Şimdi Ara

HTC One Max'in detaylı görüntüleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • HTC One Max'in detaylı görüntüleri ortaya çıktı






    HTC tarafından önümüzdeki hafta içerisinde lanse edilmesi beklenen One Max modeline ait yüksek çözünürlük görüntüler ortaya çıktı. Samsung'un Galaxy Note III ve Sony'nin Xperia Z Ultra modellerine rakip olarak pazara giriş yapacak olan telefon - tablet melezi yeni cihaz, tasarım olara One modelinin çizgilerini daha büyük ekran ile bizlere sunuyor olacak.

     

    5.9-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde ekrana sahip olacak One Max, 2GB RAM ve Android 4.3 işletim sistemi ile karşımıza çıkıyor olacak. BlinkFeed özelliğinin kapatılmasına olanak tanıyan Sense 5.5 arayüzüyle bizleri selamlayacak olan One Max'in en çok merak edilen detayı, hangi işlemciyi kullanıyor olduğu. Snapdragon S4 Pro, Snapdragon 600 ve Snapdragon 800 iddialarının tamamı One Max için doğru olabilir. HTC'ye yakın kaynaklarca verilen en güncel bilgilere göre One Max, farklı pazarlara farklı işlemciler ile sunulabilir.

     

    Snapdragon S4 Pro'lu yani en zayıf modelinin Çin pazarındaki alternatif operatörler üzerinden sunulacağı, Snapdragon 600 ve 800'lü versiyonların ise yaygın seçenekler olacağı ifade ediliyor. Tabi HTC resmi açıklamayı yapana kadar bu konu bilinmezliğini sürdürecek ancak HTC'nin Snapdragon 800'süz bir model sunması rekabette elini ciddi oranda zayıflatabilir. Bazı iddialara göre One'a kıyasla, 5MP çözünürlüğünde Ultra Pixel kamera ile geleceği dolayısıyla daha yüksek kamera performansı sunacağı söylenen One Max'in özellikle dış görünümü ile dikkatleri çeken üç önemli donanımsal güncellemesi daha bulunuyor.

     

    İlk dikkat çeken değişiklik, One Max modeli üzerinde Beats Audio logosu bulunmuyor. HTC bir süre önce sahip olduğu Beats Audio hisselerini şirkete geri satmış, Beats tarafı ise işbirliğinin yeni modellerde devam edeceğini söylemişti. Ancak One Max modelinin en güncel görüntüleri gösteriyor ki cihazda ya bu özellik yok ya da var ancak hisse devrinden sonra günellenen anlaşma gereği, bu logo artık cihazlarda kullanılamıyor. Diğer gelişme ise One Max'in üzerindeki özel bağlantı noktaları. Burayı HTC tarafından geliştirilen özel kapak kullanacak. İnce bir yapıya sahip olan bu kapakta entegre olarak 1500mAh pil bulunuyor ve 3300mAh kapasiteli telefon pili ile birlikte toplamda 4800mAh pil kapasitesi ortaya çıkıyor.

     

    HTC One Max'in sonuncu detayı ise sahip olduğu parmak izi okuyucu. Kameranın altında bulunan sensör için, dokunmatik kontrol alanı olarak kullanılacağı ve kullanıcıların bu sensör üzerinde parmak hareketleriyle ana ekranlar arasında gezebileceği ifade ediliyordu ancak en güçlü bilgilere göre buranın ana vazifesi parmak izi okuma. Yani iPhone 5S ile benzer şekilde kullanıcılar, cihaz kilidi olarak parmak izi taramasını tercih edebilecek böylece daha güçlü bir güvenlik duvarı oluşturabilecekler. HTC tarafından önümüzdeki hafta içerisinde lanse edilmesi beklenen One Max'in son kullanıcı satış fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, rakiplerinden ucuz olabileceği de konuşulmuyor değil.

     


     

     







  • Adamın beline geliyor. Sırt çantasında mı taşıyacağız?


  • Hani orası parmak izi okuyucusu değildi?

  • Abi ozelliklerini gectim cok cirkin degilmi ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha Adamlar Htc one'a etiket yapıştırıp fotoğraf çekmiş bizi yiyor :DD

  • beats audio logosu ?

  • 5.9 inçte güç tuşunu sol üst köşeye koymak ne kadar mantıklı

  • Ekran 4.8 i gecmemeliydi... Bence hiç tutulmaz. Artık phablet değil telefon cikarin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım güzel, batarya da hoş , samsungdaki problemler de yok diyorlar ( 25 er dakkalık donma, restart şu bu) eğer öyleyse direk alabilirim. zaten ekran kalitesi çok iyiydi htc nin.

    nokia nın fiyat konusunda fos çıkmasından sonra, bu telefona kaydım tekrar, baya güzel gözüküyor, umarım snapdragon 800 olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli333 -- 13 Ekim 2013; 21:57:14 >
  • samsung a ozenmese iyi olur işlemci konusunda madem güçlü bir cihaz s800 ile çıksın birazda Lg den fiyatta örnek alirlarsa mükemmel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tasarim yakismamis cok kaba gosteriyor. One gibi zarif ve şık durmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdragon 800
    5 ultra mega pixel kamera
    4800 mah batarya
    400 ppi + ekran ( htc lerde daaha iyisi var zaten mükemmeldi)
    beats audio ( her ne kadar işime yaramasa da)
    vallahi gerisini ne yaparsan yap, tasarım zaten hoş olmuş.

    birde 1600-1800 arası bir fiyatla girse piyasaya , açıkladığı zararı yarım çeyrekte kapatır yeminle.
  • nedense ne z ultra ne de htc one max bir telefon izlenimi vermedi bana.note 3 daha çok telefonu andırıyor sanki.belki boyut olarak biraz daha küçük olduğundandır.phablet tarafında da samsung baya bi deneyim kazanmış durumda.

  • Muhteşem..

  • Bugün 6.3' Xperia Ultra'yı elime aldım
    Çok abartılı büyük yani

  • Snapdragon 800 ile gelsin . 5.9'' ekran acaba batarya vs ile kac gram olcak 160 gram civarı olursa tadından yenmez fiyat önemsiz 4800 mAh süper birsey Beast logosu olmaya bilir ama bence HTC icine ses kartı entegre etmistir .Kamera Geliştirilmiştir umarım sense 5.5 ile geliyor 2 gb ram daha ne olsun.( Note 3 bin basar octalı işlemcili olanına .)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup38 -- 13 Ekim 2013; 22:12:40 >
  • Bu bir telefon değil 5inc üstü tablet vs denmeli artık....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc ne zaman ucuz sattıki şimdide ucuz satsın G2 1600tl One 1800tl buda ispatı

  • Ben cihazısevdim.Tam bana hitap ediyor.Eğer s800'lü modeli türkiyeye gelirse alırım.Ama geleceğini sanmıyorum

  • Bu arada telefon 217 gram.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.