Şimdi Ara

Digitimes: Apple ve Samsung, 12 inçlik tabletler üzerinde çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Digitimes: Apple ve Samsung, 12 inçlik tabletler üzerinde çalışıyor


    Uzakdoğu'nun önemli yayın organlarından Digitimes, tablet dünyasının iki önemli ismi Apple ve Samsung, pazara yeni bir soluk getirmek için 12 inçlik tabletlerini satışa sunma planları yaptıklarını iddia etti.

    Gazetenin, Apple ve Samsung'un tedarik zinciri içerisindeki kaynaklarına dayandırdığı haberine göre her iki firmada bu yöndeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu projesi için Apple'ın Quanta Computer ile iş birliği yaptığı öğrenilirken; Samsung ise herhangi bir firma ile işbirliğine gitmiş değil.

    Haberde yer alan ilginç iddiaya göre ise Samsung, 12 inçlik tablet projesinde Google'la birlikte iş birliği yapmak istedi. Fakat Google, 7 inçlik tabletlere odaklanmak istediği için Samsung'un bu projesine sıcak bakmadı.

    Her iki firmanın da bu boyuttaki tabletlerini ne zaman satışa sunacağı şimdilik belirsizliğini korumakla birlikte; tahminler 2014'ün ikinci yarısını işaret ediyor. Diğer taraftan uzmanlar, Apple ve Samsung'un büyük ekranlı tablet projelerinin hayat bulmasından sonra pazarda bu segmente karşı hızla artan bir talep oluşacağını düşünürken; bu durumun uzun vadede 11-14 inçlik dizüstü bilgisayar pazarını olumsuz etkilemesinin olası olduğunun altını çiziyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: nerdroid

    İnsanlar gittikçe küçük tabletlere (7-8 inç arası) yönelirken firmaların hala tabletlerin ekranlarını buyutmesindeki amaç ?


    öyle bir yönelim olsaydı bunu yapmazlardı talep varki yapıyor adamlar bunu alan adam seninle aynı şeyleri yapıcak adam değildir zaten tasarım vs... için alır ;)

    bak mesela 4,7 ve 5,7 inch iphone da geliyor sırf küçük diye iphone almayan arkadaşlarım var http://forum.donanimhaber.com/m_82385746/f_//tm.htm#82521261

    lütfen kendi doğrularınızı kendinize saklayın zevkler ve renkler genel kuram değildir kimin ne alacağı kimseyi ilgilendirmez.

  • Zaten ipad yeterince büyükken 12 inc lik aleti napacaz nasıl elimizde tutucaz onu bilemiyorum laptop değil dizimize koyalım yani.

  • Artık askılık falan da hediye ederler...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturak verriler büyük ihtimalle

  • 8" bile taşınmıyor, 2 elinle sağlı sollu tutsan ortaya ulaşamıyorsun illa ki bi elin havada ağrıyacak. 12" düşünemiyorum androidli laptop işte.
  • İçinde apple geçen 8. günün haberi. Vav vay be, off, vış,

    bak kardeş sizin domain değiştirme baktiniz gelmiş.

    Çevir haberi, sonra yapmış gibi foruma koy olmuyor böyle.

    Esselamu aleyküm.

    Ya dh neden hep alıntı haber yapar?
    Neden dh her gün 24 saat içinde genel olarak en az 3 apple haberi koyar?
    Dh ile apple arasında gizli bir anlaşmamı var? Zira haberlere bakıyorum, hepsi faraza fuzuli haberler. Gereksizlik hassafada. Bu kadar büyük siteyiz. oyuz buyuz diyorsun da, tek haberin bile adam gibni özgün değil. Hep alınmtı arak.

    sadece videolar iyi. Gerikalan haberler hep yabancı sitelerden alıntı. Üstüne kaliteliyiz derken, o dediğin kaliteyi silen altına diğer sitenin bağlantısını koymak. gerçekten, ben böyle bir site sahibi olsam, özgünlüğe önem verirdim. En azından günde en az haberlerin yarısı özgün olurdu. Ayrıca, dh sitesi artık dh olarak adlandırılmamalı. siz yeni domain alın mh olun yada ah zira en yakın olduğunuz sınıflar bunlar. Apple haberi günlük ana sayfanın yarısını kaplıyor. Kalanıda gariban samsung, sony, asus, htc arada çekik gözlüler paylaşıyor. Apple sanki dünyanın en iyi ürünlerini satıyor. Ben elimdeki telefonu bile satmayı düşünürken, Kısıtlamalarından bıkmışken, Apple gitsin önce adam olmayı öğrensin. Siz de adam gibi haber yapın. Apple apple apple diye tiksindirdiniz firmadan.

    Yada en güzeli sitenin ismini Apple magazin koyun da tam yerine otursun.

    Ne bu ya? Sizin Apple ile gizli bir anlaşmanız mı var?

    bak bu günkü apple başlıklarınız.

    Piper Jaffray: iphone'un gençler arasındaki popülerliği artmaya devam ediyor.
    Üstteki haber inanılmaz mühim bir haber. Biz bilince çehremiz değişti. Gerçekten. Gençler iphone'a parayı bayılıyormuş. Sanki apple babamızın şirketi.

    "iPhone 5c'ye talep, beklentilerin çok altında"

    Bu haber de beni kanser etti. gerçekten çok üzüldüm. Apple baba biraz az kazıklıyormuş milleti. Ben gideyim 2200 tl paraya apple alayım. İphone 5 alayım ki aldım da. Sonrasında gelsin 5c çıkartsın hakaret gibi, bir de ios 7 çıkartsın çamur gibi. Çök babam çök.
    Ne yani, sizi Apple haberi yapmadan kanser mi oluyorsunuz?

    -
    Flipcase ile iPhone 5c ve kılıfı, Connect Four oluyor
    Bu habere sadece tek laf.
    Haber bulamadım, sıvacılığa başladım.

    "iWatch, piyasadaki akıllı saatlerden daha fazlasını yapacak"
    Oha bu gün rekora koşuyoruz.Saat haberi de eklendi. Yakında apple duvar saati yapar o da gelir buraya.

    Dur apple magazin sitesine hoş geldiniz. İsmimize Bakmayın. Biz dh sitesiyiz. Ama, özde apple haber, yada mobil haber sitesi olarak biliniriz.

    Jonh Sculley'den Tim Cook'a övgü: Harika iş çıkartıyor meşgul
    Abimiz bu. Kutluyoruz has mason abimizi. Övelim kendisini de kabarsın koltuk altı.

    Apple'ın yeni merkezi Campus 2 hakkında tanıtım videosu yayınladı meşgul
    Bu rekoru egale eden haberdir. gerçekten harikasınız. ben para bassam ancak bu kadarını yapardınız.

    Kutluyorum sizi.

    Biraz silkelenin artık. Hep kolaya kaçmanız yoruyor kafaları. Bize ne elin Apple yöneticisinden. Bize ne Apple ile ilgili pazar verilerinden. Ne o ortak mı olacağız yoksa?

    Allah aşkına tarafsızlık istiyoruz. Yeter. Ana sayfada 24 saat içinde 6 apple odaklı haber ar. Apple magazin sitesinin değerli editörleri Mesut beye ve erdi beye duyrulur.

    Bende Apple kullanan birisiyim. Ama, cihazımı araç adiyorum. Cihazıma Tapmıyorum. Dolayısı ile onu üretenlerin ne halt ettiği veya sürekli gereksiz haberleri en sevdiğim haber sitesini kirletiyorsa sinirleniyorum.

    Translate ile babam da haber yapar.

    Özgün olun özgün.

  • Bu haberi anlayış ile karşılamak mümkündür.Firma farketmez sonuçta bir şekilde ürün çıkar gelir donanım yazılım incelenir +sı -si yoruma açıktır.Ama her özelliği daha ülke sınırlarına Kasım'da gelecek ve ne zaman inceleneceği belli olmayan bir cihaz için (donanım ve yazılım)haberleri dışında yapılan haberler garip görünüyor.Donanım ve yazılım haberleride birbirine benzememeli.Birbirine benzer videolar ile haberler yayınlandı.Milliyetçilik yapmıyorum bu ülkedeki insanlar birbirine düşman.Sanmasınlar yabancılar dost.Teknolojinin iyi yada kötü yanını anlamayanları tebrik ediyorum.Yabancı firmlarıda bu ülkeyi 3.dünya ülkesi olarak gördükleri için teşekkürü bir borç bilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

    Mesajıma lütfen cevap versin editörler. Bu apple coşkusu neden*? Neden yahu 16 haberin 8 tanesi apple.

    Yaw he he denilemeyecek kadar ego setrik ve bir o kadar kirici yazdigin icin sana kisisel olarak bir aciklama yapmak istedim.
    SANA NE?
    Adamlarin anlasmasi olsa sana ne? Senin ne okuyacagina senin kalite anlayisina senin sevdigin haberleri ben okumak zorunda miyim?

    Apple cok satis yapti, apple soyle oldu apple boyle oldu diye bir yerden haber okudugun zaman neden tedirgin oluyorsun?

    Haberler yabanci sitelerden alintilaniyor olabilir zaten yabanci siteler de birbirlerinden alinti yaparak haber yaziyorlar. Hatta belki sok olacaksin ama haber ajanslari da birbirlerin aldiklari haberleri yayinliyorlar. Bbc cnn den, dogan haber ajansi, anadoludan alir ve haber yapar. Altina da dha yada iha diye ufak not duser.
  • 500-600 TL aralığında olursa mantıklı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dere.beyi

    Nick ile çok uyumlu mesajlarınız var. Sizleri kutlarım. Zira ben ahlaklı birisi olduğum için ve parazit değil komensalist yada mutualist bir yapıda olduğum için size cevap dahi yazmam hakaret vari şekilde.

    Zira hakaret eden kişi, kendi seviyesinde düşüşe sebep olur. Böyle kişiler hep kaybeder. Öyle de olacaktır.

    Mesajını şikayet etmiş bulunmaktayım. Bir daha birisine laf söylemeden önce aynalardan yardım al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

    dere.beyi Nick ile çok uyumlu mesajlarınız var. Sizleri kutlarım.


    yukarda arkadaş kısaca cevap vermiş sana daha fazla rezil olma sen kimsinki milletin işine karışıyosun beğenmiyosan girmezsin siteye bakmazsın haberlere olur biter SANANE...!!!

    Kimse senin için 1 kişi için işleyişini düşüncesini değiştirmek zorunda değil benim işime yaramaz dersin geçersin bukadar basit.

  • Önce Samsung çıkarır bence Apple pazara geç girsede bir şey kaybetmiyor ki.7 inç tableti daha sonra çıkardılar ve mükemmel bir başarı yakaladı ama çıkarsa kesinlikle iOS'lu olmamalı.iOS'un optimizasyonu düşebilir gerçi sende bir ürün çıkıyor ama olsun.Bunda da retine ekran yapmak için efsane bir gpu kullanmak lazım.

  • tepsi gibi bune la

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dere.beyi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

    dere.beyi Nick ile çok uyumlu mesajlarınız var. Sizleri kutlarım.


    yukarda arkadaş kısaca cevap vermiş sana daha fazla rezil olma sen kimsinki milletin işine karışıyosun beğenmiyosan girmezsin siteye bakmazsın haberlere olur biter SANANE...!!!

    Kimse senin için 1 kişi için işleyişini düşüncesini değiştirmek zorunda değil benim işime yaramaz dersin geçersin bukadar basit.


    Rezillik terimini tanımak istiyorsan, kendine ayna çevir. Görüntülü ansiklobedi gibisin. Rezillik nedir bilir misin? Eleştiriye, üstelik kendi şirketi olmayan bir şirkete eleştiriye burun uzatıp, babasının malı gibi bilmeden hakaret ile savunduğunu sanmak rezilliktir. İşte rezillikse her lavabo önünde ayna var. Bak o aynaya ve bana ettiğin rezillik (hakaret) aklına gelsin. Tabii vicdan varsa sende etkilenirsin.

    Bana mal ve parazit dedin, iki taraflı oynayan yönetim ceza dahi vermedi. İşte adalet bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 16 Ekim 2013; 22:56:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: homeedition88

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

    Mesajıma lütfen cevap versin editörler. Bu apple coşkusu neden*? Neden yahu 16 haberin 8 tanesi apple.

    Yaw he he denilemeyecek kadar ego setrik ve bir o kadar kirici yazdigin icin sana kisisel olarak bir aciklama yapmak istedim.
    SANA NE?
    Adamlarin anlasmasi olsa sana ne? Senin ne okuyacagina senin kalite anlayisina senin sevdigin haberleri ben okumak zorunda miyim?

    Apple cok satis yapti, apple soyle oldu apple boyle oldu diye bir yerden haber okudugun zaman neden tedirgin oluyorsun?

    Haberler yabanci sitelerden alintilaniyor olabilir zaten yabanci siteler de birbirlerinden alinti yaparak haber yaziyorlar. Hatta belki sok olacaksin ama haber ajanslari da birbirlerin aldiklari haberleri yayinliyorlar. Bbc cnn den, dogan haber ajansi, anadoludan alir ve haber yapar. Altina da dha yada iha diye ufak not duser.

    Üstteki mesaj kırıcıysa, bende sizin yazdığınız mesaja kırıcı diyorum. Adamlar apple apple diye öldü. Bu günkü haberlere gir bak. Sence kaçı gelişim? Hiç biri. Olan tek şey dedikodu ve istatistiki veri ve apple pofpoflama haberleri.
  • 11.6" tablet üretiyor samsung zaten. 4:3 yaptığı için muhtemelen apple 12" üretecektir. gerçi samsung apple bir şey yapacağına dair en ufak bi söylentide gidip kopyalıyor o şeyi o yüzden apple 12 yapıyormuş bizde yapalım deyip yapabilirler yani.
  • Göreceksiniz, yakında ultrabook olayı neredeyse rafa kalkacak ve bilgisayar işletim sistemli tabletler yaygınlaşacak. Apple ilk aşamada (geçenlerde de haberi yapıldığı gibi) 12.9 inchlik macos işletim sistemli tabletini tanıtacak. Zannediyorum haswell'in bu konuda büyük katkısı olacak malum pil ömürlerini neredeyse 2 kat seviyelere çıkarabildiği için.

    Tablet eğer düşündüğünüz anlamda sadece oyun ve internet amaçlı ise 10 inch ideal, ancak pc işletim sistemli tablet ise olması gereken minimum 13 inchtir. Bizzat şu yalan olan ativ q 'yu sabırsızlıkla bekleyenlerdendim ancak malumunuz patladı gitti o da.. Apple hızlıca 12.9luk macos işletim sistemli ince bir tablet çıkarırsa pazar payını mutlaka genişletecektir. Şu anda 13 inch tablet pc olan çok az seçenek var, olanlar da vaio duo 13 gibi inanılmaz pahalı ve incinmeye aday tabletler. Tabi windows eksisinin olduğu gerçeği de diğer yanda..

    Şöyle 12.9luk macos ve 10 saat pil ömrü olan bir ipad ile (ki doğru bir fiyatlandırma da şart) ultrabook felsefesi son demlerini yaşar, samsungun 13 tableti ile de muhtemelen sona erecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krandei

    Göreceksiniz, yakında ultrabook olayı neredeyse rafa kalkacak ve bilgisayar işletim sistemli tabletler yaygınlaşacak. Apple ilk aşamada (geçenlerde de haberi yapıldığı gibi) 12.9 inchlik macos işletim sistemli tabletini tanıtacak. Zannediyorum haswell'in bu konuda büyük katkısı olacak malum pil ömürlerini neredeyse 2 kat seviyelere çıkarabildiği için.

    Tablet eğer düşündüğünüz anlamda sadece oyun ve internet amaçlı ise 10 inch ideal, ancak pc işletim sistemli tablet ise olması gereken minimum 13 inchtir. Bizzat şu yalan olan ativ q 'yu sabırsızlıkla bekleyenlerdendim ancak malumunuz patladı gitti o da.. Apple hızlıca 12.9luk macos işletim sistemli ince bir tablet çıkarırsa pazar payını mutlaka genişletecektir. Şu anda 13 inch tablet pc olan çok az seçenek var, olanlar da vaio duo 13 gibi inanılmaz pahalı ve incinmeye aday tabletler. Tabi windows eksisinin olduğu gerçeği de diğer yanda..

    Şöyle 12.9luk macos ve 10 saat pil ömrü olan bir ipad ile (ki doğru bir fiyatlandırma da şart) ultrabook felsefesi son demlerini yaşar, samsungun 13 tableti ile de muhtemelen sona erecektir

    surface pro 2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eofdred

    quote:

    Orijinalden alıntı: Krandei

    Göreceksiniz, yakında ultrabook olayı neredeyse rafa kalkacak ve bilgisayar işletim sistemli tabletler yaygınlaşacak. Apple ilk aşamada (geçenlerde de haberi yapıldığı gibi) 12.9 inchlik macos işletim sistemli tabletini tanıtacak. Zannediyorum haswell'in bu konuda büyük katkısı olacak malum pil ömürlerini neredeyse 2 kat seviyelere çıkarabildiği için.

    Tablet eğer düşündüğünüz anlamda sadece oyun ve internet amaçlı ise 10 inch ideal, ancak pc işletim sistemli tablet ise olması gereken minimum 13 inchtir. Bizzat şu yalan olan ativ q 'yu sabırsızlıkla bekleyenlerdendim ancak malumunuz patladı gitti o da.. Apple hızlıca 12.9luk macos işletim sistemli ince bir tablet çıkarırsa pazar payını mutlaka genişletecektir. Şu anda 13 inch tablet pc olan çok az seçenek var, olanlar da vaio duo 13 gibi inanılmaz pahalı ve incinmeye aday tabletler. Tabi windows eksisinin olduğu gerçeği de diğer yanda..

    Şöyle 12.9luk macos ve 10 saat pil ömrü olan bir ipad ile (ki doğru bir fiyatlandırma da şart) ultrabook felsefesi son demlerini yaşar, samsungun 13 tableti ile de muhtemelen sona erecektir

    surface pro 2

    10.6
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.