Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY (Yeni)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY (Yeni) Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
champi10

10 Ağustos 2006; 2:02:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese teşekkürler metrocity telpadan 780e aldım kredi kartına tek çekim taksitli fiyatına 830 dedi 512lik hafıza kartınıda sordum 85 lira. Telefonla çektiğim resim var ama zamanım olunca atarım .birde önemli bişey daha ekliyim daha önce bayağı bir zaman nokia kullandım daha sonra sony ericson w800i aldım daha sonrada bundan önce d820 vardı. Şunu söylemeliyim sürgülü kapak seviyorsanız kesinlikle bu modeli olmasa bile samsung alın derim . Menülere alışmak filan 1 gün bile sürmez şuanda çok memnunum telefondan bana 1.5-2.000 liralık telefon verseler dönüp bakmam

The Power of Dreams Honda

Civic Hatchback 1.8 Sport i-Shift AMT Bej
TuVNeRa

10 Ağustos 2006; 2:15:15 

Keşke I750 ne zaman gelecek diye sorsaydın.
Uyku girmiyor gözlerime... Çatlayacaamm...

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
ardicli2000

10 Ağustos 2006; 3:07:51 

Arkadaşım nette tek çekim 730 taksitli 758 sen neden öyle pahalıya aldın daah yeni diye biraz kazık mı atıyorlar???
AYrıca samsungun kendi kataloğunda 512 lik transflash 50 ytl olarak yazıyor hepsiburda da 40 ytl ye bulabilirsin istersen bak bence sana biraz kazık atmışlar....

Okullar başladı sık olmasa da aralılarla yazmaya devam edeceğim inşaallah.....
Ağlamak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın...

http://img231.imageshack.us/img231/6088/pakistanamektup1vh3.jpg
rockerdem

10 Ağustos 2006; 9:53:41 

gidip mağazadan aldığınızda, eğer ki bir zincir mağaza (teknosa, ep:center, vs) değilse, online mağazalardan daha pahalı olması gayet doğal.

bu gerçek mağazalar/dükkanlar, hepsiburada gibi binlerce çeşit ürün değil, çoğu sadece telefon satıyorlar. Dolayısı ile karlarından verebilecekleri taviz sanal mağazalarda olduğu kadar yok. hepsiburada aynı üründen 2.000 tane satıyorsa, 100 yerine 50 lira kar edebilir, bu lüksü vardır. Ama aynı üründen ayda 20 tane satan adamın, bu karı azaltmamak istemesi gayet doğal bence.

Burada tüketici olarak seçim bizlerin elbette. Ya internete girip, ürünün resmine bakıp biraz daha ucuz alırız, günlerce kargo yolu gözleriz ve ürünü ilk kez bize ulaşıp kutuyu açtığımızda görürüz; ya da bir mağazaya gider, elimize alıp inceler, alır geliriz.

Bu anlamda "kazıklamışlar seni ehehe" gibi söylemlerle insanların heveslerini zedelemek pek doğru gelmiyor bana.

Kim, her nereden almışsa almış oslun, hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın

®O©K.E®dem
TuVNeRa

10 Ağustos 2006; 10:55:05 

Söz konusu elektronik olunca kesinlikel kargodan almam.
Aynı zamanda yeni çıkan bir telefon modeline mutlaka mağazada elime alıp nasıl durduğuna baktıktan sonra karar veririm.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
sadeceBERK

10 Ağustos 2006; 11:10:57 

başta hayırlı olsun diyeyim bugün yarın bnde alırım hayırlısı bakalım ne olacak

arkadaşlar netten para kazanma zamanı tıkla kayıt ol detayları i merak eden varsa pm atabilirler ilgilenenler için buyrun size link...
xzer

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2006; 11:12:12 

Arkadaş almış telefonunu; 2 kuruş çok olmuş, 3 kuruş az olmuş diyeceğimize...iyi günlerde kullan diyelim

CHAKISFACTION

memio

10 Ağustos 2006; 11:14:31 

telefon iyi güzel de radyo yok yaaa

TuRaN.z

10 Ağustos 2006; 11:21:19 

üç gün önceki konuşmaları unuttuk herhalde zaten iyi fiyattan çıktı. ayrıca bende mağazadan almaktan yanayım. ve aradaki fark önemli bir rakam deyil önemli bile olsaydı yinede daha mantıklı geliyor bana mağazadan almak sonuçta her zaman karşında kolay bulabileceğin bir muhatabın oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 10 Ağustos 2006; 11:22:36 >

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

ardicli2000

10 Ağustos 2006; 11:23:04 

quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem

gidip mağazadan aldığınızda, eğer ki bir zincir mağaza (teknosa, ep:center, vs) değilse, online mağazalardan daha pahalı olması gayet doğal.

bu gerçek mağazalar/dükkanlar, hepsiburada gibi binlerce çeşit ürün değil, çoğu sadece telefon satıyorlar. Dolayısı ile karlarından verebilecekleri taviz sanal mağazalarda olduğu kadar yok. hepsiburada aynı üründen 2.000 tane satıyorsa, 100 yerine 50 lira kar edebilir, bu lüksü vardır. Ama aynı üründen ayda 20 tane satan adamın, bu karı azaltmamak istemesi gayet doğal bence.

Burada tüketici olarak seçim bizlerin elbette. Ya internete girip, ürünün resmine bakıp biraz daha ucuz alırız, günlerce kargo yolu gözleriz ve ürünü ilk kez bize ulaşıp kutuyu açtığımızda görürüz; ya da bir mağazaya gider, elimize alıp inceler, alır geliriz.

Bu anlamda "kazıklamışlar seni ehehe" gibi söylemlerle insanların heveslerini zedelemek pek doğru gelmiyor bana.

Kim, her nereden almışsa almış oslun, hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın

Beyler beni biraz yanlış anlamışsınız belki benim yüzümden ama biraz açıklama yapmakta yarar olduğunu düşünüyorum..
Hayatımda hiç internette alış veriş yapmadım yapacağımıda sanmıyorum bunu belirteyim.
Ayrıca muhtemelen bu telefonu alacağım için inşaallah merak ettim.
Fiyat konusuna da şöyle bir açıkla getireyim ben samsung kataloğunda 50 ytl ye gördüğüm flash kartı neden 85 lira dediklerini merak ettim inanmıyorsanız katolağa bakabilrisiniz. telpa.com.tr de var..
Ayrıca hepsiburada da 296 ytl olan ekran kartını bir mağazadan 262 ytlye taksitle aldım peşin %5 indirim yapıyorlardı üstelik durum böyle olunca neden mağazada pahalı diye sordum. He bu olay telefonlarda farklı ise bilemem ama kardeşime x700 aldığımızda da fiyat konusunda bu kadar fark yoktu hatta hiç yoktu bunu da belirteyim bu alış-verişleri yaptıktan sonra böyle bir olayla karşılaşınca biraz tereddite düştüm sormamın nedeni bu ama mağaza diyebilirdi git başka yerde BULURSAN oradan al diye ama yok işte belki bundan mı diye sordum yanlış anlaşılmışım kusura bakmayın.

BU ARDA CHAMPİ10 HAYIRLI OLSUN....

Okullar başladı sık olmasa da aralılarla yazmaya devam edeceğim inşaallah.....
Ağlamak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın...

http://img231.imageshack.us/img231/6088/pakistanamektup1vh3.jpg
ataxx

10 Ağustos 2006; 12:44:58 

bu cihazı bir çok telefon satan bayiye sordum !
hiçbirinin elinde yok fakat sipariş verebileceklerini söylediler.
bahçesehir veya beylikdüzü taraflarında bu telefonu gören var mı?

Yolas

10 Ağustos 2006; 12:57:32 

mp3 kalitesi nasıl, SE W serisi ile karşılaştırıldığında? Kulaklık çıkıyor mu müzik dinlemek için, kalite olarak nasıl kulaklık varsa?

Drdt

10 Ağustos 2006; 13:16:10 

telefonu alan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biraz telefon hakkında izlenimlerini aktarabilirlerse sevinirim

sadeceBERK

10 Ağustos 2006; 13:19:19 

bn antalyada oturuyrm tahminen pztseye gelir gibi düşünüyorum

arkadaşlar netten para kazanma zamanı tıkla kayıt ol detayları i merak eden varsa pm atabilirler ilgilenenler için buyrun size link...