Şimdi Ara

< JETAUDIO 7 > 10.07.07 <

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısaca Yapabilecekleriniz..

* Hertürlü Medyayı oynatabilir..(Mp3ten Video'ya kadar)
    * 20 band equalizer yanında bir çokta ses efektiniz var...
    * Ses dönüşümü
    * Ses Kayıt
    * Radyo

JetAudio, popüler bir ses ve video multimedya oynatıcısıdır. Programın oynatabildiği sistemler, Cd, MIDI dijital ses ve video formatları. Programın ekran görüntüsü çok şık ayrıca programın birde masaüstü için uzaktan kumandası var. Programın çaldığı ses ve video dosyalarının formatları ise ses için; CD, WAV, MP3, REALAUDİO, MIDI, video için; AVI, MOV, MPEG ve diğer formatlar. Programda 20 band equalizer mevcut ayrıca bir çok efektle de masaüstünü şenlendirebilirsiniz.

Jet Audio ile film izlemekte çok zevkli program çok hızlı, ayrıca video capture özelliği sayesinde istediğiniz görüntüleri zevkle BMP formatında resim olarak kadedip daha sonra bakabilirsiniz. Jet Audio ile müzik dinlemekte çok zevkli programda 7 tane müzik tarzı var, siz istediğiniz şarkıları buralara kaydedebilirsiniz. Bunlar; pop, rock, jazz, classic, vocal ve flat. Programda 1000 internet radyo istesyonu kayıtlı böylece internetten de radyo dinlemenin zevki radyo istasyonlarının adresleri aramadan zahmetsizce oluyor.

< JETAUDIO 7 >  10.07.07 <

download linki
    http://www.cowonamerica.com/download/

SKINS

>>dh TEMA BAŞLIĞI<<

Programın Bu muhteşem skinlerinede yukarıdaki Tema Başlığında bulabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Şubat 2008; 22:47:39 >

• En alttaki skin sığmadı ekrana

Sağol
  • şu cet odyoyu bi sevemedim gitti
  • dj lere özel diye yazsaydın technics
  • olm birinizde hayrlı bişiler yazarsınız aman diym .. skini ekrana sığdıramazlar, programı beğenmezlermiş,ulam kur bibak bakalım yav jet audio düşsün başınıza

@melih Türk sanat müziği sanatçılarına özel yazıcam birazdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 22 Temmuz 2006; 3:32:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

olm birinizde hayrlı bişiler yazarsınız aman diym .. skini ekrana sığdıramazlar, programı beğenmezlermiş,ulam kur bibak bakalım yav jet audio düşsün başınıza

@melih Türk sanat müziği sanatçılarına özel yazıcam birazdan :)

trt de çalışan türk sanat musikisi grubuna hediye olsun

• yok canım cet odyoyu denedim ama beğenmedim, ben zor beğenirim biliyosunuz
    skin sığmama olayı da ilginç, skinin kendisi de ilginç dev gibi birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 12 Ocak 09:30
    20 yıl önce açıldı
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • technics kotayı yiyecen benim valla

bu cihazın önceki surumlerini denemistimde bu bi baska gibi yahu

simdi indirsek bi turlu indirmesek bi turlu

denemek lazım olmaz bir sey 16mb dan
    zaten 2.9gb dayız dolmasına daha var
  • Teşekkürler, özellikle ses kalitesi ve verilebilen ses efektleri ile ön plana çıkan bir yazılımdır. Winamp'tan daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
  • sağol @Technics bu programın en sevdiğim yanı multimedia klavyeniz varsa yani müzik oynatıcısı için çal duraklat durdur ileri geri gibi seçenek tuşları varsa klavyenizde bu oynatıcıyı ne yaparsanız yapın oradan kumanda edebilirsiniz
  • winamp ta olusturulan playlist i karısık aktarıyor önemli bi eksi benim icin
  • Technics ellerine sağlık güzel paylaşım,biraz bana karışık geldi program,karışıklığı aslında müzik programlarını bilmediğimden geliyor
  • Güzel Program
  • playlist üzerindeki wiev sekmesiyle ayarlayabilrsin bunu dilediğin şekilde..

quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

winamp ta olusturulan playlist i karısık aktarıyor önemli bi eksi benim icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

playlist üzerindeki wiev sekmesiyle ayarlayabilrsin bunu dilediğin şekilde..

quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

winamp ta olusturulan playlist i karısık aktarıyor önemli bi eksi benim icin

eywallah sanırım yaslandım, artık fazla dusemiyoz bu oyuncakların uzerine
  • programı kurarken bu hatayı veriyo napmalıyım? bütün sürümlerinde aynı hata

http://img218.imageshack.us/img218/373/errorkt7.jpg
  • saol
  • Teşekkürler Technics.

DJ'lere özel bir yanı yok.Sadece biraz daha gelişmiş.Varsa benimle de paylaşırsanız sevinirim.

Ben de ilk çıktığından beri ara yüzüne alışamadım bu yazılım.Sesinin Winamp'a kıyasla biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • teşekkürler technics

ama bu programda takıldıgım bir nokta var.krypton temasını yükledim.ama çok büyük.yukarıdaki resimde üst tarafta ufak bir biçimi de var.eğer öyle yapılabiliyorsa nasıl yapabilirm.bide playlist hep sayfaların üstünde kalıyor açıkken.onu nasıl halledebilirm.yardımcı olrsanız sevinirim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.