Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY (Yeni)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY (Yeni) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GS_1905

27 Temmuz 2006; 15:52:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: okko

valla 800 limitini aşmazsa eylülde alıyorum bu telden bayıldım çok hoşuma gitti birazda samsung kullanalım dimi

800 ile 1 milyar arasi bi fyat bekleniyor..Samsung bayisi boyle soyledi bana..Yani 800 limitini %99.5 asar...

METU
TuRaN.z

27 Temmuz 2006; 16:00:01 

quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

quote:

yok be kardeş bence o kadarda kaba değil ufacık şeyler ama özelliği çok güzel ve kullanışlı gibi. benim merak ettiğim gerçekten ses kalitesinin artmasını sağlıyormu.

Hocam peki bu kulaklik ulkemizde satiliyor mu...Satiliyorsa ne kadardir ki acep

bu bildiğim kadarıyle henüz ülkemizde yok gelip gelmeyeceğini bende merak ediyorum yurtdışında epeydir satılıyor ve hakkaten işe yarar bir şey, gerçi müzikle pek işi olmayanlar için diğer senin gösterdiğinde gayet iyi ve kullanışlı bir cihaz,
ancak gel gör ki ben bu cihazı ucuzlamış diye düşünüyordum ama nerde yurtdışı satışı nerdeyse en ucuz 200 ytl yani anlayacağın pahalı, ama gelirse yinede alıcısı olur bence.

Hocam mobile-review` daki inceleme aslinda cok da olumlu sayilmaz..Ornegin:

` Full recharging will take you a bit more tan an hour. Unfortunately, we couldn't find the battery specs. In the max volume mode, the headphones allow about 10 hours of non-stop playback (about 2 meters distanced from the phone). The effective distance of the headset reaches 5-6 meters; this allows listening to the music with no noises and breaks. In the standby mode he headphones work for about 4 days. At combined use (working with the phone, about 1.5 hours of music a day), the earphones work about 2 days.

The real weakness of the couple is the very phone. In the D600's case a completely charged battery discharged totally in 3-3.5 hours of listening to the music. And the same results the I300 and E750/E760 showed. The battery area in the phone heats up much during data transfer to the headset. `

Mesela burada kulaklik dayansa bile kullanilan telefonlarin bataryalarinin 3-3.5 saat sonra bittigi yaziyor..Ayrica piller oldukca isiniyormus..Bu sebeplerden dolayi bu kulakliga 200 milyon vermek cok mantikli gelmedi simdi bana..

evet dostum önemli bir dezavantaj, eğer geçen zaman zarfında bluetooth stereo kulaklığın bu yönünde bir geliştirme yapmamışlarsa, düşüncelerine katılıyorum.

GS_1905

27 Temmuz 2006; 16:39:07 

@TuĞraNz

Hocam review da bunun bi giris modeli oldugu soyleniyor..Devami gelecek falan manasinda soylenmis sanirim..Ancak Samsung`un resmi sitesinde de sadece bu model var..Yani su an itibariyle bluetooth kulaklik isi yas..

Artik telefonu bekliycez sadece..Bu arada dun gece tanitim filmini izledim ve bir kere daha hayran kaldim bu telefona..Umarim son anda bi fikir degisikligi olmaz

METU
TuRaN.z

27 Temmuz 2006; 16:50:45 

hayırlısı , tanıtım filmini nerden izledin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 27 Temmuz 2006; 16:52:10 >

okko

27 Temmuz 2006; 16:51:30 

vala alıcam ben kafaya koydum 900 ede dayarım gerekirse limitleri çünkü benim aradığım herşey var telde bugune kadar hep nokia ve symbianlı modelleri kullandım ama symbian bi süre sonra menuleri yavaşlatıyo bundan çok sıkıldım javada yeter bize bence şekli süper özellikleri kullanılabilirliliğin üstüne e ozaman ben tatilden dönene kadar da 800 e yaklaşır bu telin fiyatı ozaman tadından yenmez e bende alır korum cebime :D

TuRaN.z

27 Temmuz 2006; 16:55:52 

quote:

vala alıcam ben kafaya koydum 900 ede dayarım gerekirse limitleri çünkü benim aradığım herşey var telde bugune kadar hep nokia ve symbianlı modelleri kullandım ama symbian bi süre sonra menuleri yavaşlatıyo bundan çok sıkıldım javada yeter bize bence şekli süper özellikleri kullanılabilirliliğin üstüne e ozaman ben tatilden dönene kadar da 800 e yaklaşır bu telin fiyatı ozaman tadından yenmez e bende alır korum cebime :D

o zaman şimdiden sanada hayırlı olsun, memnun kalacağını tahmin ediyorum, nokia nında güzel telleri var symbiansız ama şu an için bu bencede güzel seçim olacak gibi...

okko

27 Temmuz 2006; 17:03:15 

quote:

quote:

o zaman şimdiden sanada hayırlı olsun, memnun kalacağını tahmin ediyorum, nokia nında güzel telleri var symbiansız ama şu an için bu bencede güzel seçim olacak gibi...

saol tuğranz ya bi arkadaşımfa d600 var hayranım o tele siyahlığı ve şıklığı beni cezsbediyo zaten ve bu tel çok hoşuma gitti bakalım bi canlı canlı göriyimde eylule kadar alıp kullana aarkadaşların yorumlarınıda okuduktrna sonra son kararımı veririm

GS_1905

27 Temmuz 2006; 17:03:56 

quote:

Hoca tanitim filmi dedigime bakma sen Su ingiltere sitesindeki tanitim ver ya ondan bahsediyorum.. Samsung bu isi biliyor valla

METU
TuRaN.z

27 Temmuz 2006; 17:12:12 

quote:

quote:

Hoca tanitim filmi dedigime bakma sen Su ingiltere sitesindeki tanitim ver ya ondan bahsediyorum.. Samsung bu isi biliyor valla

bende dedim t.v. reklamı falan mı çıktı, gerçi bu telin t.v. reklamına ihtiyacıda yok ya, hatta reklam olmasa iyide olur değilmi senin için

GS_1905

27 Temmuz 2006; 17:20:23 

quote:

quote:

quote:

bende dedim t.v. reklamı falan mı çıktı, gerçi bu telin t.v. reklamına ihtiyacıda yok ya, hatta reklam olmasa iyide olur değilmi senin için

Valla haklisin kardes ya...Hic reklami yapilmasin bu telefonun,bilboard falan da asilmasin saga sola..Telefondan anlayanlar kullansin sadece

Hatta gel bu topici de kapatalim yapmisken..Bu kadar reklam yeter valla ya

METU
okko

27 Temmuz 2006; 23:29:54 

bencede kimse bilmesin ilk biz alalım :D

rockerdem

28 Temmuz 2006; 0:23:34 

10 ağustos diyim, siz anlayın

®O©K.E®dem
okko

28 Temmuz 2006; 9:32:19 

oke ii dedin rockerdem sen call of oynuyonmu

<
TuRaN.z