Şimdi Ara

!!! Bir Ağa Sahip Olanlar Mutlaka İndirsin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Net Monitor For Employees 2.8.5

Programla ağdaki bilgisayarlarda nelerin yapıldığını görüyorsunuz.

İsterseniz o bilgisayarı kilitleyebiliyor, uyarı veya tavsiye niteliğinde
    yazılar yazabiliyorsunuz.Yönetilen bilgisayarın ekranını kendi ekranınız
    gibi izleyebiliyorsunuz. Yönetilen bilgisayarlarda tam bir hakimiyetiniz
    var, istediğinizi yapıyorsunuz.

Yönetmek için (şifrenizi girdikten sonra) diğer bilgisayarları da kullanabiliyorsunuz.
    Program WinXP, WinNt, 2003 ve 2000 de Windows servisi gibi(NT Service) ; Win98
    ve Me içinse normal bir uygulama gibi davranıyor. Bağlantılara şifre koyabiliyorsunuz.

3.2 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Önemli Not:Arkadaşlar sanırım bazı kullanıcılarda Norton bu programa virüs diyormuş.Bunun nedeni pc'ye dışardan giriş yapılmasıdır.Sonuçta ana makina sizden izinsiz bir şekilde pc'nize girip istediği şeyi yapabiliyor.Bunun içinde ip no'sunu kullanıyor.O yüzden programın bunu virüs olarak algılaması normal.Ancak program kesinlikle virüs içermez.Zaten link programın kendi web sitesindendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 24 Temmuz 2006; 11:08:38 >

• nasıl bi program b şmdi?yani ana bilgisayar değil mesela kullandığım makina diğer makinanın sadece hesap şifresiyle izleyebiliyormuyum?
  • Bu programın ana bilgisayarda olması gerekiyor.Daha sonra yukarıda anlattıklarımın hepsini yapabilirsin.

• peki ana bilgisayar olablmek için server mı kurmak gerekiyor..xp ile ana bilgisayar olunabilir mi?olabilirse nasıl oluyo?
  • Teşekkürler şirkette işe yarar sanırım.
  • teşekkürler
  • valla ağa sahip değilim
    ayrıca istabulda ağa ne gezer ancak dizilerde olur o ağalar, mesela faşo ağa

ayrıca programın birşeyini merak ettim, internet üzerinden ağlara da erişim sağlayabiliyor muyuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir soruda ben sorayım. Bu programı server haricinde diğer kullanıcılarada kurmamız gerekiyormu. Yoksa sadece serve' e kursak yeterlimidir.
  • Acaba hamachi yaptığımızda karşıdaki bilgisayarı görebilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Acaba hamachi yaptığımızda karşıdaki bilgisayarı görebilirmiyiz

benzer bi laf:
    "Zeki Müren de bizi görecek mi?"
  • radminin farklı bir versiyonu diyebiliriz sanırım
  • paylaşım için teşekkürler.
  • şimdi biz 4 portlu modemle baglıyız ben bunları yapabilirmiyim
  • 4 portlu modemdeki ağa kurmayı denemek istiyorum sadece kendi bilgisayarıma kursam olur mu??
    olmasa da bi indirip denemek lazım
  • birde karşı tarafın bilgisayarına kurmadan çalışmıyormu yaw bu
    add comp. dedim ama ip adresi soruyor diğer bilgisayarın ipsinin nası öğrenebilirm
  • Şimdi kurdum...tek servera kurulması yeterlidir ağ üzerindede herhangibir kısıtlama engelleme yoksa program üzerinden gerekli müdahaleler yapılabilir.Yanlız ağdaki diger pclerin iplerini elle tanıtmak gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: meybuzz

Şimdi kurdum...tek servera kurulması yeterlidir ağ üzerindede herhangibir kısıtlama engelleme yoksa program üzerinden gerekli müdahaleler yapılabilir.Yanlız ağdaki diger pclerin iplerini elle tanıtmak gerekiyor

Dostum açıklama için çok sağol beni büyük bir dertten kurtardın.

Arkadaşlar sadece ana bilgisayarda kurulu olması yeterli.

• güzel bişeye benziyor teşekkkürler......
  • Kendi bilgisayarımıza kurmamız yetiyormu ? yoksa yöneteceğimiz pc'yedemi kuruyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

Kendi bilgisayarımıza kurmamız yetiyormu ? yoksa yöneteceğimiz pc'yedemi kuruyoruz ?

Yukarıda açıklamıştım ama tekrar söyleyim.Sadece ana PC'de kurulu olması yeterli.Yöneteceğin PC'lerde kurulu olması gerekmez.Birde programa yöneteceğin PC'lerin ip'lerini manuel olarak girmen gerekiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.