Şimdi Ara

FIFA 14 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sezon ile birlikte yeşil sahalara tekrar dönüyoruz. Sezonun ilk konuğu ise yenilenen özellikleri ile FIFA 14 oluyor..

• Halâ PES denen saçma oyunu oynayan var mı bilmiyorum ama varsa onlara pes yahuu! diyorum . . .
  • her sene devrim yapıyor adamlar her maç bambaşka pozisyonlarla dolu

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu
    upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.
    her sene biraz data ne bu ya.
    nem pesi daha iyi oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.

adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi yeni nesilde görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.

• Bende denemeden önce pes oynuyordum ama yani pes 13 te gol atmak o kadar kolay ki bi adamı geç ara pas at gol zaten ama fifa yı oynadıktan sonra alıştıktan sonra daha keyif verici Keslinlikle fifa

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Halâ PES denen saçma oyunu oynayan var mı bilmiyorum ama varsa onlara pes yahuu! diyorum . . .

oynayni varsa oynar sana ne kendi dalgana baksana.
    milletin derdi seni niye bukadar gerdi hayret yahuuu! diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu <br>upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.<br>her sene biraz data ne bu ya.<br>nem pesi daha <adklik id="adklik0" style="border-bottom:1px solid #CC0000;color:#CC0000;cursor:pointer;font-weight:bold;text-decoration:underline;padding-bottom:1px;">iyi</adklik> oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.<br><br>adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi <adklik id="adklik1">yeni nesilde</adklik> görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.

arcadeliğin dibine vurmuş pes 14ü oynamadın galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903

quote:

ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu <br>upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.<br>her sene biraz data ne bu ya.<br>nem pesi daha <adklik id="adklik0" style="border-bottom:1px solid #CC0000;color:#CC0000;cursor:pointer;font-weight:bold;text-decoration:underline;padding-bottom:1px;">iyi</adklik> oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.<br><br>adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi <adklik id="adklik1">yeni nesilde</adklik> görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.

arcadeliğin dibine vurmuş pes 14ü oynamadın galiba

ikisinide oynadim pes14 begendim ben arkadelik birsey de görmedim.
    sen bir kere daha oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 13 Ekim 2013; 23:40:09 >

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: GorkemM1903<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br> <br> ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu <br>upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.<br>her sene biraz data ne bu ya.<br>nem pesi daha <adklik id="adklik0" style="border-bottom:1px solid #CC0000;color:#CC0000;cursor:pointer;font-weight:bold;text-decoration:underline;padding-bottom:1px;">iyi</adklik> oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.<br><br>adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi <adklik id="adklik1">yeni nesilde</adklik> görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.</blockquote><br> <br> arcadeliğin dibine vurmuş pes 14ü oynamadın galiba<br> </blockquote><br> ikisinide oynadim pes14 begendim ben arkadelik birsey de görmedim.<br> sen bir kere daha oyna.

Kaç kere oynayacağımı sana sorcak değilim.Fifayı oynamadım ama pes saçma olmuş.Adam yavaş hızlanıyor sonra uçuyor resmen.Serinin hayranı olan varsa oynasın ben sevmedim.

• Oyun oynanış olarak tamamen simulasyon ama sadece oynanışta da değil. Kariyer mod oyuncuları eminim çok memnundur. Artık eskisi gibi rahat rahat girip oyuncunun özelliklerini göremiyoruz. Gerçekte olduğu gibi scout gönderip kriterlerimize göre oyuncu bulabiliyor bulduğumuz oyuncuları yine scout yoluyla araştırıp özelliklerini ve fiyatını öğrenebiliyoruz. Yani scout o oyuncuyu izliyor, takip ediyor. Kariyer modu da tamamen simulasyon hissi veriyor, gerçekten bir takım yönetiyormuşum hissi veriyor. Bilmeyenler için açıklamak istedim gerçekten çok güzel menejerlik deneyimi yaşatıyor kariyer modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 14 Ekim 2013; 1:57:56 >
  • quote:

ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu
    upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.
    her sene biraz data ne bu ya.
    nem pesi daha iyi oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.

adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi yeni nesilde görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.

Kusursuz saçmalamışsın.
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: GorkemM1903<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br> <br> ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu <br>upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.<br>her sene biraz data ne bu ya.<br>nem pesi daha <adklik id="adklik0" style="border-bottom:1px solid #CC0000;color:#CC0000;cursor:pointer;font-weight:bold;text-decoration:underline;padding-bottom:1px;">iyi</adklik> oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.<br><br>adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi <adklik id="adklik1">yeni nesilde</adklik> görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.</blockquote><br> <br> arcadeliğin dibine vurmuş pes 14ü oynamadın galiba<br> </blockquote><br> ikisinide oynadim pes14 begendim ben arkadelik birsey de görmedim.<br> sen bir kere daha oyna.

Sen git bi çorba iç kendine gel

• Hangi konuda .
    Sirf pesi begendim diyemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

quote:

sende sütünü ic, sirf PES´i begendim diye yorum yaptim diye EGO´lari büyüdü milletin.

hadi hadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

quote:

Çorba kurtarmaz bunu aga. Baksana "arkadelik" bir şey görememiş. Bence iyi bak. Vardır arkadelikte bir şeyler.

• Oyun ilk başta çok kötü gelmişti, her orta kafa gol oluyordu. Update ile bunu düzelttiler şimdi oyun harika.
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Çorba kurtarmaz bunu aga. Baksana "arkadelik" bir şey görememiş. Bence iyi bak. Vardır arkadelikte bir şeyler.

Inceyi göremedi .... fifa da arkadelik haklisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 14 Ekim 2013; 0:11:17 >
  • Bu sene fifa yi bende beğenmedim.
    Pes ile Devam.
  • quote:

ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu <br>upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.<br>her sene biraz data ne bu ya.<br>nem pesi daha iyi oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.<br><br>adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi yeni nesilde görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.

FIFA kolaysa bir Ultimate Team'de Division 1'e yenilmeden gelde göreyim seni . Ya da bir Legend'da oyna . Futbolun'da arcade'i mi olurmuş simülasyon istiyorsan git halı sahaya orda oyna .
  • quote:

ben genel olarak 5 verirdim :) ayni motor ile bir yedi sene daha satarlar oyunu <br>upgradeleri satsalar güncell kalsa oyun daha mantikli.<br>her sene biraz data ne bu ya.<br>nem pesi daha iyi oynaya biliyorum fifa biraz daha kolay.<br><br>adam durup arkasini hizlica döndügünde arcade oldugu apacik fakat bu pes de bu haraket öyle degil. Pes ile Fifayi yeni nesilde görmek lazim seneye simdikini saymiyorum.

Kardeş FIFA 14 'de arkayı hızlıca nasıl dönüyoruz benimki çok yavaş dönüyor sen FIFA 11 felan oynuyor olmayasın ya da sallıyor he hangisi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.