Şimdi Ara

ANDROİD DONGLE ile Tv'niz android ve medya oynatıcı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyonum smart tv olduğu için kullanmam.Sadece çalışıyor mu diye denenmek için kullanılmış sıfır üründür.Aldığım bir ürünün yanında gelmiştir.Aşağıdaki ürünün sadece kendisi ,mini kılavuzu ve usb kablosu vardır. Yani sadece resimdeki ürünler verilecektir(çakmak hariç:)Priz adaptörü(sadece ABD içinmiş)kutunun içinden çıkmadı.İstenirse haricen alınabilir ama usb den enerjisini almaktadır.Fatura ve garanti belgesi verilmeyecektir, çünkü onlar asıl ürünün adına düzenlenmiştir.Ama isteyene asıl ürünün fatura fotokopisini verebilirim.Firma bu ürüne de garanti vermektedir.
    Fiyatı 135 liradır.

ANDROİD DONGLE  ile Tv'niz android ve medya oynatıcı olsun

Ürünün teknik bilgileri aşağıdaki linktedir.
    http://www.koopower.com/mini-pc-dongle-android-4-2-google-tv-player-box-quad-core-rk3188-2g-8gb-bluetooth-hd1080p-wifi-us-plug.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 28 Ekim 2013; 14:33:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba,
    Sizin satın almış olduğunuz projeksiyondan almak istiyordum ama fuardan alamadım, satış yapmadılar.. siz cihazı nerden aldınız, yardımcı olur musunuz?
    Ayrıca açtığınız ilândaki ürün sanırım projeksiyonun yanında geliyor, x9 alsam sizdeki ile sorun çıkarır mı?
    İyi geceler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışveriş yaptıklarım: ea_wanted, kurban50, taytaylan, tsk, myfranco, nebube, Chief_X, aziz.alptekin, GuNSTuR, deepzelan, Inspected, kdelen, halitk, BulutC, d33p3r, demirarca, hoppus, jagatai, iyiabi, dragonstory, ardavardar, ScAnMaN, Nelet1, bytoshiba, hermias, cemokka, yucel_kandemir, ttercan, Tocak, ereneren, erudemu, ZepH, babadagi, Mossberg, kalekale, newaek, einsteinz, Onlineservis, technobeto ...

PSN Oyun Alışverişlerim: @Brkgk, @ESvED1453, @x3x, @burak103, @schumacher__, @Cherokee, @avei21, @TIRTILL, @tadanyz, @DarkTranglty, @erhandusunceli @orkuncakan
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

Merhaba,
    Sizin satın almış olduğunuz projeksiyondan almak istiyordum ama fuardan alamadım, satış yapmadılar.. siz cihazı nerden aldınız, yardımcı olur musunuz?
    Ayrıca açtığınız ilândaki ürün sanırım projeksiyonun yanında geliyor, x9 alsam sizdeki ile sorun çıkarır mı?
    İyi geceler..

Merhaba, ben cihazı direk firmasından telefonla sipariş ettim. Bendeki dongle x09 da sorun çıkarmaz çünkü x10 la aynı cihaz.x10 kodu sadece dongle farkı.Bu dongle 5-6 yıllık hdmi girişi olan plazmayı bile androidli ve internetli hale getirdi ki x09 a kesin uyum sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 28 Ekim 2013; 14:35:09 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.