Şimdi Ara

FM 2014 Beşiktaşlılar Derneği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
1
Favori
35.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok artık


     FM 2014 Beşiktaşlılar Derneği


    Kadro aynı giden 1-2 kiralık oyuncu.
  • Forvet bulabilen var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Storm Worm

    Forvet bulabilen var mı

    Bana da lazım.Yakubuyu alayım dedim bonservisi ucuza geliyor ama beyimiz yıllık 7 milyon euro mayış istiyorEnes ünalı alayım dedim 4 milyon istiyorlar aslında veririm ama düşünceliyim.Bana sol bek, sağ bek ve forvet lazım.GS'nin 4 puan arkasında 2. sıradayım.Fener'de Ersunu kovdular 6.sırada.Sol beke ali adnanı alayım dedim ona da 25'ten açıyorlar kapıyı Deliricem vallahi.Parayı mı düşüneyim,yabancı kontenjanını mı düşüneyim vallahi deliricem.




  • Şansa bak liverpoola eşleştik sanalda da 8 tane çakar bunlar
  • Beyler benim defans evlere şenlik. 8 maç oldu 10 puanım var sadece :D bana fikir verin ya
  • Bu sene Beşiktaş'ı almaya kıyamadım Bilic ile ne yapacaklarını çok merak edıyorum :) Bu sene Arsenalliyim
  • Fernandes'i takımda tutmak şans işi herhalde. 3-4 kere oyuna başladım 2sinde gayet mutluydu 2sinde de direkt gıcıktı bana. Veli'ye iyi para veriyorlar valla, göndermemek olmaz. Bu arada Pektemek niye gözden çıkarılacaklar listesinde çözemedim. Ben satıyorum direkt iyi para ediyor. Escude pek iyi değil ama üç kuruşa gidiyor. Satmıyorum. Alves'i satmayı düşünüyorum. Bir de Dentinho iş yapıyormu sizde bitirsem mi anlaşmayı?
    Bu arada bu direkler sorunu hala var. Her maçta 2-3 direğe çarpan top var. Geçen Ömer penaltı kullandı direğe çarptı. Boş kaleye kafayla tamamladı bir daha direğe çarptı. Ama oyunun en büyük bugu herhalde Almeida'nın karşı karşıya kalınca gol atabilmesi. Şu anki oyunumda çok iyi oynuyoruz. FENERBAHÇE ve Bursa ile berabere kaldım. Gerisi galibiyet. Fakat Avrupa maçı gelirse dümdüz olmaktan korkuyorum. 3d maç motoru daha iyi olmuş ama seyretmek hakikaten gerçek BEŞİKTAŞ'ı seyretmek gibi kanser oluyor insan. Bir müdahale yap ya önünde geçen topa. Ama kalecilerin animasyonları gayet hoş olmuş. 2li mücadeleler çok kötü.
    Bu arada yine rezalet bir Türkçe. Bir dil bu kadar mı anlaşılmaz çevrilir. Sadece ipucu kısımları gayet güzel olmuş. Spikerde yine hatalar var çeviriden dolayı. Takım bütün maç boyunca kızgın :D La kime kızıyonuz anlamıyorum ki.
    Biri bir gün uğraşsa da şu en azından bizim futbolcuların tiplerini değiştirse, tanıyamıyorum oyunda kim nasıl oynuyor. Editörde öyle bir seçenek var ama neye benzediğini göremiyorum. Olsa değiştireceğim.
    Bu transfer hedefleri güzel olmuş ama Önder Özen pek başarılı değil bende. Ayrıca hakikaten Türkiye liginde de alacak adam yok. Gözlemcilerim öyle söylüyor.
    Bu arada tekrar baştan başlayacağım. Fernandes yerine alacak çok adam var ama Manuel'siz çok gerçekçi gelmiyor bana özellikle ilk sene. Ve Biliç'e asistan menajer olmayı öneren oldu mu, gelebilir mi? Bu maçlarda kadroyu otomatik yapma olayı pek bir alengirli olmuş ama güzel. Bu arada worksptaki dortmund taktiğini deniyorum, fena değil oyunda 442manu diye geçiyor. Bir de en çok indirilenlerde Wall diye bir şey var ama diziliş çok fena anca Barca'da falan işe yarar.
    Ne çok yazdım yav. Neyse başarılar size kariyerlerinizde.

    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=192171927
    Bunu da yükledim ben Türkiye 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligi v1.0

    Düşüncem şu ileride belki Türk oyuncu fazla olur ise oradan da adam çıkabilir. Zira yabancılarla rekabet yapmanın tek yolu altyapıya önem vermektir, yabancıları serbest bırakmak değil. (Troller zıplasın :D)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 6 Kasım 2013; 17:36:10 >




  • Sonunda liderlik

     FM 2014 Beşiktaşlılar Derneği

    Personeller tamamen yenilendi. 1-2 kişi dışında. Asistanım Hector Cuper

     FM 2014 Beşiktaşlılar Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 6 Kasım 2013; 19:42:30 >




  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Hangi parayla personel yenilediniz hocam? Fernandes'i 17.5 milyon dolara sattım 2 adam alabildim 2+2m dolara.Geriye ne maaş bütçesi ne transfer..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecay

    Hangi parayla personel yenilediniz hocam? Fernandes'i 17.5 milyon dolara sattım 2 adam alabildim 2+2m dolara.Geriye ne maaş bütçesi ne transfer..

    Hiç transfer yapmadım desem yeridir. Bir tek Şener ile Mensah'ı aldım. Toplam 2 milyon verdim. Transfer tablosunu atarım yarın
  •  FM 2014 Beşiktaşlılar Derneği

     FM 2014 Beşiktaşlılar Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 6 Kasım 2013; 22:49:36 >




  • Batuhan Bilgiç profili bekliyorum.
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Yönetimleri hiç beğenmedim bu sefer. Kulübe para aktaracaklarına boyuna kulüpten para çekiyorlar.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Fizyoterapist 200'e yakın para alıyor neredeyse. Yeni sözleşme imzaladığım 30 binlerde ve daha iyi
  • Beşiktaşa ortasaha forvet bitane de sol bek arıyorum bütçem yaklaşk 5mn€
    bonservisi ucuz işgören oyuncular arıyorum bildiğiniz varsa yazarmısınz?
  • Gayet zevkli gidiyor birde spor kompleksine geçersek süper olacak
  • Forvette Hugo Almeida nın yedeği olarak 300k ya Robbie Keane aldım adam harikalar yaratıyor. 5 maç 5 gol 2 asistlik performans sergiledi. Yardımcı forvet pozisyonunda oynatıyorum ayrıca sağ kanattada oynayabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: watthe

    Şansa bak liverpoola eşleştik sanalda da 8 tane çakar bunlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevivaL

    quote:

    Orijinalden alıntı: ecay

    Hangi parayla personel yenilediniz hocam? Fernandes'i 17.5 milyon dolara sattım 2 adam alabildim 2+2m dolara.Geriye ne maaş bütçesi ne transfer..

    Hiç transfer yapmadım desem yeridir. Bir tek Şener ile Mensah'ı aldım. Toplam 2 milyon verdim. Transfer tablosunu atarım yarın

    taktiğiniz hala 2. sayfadaki taktikmi ben aynı taktiğe yakın bişeyle oynuyoru takım her maç en az 2 tane yiyo 1 tane atarsa şükrediyorumda ondan soruyorum sadece mensah yerine escude var o kadar etkilermi
  • İlk sezonu çifte kupayla kapattım.Ama finaller acaip oldu ikisini de kaybedebilirdim.

    Türkiye kupası finalinde GS ile 1-0 geriye düştüm 10 kişi kaldım.Sonra 10 kişi ile skoru eşitledim bu sefer oyuncum sakatlandı 9 kişi ile uzatma oynadım penaltılarla kupayı aldım.

    Bu maçta sonra kritik 2 lig maçına çıktım.Bursaspor ile arada 1 puan vardı son iki maçı da aldım Bursaspor'da aldı hatta Fenerbahçe'yi yendi son hafta.Ben de son maç öldüm öldüm dirildim yani 1-0 zor yendim.Böylece ilk sezonu kapatmış olduk.Tabi hemen yeni sözleşme önerdiler.

    Kiraladığım Antonelli ve aldığım Cacares(DM) şampiyonlukta büyük rol oynadı.Ve tabii ki Sivok+Eneramo da öyle.Almedia sezonun çoğunu sakat geçirdi.En son 6-7 aylık sakatlıktan sonra sözleşme yenilemedim ben de.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.