geçen yıl dinlediğim ve 1 yıldır arayıp bulamadığım şarkıdır. şans eseri radyoda çalarken tel.de kaydettim. arap müziği var gibi şarkıda.bulan yada bilen bi zahmet :))) herhangi bi playerla açılır...
yok mudur bir bilen :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conjure -- 30 Ekim 2009; 1:13:34 >
Slm Hocam Şu Son ZamanLarda Son 1 Hafta Yani Akıllı.tv De Fotoblogun arkasında çaLan Müzigi Bana BUlabirmisin İsmi Olsa Yeter Kadın SöyLüyor ( Arada vurgu Flaln OLuyo Kadın ve müzikten ) Şimdiden Teşk. Eline SagLıq...
geçen yıl dinlediğim ve 1 yıldır arayıp bulamadığım şarkıdır. şans eseri radyoda çalarken tel.de kaydettim. arap müziği var gibi şarkıda.bulan yada bilen bi zahmet :))) herhangi bi playerla açılır...
yok mudur bir bilen :(
Maya Avraham - Lama
İyi Dinlemeler dostum...
çok saol hocam ya :) çok makbule geçti
LİNE TV DE REKLAMLAR GİRDİĞİNDE BİR PARÇA CALIYOR LİNE TV TANITIM REKLAMINDA HATTA. ÇOK SAKİN BİR MÜZİK BİR KADIN GITAR ESLIGINDE DIM DIM DIM DIM DIM DIYE SOYLUYOR. NE OLUR AZ BISE IPUCU BILIORSANIZ DAHI YAZIN .:(
Hocam Akıllı.tv De fotoblog arkasında Çalan Müzigi Bulabilrmisin Rica Etsem.İsmi OLsa Yeter Gen Degişmiş Ondan Yazıyorum 29 ekim - 20 ekim arsı çLn Müziq. Sana Saçma 1 İng İle Traif Ediyim.(heyyy layk to my be // arada heyyyy diye uzatıyo arkda Keman Kıy Kıy x) Yavaş Başlıyo Sonradan Biraz Ahengleniyooo FLn Sen BUlursun Usta Hadi Şİmdiden SagOL ...
LİNE TV DE REKLAMLAR GİRDİĞİNDE BİR PARÇA CALIYOR LİNE TV TANITIM REKLAMINDA HATTA. ÇOK SAKİN BİR MÜZİK BİR KADIN GITAR ESLIGINDE DIM DIM DIM DIM DIM DIYE SOYLUYOR. NE OLUR AZ BISE IPUCU BILIORSANIZ DAHI YAZIN .:(
Hocam ilgilendiğiniz için cok tesekkur ederım. fakat bu değil.. hatta tarzlar aynı dıye belkı baska sarkısıdır dedm butun sarkılarına bakdm ama camılle degıl :(
twilight filminde bella edward'ın vampir olduğunu keşfediyor ya, ondan sonraki gün okula gittiklerinde edwardla bakışıyorlar, oradaki çalan şarkının adını bileniniz var mı? şarkı bittikten hemen sonra bella ve edward ağaçlığa giriyorlar ve bella edward'ın ne olduğunu bildiğini söylüyor felan.
You humans are always talking about hearts. It’s as if you have them in your hand. But my eye sees everything. Nothing can escape it. What it doesn’t see doesn’t exist. That’s how I’ve always fought. What is a heart? If I rip open your chest, will I find it there? If I crack open your skull, will I find it there?
şarkı film için yapılmış theme diyeceğimiz bir şarkı.yani vokal olmayan kısa bir müzik soundtrack albümünde şarkının adı I KNOW WHAT YOU ARE olarak geçer şarkıya soundtrack albümünden ulaşabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Anarkia
twilight filminde bella edward'ın vampir olduğunu keşfediyor ya, ondan sonraki gün okula gittiklerinde edwardla bakışıyorlar, oradaki çalan şarkının adını bileniniz var mı? şarkı bittikten hemen sonra bella ve edward ağaçlığa giriyorlar ve bella edward'ın ne olduğunu bildiğini söylüyor felan.
Rahat 2 senedir aradığım bir şarkı var hala bulamadım. Fransız müziği fakat şarkı ile iligili en ufak bir şey hatırlamıyorum sadece klibi... Klibinde birçok insan oynuyor hepsi 2şer 3er kişilik grup olarak çıkıyorlar. Bu klipte Ribery'de oynuyor fakat kısa bir süre çıkıyor. Genelde bu gruplar bir erkek ve bir kadından oluşuyor.
Çok az bir bilgi ama kusura bakmayın aklımda sadece bunlar kaldı o günden sonra hatta sanırım digiturk 91. kanalda izlemiştim ama kanalın adını unuttum.
şarkı film için yapılmış theme diyeceğimiz bir şarkı.yani vokal olmayan kısa bir müzik soundtrack albümünde şarkının adı I KNOW WHAT YOU ARE olarak geçer şarkıya soundtrack albümünden ulaşabilirsin
quote:
teşekkürler
You humans are always talking about hearts. It’s as if you have them in your hand. But my eye sees everything. Nothing can escape it. What it doesn’t see doesn’t exist. That’s how I’ve always fought. What is a heart? If I rip open your chest, will I find it there? If I crack open your skull, will I find it there?
arkadaşlar az önce joy fm de bayan bir vokalden bir şarkı dinledim nakarat kısmında i miss you, your loving touch and now you're a memory in my mind sözleri geçiyor arattırdım ama bulamadım, bilen var mı?
Arkadaşlar ben de emret komutanımın dizide ki çalan müziklerini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada foruma yeni üye oldum.Çok güzel bir forum yapmışsınız.Herkese kolay gelsin...
Arkadaşlar bir şarkı daha arıyorum. Yabancı bir radyo frekansında duymuştum. Bir bayan söylüyordu. Slow bir şarkı. Sözleri " Always looking for you lose, for you lose" gibiydi. Yani öyle hatırlıyorum. Bilen var mı acaba?
Bilen bir arkadaş yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirburak23 -- 5 Kasım 2009; 2:34:04 >
*Kimine göre yalnızlık hasta kişinin kaçışıdır, kimine göre de hasta kişilerden kaçıştır... *Hatalarını aynaya vur..Yansımasından gölgen etkilensin... *Sürü Kalabalığında, Bir Kartalın Yalnızlığıdır BENİMKİSİ.. Küçük bir çocuğun; Büyük korkusudur yalnızlık. Büyük bir çocuğun küçüklük senaryosu...
Arkadaşlar bir şarkı daha arıyorum. Yabancı bir radyo frekansında duymuştum. Bir bayan söylüyordu. Slow bir şarkı. Sözleri " Always looking for you lose, for you lose" gibiydi. Yani öyle hatırlıyorum. Bilen var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirburak23 -- 5 Kasım 2009; 2:33:14 >
*Kimine göre yalnızlık hasta kişinin kaçışıdır, kimine göre de hasta kişilerden kaçıştır... *Hatalarını aynaya vur..Yansımasından gölgen etkilensin... *Sürü Kalabalığında, Bir Kartalın Yalnızlığıdır BENİMKİSİ.. Küçük bir çocuğun; Büyük korkusudur yalnızlık. Büyük bir çocuğun küçüklük senaryosu...
quote:
Arkadaşlar ben de emret komutanımın dizide ki çalan müziklerini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada foruma yeni üye oldum.Çok güzel bir forum yapmışsınız.Herkese kolay gelsin...
Saygılar...
Arkadaşlar benim soruma cevap veren yok mu ??? Bu müzikleri arıyorum varsa soundtrack da olabilir.
geçen gece okan bayülgende seray sever disko adında 2 uzun saçlı adamla yarışmıştı orda adamlardan birine okan b. bi soru sormuştu müzik sordu.bi rock şarkısı çaldı soru da; 'hızlı yaşa genç öl' felsefesiyle yapılan şarkı nedir gibi bişeydi orda dımrıdımrı.... hızlı bi rock şarkısı çaldı adını bilen varmıı????????
geçenlerde radyoda bi şarkı duydum bi kadın ''moolitva moorena ..'' gibi bişeyler söylüyordu bide arada ooooooooooow oooooo ooooooooowwwwwww diyodu.bilen var mı?
Kanal D de yayınlanıcak Kiralık sevgili filminde çalan müzik hangisi arkadaşlar?
bir cok muzikleri var ama o dediin filmin soundtrackleri bunlar...
"Breathless" "Serenade for Lovers" "Moonlight Waltz" "Grosvenor House" "King's Road" "The Lavender Room'' "When We Are Together" "All Out of Love" "One Fine Day'' "Boogie Shoes" "Lovedance" "I Want You to Dance with Me" "I Got the Feeling" "Secret" "Sway" "Home" "Save the Last Dance for Me"
bunları kimin söylediğini de söylerseniz ona göre bulabilcez ya:))) çok önemli lütfen bu müzik çok hoşuma gitmişti ve indirebilmek istiyorum yani:)
sizden bir şarkı bulmanızı isteyeceğim biraz zor ama şarkı teşekkürederim büyükkanne filminde sonia ve mete bir clup e gidiyorlar ve sonia şarkı söylüyor bülent kayabaş ta ona eşlik ediyor şarkı çok güzel fransızca galiba ora era gibi şeyler diyor çok hoş bir şarkı bir bakarmısınız lütfen şarkının içinde dını dını letu fua falan diyor sonra ora ola ora
Oh be..sonunda dediin sarkiyi buldum..sarkinin ismi Era..1975 italyayı eurovizyonda temsil etmis bu sarki link altta..
ve mp3 olarakda buldum bende var..sana ii dinlemeler..
demişsin ya mp 3 olarak var ya ben onu senden ya da sizden bi şekilde alabilirmiyim bu şarkıyı biliyorum ama şimdi limewire de çıkmıcağına eminim:) yardım edebilirsen çok sevinirim..
geçenlerde radyoda bi şarkı duydum bi kadın ''moolitva moorena ..'' gibi bişeyler söylüyordu bide arada ooooooooooow oooooo ooooooooowwwwwww diyodu.bilen var mı?
güzel bir aşk şarkısı gibi bir şeydi anlatayım hemen:
genç bir kızla çocuk sakin bir otopark gibi bir yerdeler arabının ön tarafına çıkıyolar(... dermişim bitirirmişim neyse dvm )
orda biraz bi şeyler yiyolar içiyolar filan başka bir atraksiyon olmuyo yani aradada klipte şarkıyı söyleyenleri
gösteriyo batari filan var çocuk(yanlış hatırlamıyorsam) bi ara parmağınla yıldızları oynatıyor oradan bir şey oluşuyor
daha sonra tekrar şarkıyı söyleyenleri gösteriyor şarkının ismi stairlight lı bi şey olabilir ama bulamadım en az 5 yıl
önce izlemiştim o zamanlar bayağa etki yapmıştı biranda melodisi aklıma geldi duygulandım biraz aradım ama bulamadım bulan olursa sevinirim şarkıyla ilgili birazcık söz
sometimes i feel.... sometimes.... sometimes.... sometimes .... making ok
noktalı yerleri hatırlayamıyorum
the velvet underground ın coverı olabilir şarkının adıda pale blue eyes ama hala bulamadım eskiden bir tv kanalında blog halinde yayınlanan müzik listesinde çalınıyordu lütfen yardımm
Arkadaşlar beni burda dinleyen yok mu acaba :@ Şu emret komutanımda arkada çalan fon müziklerini bulabilirmiyiz acaba diye sormuştum ??? Yoqsa yoq deyin...
Rahat 2 senedir aradığım bir şarkı var hala bulamadım. Fransız müziği fakat şarkı ile iligili en ufak bir şey hatırlamıyorum sadece klibi... Klibinde birçok insan oynuyor hepsi 2şer 3er kişilik grup olarak çıkıyorlar. Bu klipte Ribery'de oynuyor fakat kısa bir süre çıkıyor. Genelde bu gruplar bir erkek ve bir kadından oluşuyor.
Çok az bir bilgi ama kusura bakmayın aklımda sadece bunlar kaldı o günden sonra hatta sanırım digiturk 91. kanalda izlemiştim ama kanalın adını unuttum.
Hala bulamadım sanki şarkının isminde Le' vardı galiba
Şarkıyı sarışın bi abla söylüyor.Şarkının içinde (let the music play parçasındaki (shamur)) aliyaliyavadinaraadilayaliyavadirakupinar gibi şeyler söyleniyo ...
Şarkıyı sarışın bi abla söylüyor.Şarkının içinde (let the music play parçasındaki (shamur)) aliyaliyavadinaraadilayaliyavadirakupinar gibi şeyler söyleniyo ...
Daha öncede sordum elimde örneği olmadığı için kimse cevaplayamadı ama şimdi bi arkadaş yüklemiş buyrun;
http://video.f r m t r.com/video/107702/Ntvspor-Nba-Reklam%C4%B1
Bu şarkıyı lütfen insanlık namına bulun buldurun, teşekkürler...
Bu şarkıyı bulan olursa söylesin kaç zamandır arıyorum.