Şimdi Ara

Zotac rtx 4080 trinity oc Satildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
6
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    sifir zotac rtx 4080trinity oc 24ay garantili faturali=== satildi orhancub beye h.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 16 Şubat 2023; 14:11:1 >

• takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_1988

takip...

Yeni powerler geldi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500watt artes marka power 12cm fanlı şık dizaynı olan powerdir...

Bu powere talibim en son ne kadara yaparsınız,kargo ücreti kime ait ve garantisi var mı
  • 1 hafta şahsi garanti veririm yüzde 40 indirim mng ile türkiyenin heryerine göndeririz

• pm attim panpa
  • [size=4]500watt xigmatek power gercek olup sessız 12cm fanlı güç çıkışları yeterli...1 ay kullanıldı sıfır gibidir garantısı devam ediyor segmentten
    Fiyat: 74.99tl===satıldı

[size=4]300watt gerçek power chıctec marka ağır bir power sorunsuz
    fiyat==17.5tl==satıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahh burhan abi bunu geçen hafta bilseydim
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38bbw-u01-talon-black-edition-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=64767
    bunu aldım 340'a... HAF932 kaçmaz

• Kasa sıfır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Kasa sıfır mı?

2.el sıfır haf932i hiç 189a verirlermi 350tllik kasadır bu...2.el sıfır haf932i hiç 189a verirlermi 350tllik kasadır bu...
  • Hep böyle bir kasam olsun istemiştim...
  • resimler kullanılmamış halini temsili gösteriyor da,kasanın gerçek kozmetik durumu nedir acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

resimler kullanılmamış halini temsili gösteriyor da,kasanın gerçek kozmetik durumu nedir acaba..

temiz durumda 10üzerinden 8alır
    ilk sahibi kullandı evde...alan arkadaşın gelip görmesini istiyoruz kasa büyük ağır olduğundan kargo düşünmüyoruz bu üründe...
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    ankaraya kargo taleap ediyorum:(((
  • Burhan kargo ile gönderim varsa alabilirim
  • [size=4]500watt artes marka power 12cm fanlı şık dizaynı olan powerdir...
    5850 amd özel model kartı sorunsuz taşımıştır..
    Fiyat: 59.99tl

• kasa tarafımdan alınmıştır her şey için burhan beye teşekkür ederim.iki tarafa da hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete1989

kasa tarafımdan alınmıştır her şey için burhan beye teşekkür ederim.iki tarafa da hayırlı olsun.

[size=4]COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER fiyat==189.99tl elden teslim şartdır...kasa şuan şişli cami civarlarında teslim edilebilir vaziyettedir akşam8den sonra verebiliriz

elden teslim aynı bölgeden 180tlden verdik arkadaşımıza güzel bir alışverişdi ben tşk ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 21 Aralık 2013; 6:26:42 >

• Super psu guzel fiyat. Corsairin birde musteri memnuniyeti olunca 1200 fazla olsa bile alinir.

• FirePSU 625W tarafımca alınmıştır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.