Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY (Yeni)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY (Yeni) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
okko

1 Ağustos 2006; 23:47:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

Orjinalden alıntı: okko

öle düşünüyosun ama parası olmayıp sırf bu teli almak için para biriktiren
onlarca insan olmadıını nerden biliyosun

Bence bi telefona 800 veren adam 1 milyar da verir..Zaten telefona 800 milyon veren insan teknolojiden az çok anlayan ve kullanan adamdır..Kullanmayan adam gider baz bi model alır ve telefon ihtiyacını karşılar.Ama aynı zamanda bu telefonu 800 milyona sırf karizma diye alacak bi ton ayı var bu memlekette..Ve ben bu ayı tiplerle aynı telefonu taşımaktan hoşlanmıyorum..Bu benim görüşüm tabi..

dostum haklısın tabi ama dişinden tırnağından arttırıp ta telefon alan bi sürü teknoloji meraklısı insan var bu ülkede onlarında hakkını yememek laızm sonuçta

"Parayla imanın kimde olduu hiç bleli olmaz"

rockerdem

1 Ağustos 2006; 23:56:44 

quote:

Orjinalden alıntı: by kara
erdem sana sorum olacak' sen bu teli inceledin. sence o dokunmatik tuşların işlevselliği nasıl? yani çokk hassasmı ve bir diğer aklıma takılan bu tel cebimizdeyken çaldı ve dokunmatik olduğu için cebimizde açılmazmıı bu çağrı...
bu dokunmatik tuşlar hakkındda biraz bilgi verirseniz sevnirim...
ekstradan bugün gözüme çarpan bişe daha; bügun digidergim geldi eve böle rasgele sayfaları hızlıca geçiodum ki ne görim baştan 3. sayfaya koskocaman e900 resmi koymuşlar bi kariz bi kariz hemen durdum bune? dedim. altındada HAYALİNİZDEKİ GÜZELLİĞE DOKUNUN yazıodu......alllaahhhhhhhhhhh...hemen int.de araştırmaya başladım satmaya başlayan yer yok fakat en geç cuma ya kadr başlıacak satışlarr.. alanlara hayırlı olsun

şimdi dokunmatik tuş olayı konusu öncelikle biraz hassas bir konu. bu meretler cepte filan işlemiyor. daha doğrusu neredeyse insan teni dışındaki hiçbir şeye tepki vermiyor, zaten güzelliği de burada. çok teknik detayını bilmiyorum ancak tahminim cepte-çantada-kılıfta bahsettiğin şekilde tepki vermeyecektir -ki 3 gün kadar cebimde taşıdım, olmadı öyle bir şey-.

ama her güzelin bir kusuru olur. zira bu tuşların bir de algılama süresi var. yani bastıktan yarım saniye ya da belki daha az bir zaman sonra yanıt veriyor. menülerde gezerken bunu farketmiyorsunuz ancak iş bu tuşlara arka arkaya basmaya gelince biraz uğraştırabiliyor. bu nerede lazım olur? mesela bir menüden 3 asım geriye gitmek istediğinizde parmağınızı basıp kaldırmanız gerekiyor üç kez. normal tuşlardaki gibi parmağın tuşa uyguladığı basınıcı azaltıp arttırmak bir işe yaramıyor. mesajdaki birkaç kelimeyi silmek ise başlı başına belli ediyor bu dezavantajı. bir de kullandığım süre zarfında istemediğim tuşlara basma gibi bir durumla karşılaştım. yani siz C tuşuna basarken parmağınızın bir bölümü NO tuşuna deyiyor ve hop diye ana ekrana dönüyorsunuz... alışmayla hallolabilecek bir sorun gibi göründü bana.

sadece mp3 çalma esnasında görünen ek tuşlar ise gerçekten çok şık. mp3 player'a girdiğinizde yavaş yavaş görünür hale geliyorlar ve nası derle, "yıkılıyo" :)

işin bir de şu yönüne bakalım ki bu aletin karizmasının temelinde bu tuşlar yatıyor. tuşlar dokunmatik olmasa alet bu kadar karizma olmazdı. Dikkat ederseniz "karizma" dediğimiz şeyin altında "pürüzsüzlük" yatıyor. tuş yükseltileri, tuş ayraçları filan olmadığı için bu kadar "cool" görünüyor. yoksa D520'den çok da farklı olmazdı sanıyorum.

TV reklamları da cuma-cumartesi gibi dönmeye başlayacaktır. cihaz şu an türkiye'de ancak malum gümrük mümrük durumları, bayilere dağıtımı filan, p.tesiyi bulur sanıyorum raflarfda yerini alması.

dergide gördüğün resmi de sanırım şu hatunun yüzü, telefonun üzerine yansımış olan foto, gerçekten şık...

®O©K.E®dem
TuRaN.z

2 Ağustos 2006; 0:38:49 

erdem konuyu güzel özetlemiş. şu an benim kullandığım tellerden birisi d520 modeli. aslında bu telden gerçekten memnunum. ancak bunda gördüğüm iki eksik kamera ve hafıza kartı idi. e900 de bunlar artı ufakta olsa yazılım yeniliği ve görsel yenilik v.b. var. bunlarda benim için bu teli almak için yeterli sebep gibi.

champi10

2 Ağustos 2006; 1:22:39 

Arkadaşlar ben bu telefonu bekliyorum telefonu denize hediye ettim (denizde kim demeyin denize düşürdüm) şimdi geçici bir nokia kullanıyorum bir arkadaşın 2. telefonu hala sabırla bekliyorumki çıksın diye hatta cep numaramı verdim gelir gelmez arayıp haber versinler diye. Daha dün uğradım ama stoklara henüz gelmedi 1-2 haftayı bulur dediler inş. sizin dediğiniz doğru çıkarda h.sonu gider alırım

The Power of Dreams Honda

Civic Hatchback 1.8 Sport i-Shift AMT Bej
TuRaN.z

2 Ağustos 2006; 13:07:35 

quote:

Orjinalden alıntı: champi10

Arkadaşlar ben bu telefonu bekliyorum telefonu denize hediye ettim (denizde kim demeyin denize düşürdüm) şimdi geçici bir nokia kullanıyorum bir arkadaşın 2. telefonu hala sabırla bekliyorumki çıksın diye hatta cep numaramı verdim gelir gelmez arayıp haber versinler diye. Daha dün uğradım ama stoklara henüz gelmedi 1-2 haftayı bulur dediler inş. sizin dediğiniz doğru çıkarda h.sonu gider alırım

doğru sanırım çünkü telpada yeni ürün olarak tanıtımı başlamış telin bugün, bir kaç gün içinde alırsın
herhalde.
Ayrıca, inanın bugüne kadar atlamışım yada dikkat etmemişim buna,
bu no tuşuyla C(silme) tuşu aynı yerde gibi eğer arada birşeyde yoksa nasıl olacak bu silme işlemini yaparken sürekli no ya basılacak gibi bu çok ilginç olmuş, gerçekten bu sıkıntı olurmu acaba,
gerçi erdem bahsetmiş bu konudan ama benim yinede kafam karıştı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 2 Ağustos 2006; 13:23:04 >

GS_1905

2 Ağustos 2006; 13:49:03 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: champi10

doğru sanırım çünkü telpada yeni ürün olarak tanıtımı başlamış telin bugün, bir kaç gün içinde alırsın
herhalde.
Ayrıca, inanın bugüne kadar atlamışım yada dikkat etmemişim buna,
bu no tuşuyla C(silme) tuşu aynı yerde gibi eğer arada birşeyde yoksa nasıl olacak bu silme işlemini yaparken sürekli no ya basılacak gibi bu çok ilginç olmuş, gerçekten bu sıkıntı olurmu acaba,
gerçi erdem bahsetmiş bu konudan ama benim yinede kafam karıştı biraz.

Valla nasil olacak bu is ya...

Iki tusun arasinda da ayrim falan yok ki..Bariz ayni yerdeler....

METU
rockerdem

2 Ağustos 2006; 14:26:41 

"NO-C" olayı basma süresi ile kotarılmış. o tuşa bir saniye kadar basarsanız ana ekrana atıyor yani NO oluyor, bas-çek yaparsanız C işlevi görüyor.

dediğim gibi, bu telefona alışmak gerek :)

®O©K.E®dem
sarıkanaryam

2 Ağustos 2006; 17:23:58 

haydaa.....dokunmatik tuşundan dezavantajı çokkk yaww...rahat kullanımı sıkıntıya sokuyoo....

zamanla belki alışılabilir ama zorluklar var...sinir edebilir kullanılırken...

oysaki görüntü çok karizmatik.....

samsung'un en ince incisi D900 ve D900i
samsung cLuBfAn

2006 CİTY COMFORT M/T GALAKSİ GRİ

TEK YILDIZ FENERBAHÇE***
samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB

2006 CİTY COMFORT M/T GALAKSİ GRİ

TEK YILDIZ FENERBAHÇE***
kamehame

2 Ağustos 2006; 21:10:52 

walla reklamını gördüm otobüs duragında şık olmuş fiyatda şık olur gbi 900 üstü olmaz inşallah

yok imza falan
by kara

2 Ağustos 2006; 21:25:12 

tuğranz bu hakkı devretme işi bana uyar... bakalım beyler tek dokunmatik olması beni düşündürüyo.
erdem sana yine sorum olacak... sen bu tel i ve yeni çıkaca samsung ve dier telleri kullandın. sana göre hangisi alınır ve sence e900 e değermi bi telefon değerlendirmesi yaparmsın...
teşşkürler yanıtlar için....

rockerdem

3 Ağustos 2006; 0:31:15 

e900 yerine d900 alırım ben olsam. zira dokunmatik dışında (tabi bi de karizma) pek bi farkını göremedim açıkçası.

gerçi gelip gelmeyeceği belli değil ama Z400 de beklenesi bir cihaz, bugün biraz kurcalama imkanım oldu.

özetle, yapılacak her türlü açıklama yapıldı sanıyorum. bundan sonrası sizin kararınız. telefonu elinize almadan, menüde bikaç tur atmadan da asla karar vermeyin derim. beklemenin sonu yok :=)

®O©K.E®dem
TuVNeRa

3 Ağustos 2006; 1:09:09 

quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem

"NO-C" olayı basma süresi ile kotarılmış. o tuşa bir saniye kadar basarsanız ana ekrana atıyor yani NO oluyor, bas-çek yaparsanız C işlevi görüyor.

dediğim gibi, bu telefona alışmak gerek :)

Bir sn den fazla basınca terlefon kapanıyormuş.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
rockerdem

3 Ağustos 2006; 1:44:05