2008; 23:36:56 

Arkadaşlar sanırım bulamıyorum. Samsung e900 ümde zil sesi önce kısık 1-2 saniye sonra yüksek çalıyor. ve bu kısıt ses yüzünden telefona gelen kısa çağrılar çantada ya da cepteyse duyulmuyor.Bunu düzeltmemin bir yolu var mı menüyü kurcaladım ama bulamadın birşey kod aradım bulduklarımda hep d900 le ilgiliydi e900 de çalışmıyordu. Bu derdimi çözebilecek kullanıcalar yardım ederlerse sevinirim.

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 0:39:53