arkadaşlar ilk girişteki eski parçayı arıyorum beatless grubundan birine benzettim fakat diskografisini dinledim çıkmadı lütfen bir yardım edin http://www.youtube.com/watch?v=Mqfx99GTQWE
arkadaşlar lütfen bi parça var nananiniii nanana hippaa gibi böle arada gecioo bazen opera sölüyo gibii hareketlii bulursanızz sevınırımm sagolun şimdidenn
geçenlerde radyoda bi şarkı duydum bi kadın ''moolitva moorena ..'' gibi bişeyler söylüyordu bide arada ooooooooooow oooooo ooooooooowwwwwww diyodu.bilen var mı?
http://www.speedyshare.com/926638429.html Aradığım şarkının girişi bu linkteki şarkının girişindeki melodiye benziyor. Ayrıca aradığım şarkıyı "akon" un sesine benzeyen bir adam söylüyor. (Şarkıyı upload edip,indirmeden dinleyebileceğimiz bir site bilen varsa söylesin oraya da upload edeyim.)
arkadaşlar şuna bir el atın lütfen http://www.remixim.com/2009/10/dj-berksan-martini-club-orjinal-mix/ arkadaşlar bu linkteki şarkının benzeri ritminde ama baslı ritim bir şarkı var 2009 başlarında club ve discolarda baya çalınırdı şarkıyı bilen varsa lütfen ismini yazabilirmi.
arkadaşlar şuna bir el atın lütfen http://www.remixim.com/2009/10/dj-berksan-martini-club-orjinal-mix/ arkadaşlar bu linkteki şarkının benzeri ritminde ama baslı ritim bir şarkı var 2009 başlarında club ve discolarda baya çalınırdı şarkıyı bilen varsa lütfen ismini yazabilirmi.
güzel parçaydı harbiden buysa eğer Kalwi&Remi - explosion
Arkadaslar bugun Radyo Maydonose da 11 sarinda calan bi sarki vardi. Nanan nanan nananana diye bi bayan soyluyo ve dans parcasi. Hatta G&G - One Vision sarkisindan sonra Come On Fiesta Loca Desaparecidos vs. Javi Mula sarkisindan once caldi. Bu sarkiyi bilen var mi? Tesekkurler..
yaw arkadaşlar 2 gündür beynimi tırmalayan bi şarkı var adını bulamadım sozlerini sadece 1-2 kez duydum hatırlamıyorum eski bir şarkı 80-90 lardan şarkıya giriş rın dın dıdı dıdın sonra bir erkek vokal vardı bi yardım etseniz
haha şarkı laptobumda 80's klasorunde 1. şarkıymıs şak diye buldum.
arkadaşlar ilk girişteki eski parçayı arıyorum beatless grubundan birine benzettim fakat diskografisini dinledim çıkmadı lütfen bir yardım edin http://www.youtube.com/watch?v=Mqfx99GTQWE
geçen gece okan bayülgende seray sever disko adında 2 uzun saçlı adamla yarışmıştı orda adamlardan birine okan b. bi soru sormuştu müzik sordu.bi rock şarkısı çaldı soru da; 'hızlı yaşa genç öl' felsefesiyle yapılan şarkı nedir gibi bişeydi orda dımrıdımrı.... hızlı bi rock şarkısı çaldı adını bilen varmıı????????
geçen gece okan bayülgende seray sever disko adında 2 uzun saçlı adamla yarışmıştı orda adamlardan birine okan b. bi soru sormuştu müzik sordu.bi rock şarkısı çaldı soru da; 'hızlı yaşa genç öl' felsefesiyle yapılan şarkı nedir gibi bişeydi orda dımrıdımrı.... hızlı bi rock şarkısı çaldı adını bilen varmıı????????
yokmu bilen :S
Metallica - Motorbreath olması lazım
arkadaşlar az önce joy fm de bayan bir vokalden bir şarkı dinledim nakarat kısmında i miss you, your loving touch and now you're a memory in my mind sözleri geçiyor arattırdım ama bulamadım, bilen var mı?
Arkadaşlar geçen gece pop saatini izlerken şarkıyı video'ya aldım şarkı zaten çok bilindik bir şarkı fakat hangi versiyon olduğunu bilmiyorum.ayrıca gerçektede bu şarkıcımı söylüyor bu şarkıyı emindeğilim.acaba bu versiyonu kime ait şarkıcı adı ile verirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
arkadaşlar lütfen bi parça var nananiniii nanana hippaa gibi böle arada gecioo bazen opera sölüyo gibii hareketlii bulursanızz sevınırımm sagolun şimdidenn
Arkadaşlar bilen yok muu?? kafayıı sıyırıcam nerede bulucam ben bunuu!!
Arkadaşlar Pal stationda duyuyorum şarkının sahibi Panjabi MC ama o eski şarkılarından değil yeni bir şarkı arada bi zenci come on , go falan diyo durgun bir şarkı nakaratta hintli bayan giriyor bulamıyorum bir türlü ..
Bob Sinclair ft. Fireball - What I Want bu mu acaba ben de senin gibi aramıştım bu şarkıyı aynen böle ama bumu emin değilim inşallah budur
Bob Sinclair ft. Fireball - What I Want bu mu acaba ben de senin gibi aramıştım bu şarkıyı aynen böle ama bumu emin değilim inşallah budur
Çokk sagol birader allah razı olsuunn en sonundaa gerçekten çokk sagoll
Çokk sagol birader allah razı olsuunn en sonundaa gerçekten çokk sagoll
Merhaba arkadaşlar. Eskiden yayınlanan bi klip vardı, ya animeydi ya da normal çizgi film. Başlangıçta siyah tenli (zenci değil, siyah) ve sanırım mavi saçlı bir kadın yataktan kalkıyordu ve kulaklığını takıp sokaklarda yürümeye başlıyordu, bütün klip boyunca yürüyordu, etrafından insanlar falan geçiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam uzay çağı gibi bi zamanda geçiyordu, uçan arabalar vs. Dans müziği gibi bir şarkıydı. Bayadır arıyorum. Bilenler yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar herkeze selam. Bu aralar çok aradığım ama bulamadım bir şarkı var bilen yada yardım edebilecek birileri varsa çok çok duacı olurum. Step Up2 filmine takmış durumdayım şuan ama bu filmin Trailerinde bir kısmında çalan bir şarkı var 10 saniye felan sürüyor bu şarkıyı bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu trailer 2.14 dakika sürüyor ve tam 1.00 dakikada bir şarkı giriyor hareketli bunu bulursanız inan çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkür ediyorum.
lütfen yardım! la la la la laaa diye nakaratı olan bir müzik dinledim geçtiğimiz hafta sonu bir gezi programında (skytürk)... bir bayan sesi ama ne ses , kilise müziğini andırıyor parça (new age)... yıllar önce atv gece haberlerinde de çıkıyordu bu parça farklı tarzda (japon müziği gibi)... bulabilirsem çok sevineceğim...
Bugün saat 4 civarında Pal Station'da bir parça çalındı. Bir kadın söylüyor. O-ooo O-ooo gibi bir nakaratı var, çok yeni bir parça değil biliyorum. Hatta arka arkaya "if you want to stay" gibi bir şey yani arka arkaya dediğim, bunu söylüyor sonra cevap veriyor gibi bir şey.
Jessica Simpson - Take My Breath Away Keyifli Dinlemeler
quote:
Orijinalden alıntı: Q5
Arkadaşlar geçen gece pop saatini izlerken şarkıyı video'ya aldım şarkı zaten çok bilindik bir şarkı fakat hangi versiyon olduğunu bilmiyorum.ayrıca gerçektede bu şarkıcımı söylüyor bu şarkıyı emindeğilim.acaba bu versiyonu kime ait şarkıcı adı ile verirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşlar herkeze selam. Bu aralar çok aradığım ama bulamadım bir şarkı var bilen yada yardım edebilecek birileri varsa çok çok duacı olurum. Step Up2 filmine takmış durumdayım şuan ama bu filmin Trailerinde bir kısmında çalan bir şarkı var 10 saniye felan sürüyor bu şarkıyı bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu trailer 2.14 dakika sürüyor ve tam 1.00 dakikada bir şarkı giriyor hareketli bunu bulursanız inan çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkür ediyorum.
ben araştırıcam bu şarkıyı. aslında alt yapıya low müziği oturtulmuş bir versiyon. kadının sesi çok tanıdık çıkartıcam ama bir türlü gelmiyor aklıma araştırıcam bu müziği en kısa zamanda bildiririm umarım saygılar
yemekteyiz öğrenci evi nde çalan müzikleri yazabilir misiniz. özellikle 2. bölüm vidyosunun ortasında siyah ekranda yazılar geçerken çalan müziği arıyorum.