Şimdi Ara

Asus tablet güncellemde takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün asus memo pad hd7 adlı bi tablet aldım üzerinde 4.2.1 vardı bugün güncelleme geldi yüklemeye başladı ve saatlerdir ekranda yeşil robot ve üstte dolan bi bar var bar doldukça baştan başlıyo açma kapama tuşuna bir kez bastığımda
    installing update..
    verifying current system..
    removing unneeded files..
    patching system files.. vs yazıyor basılı tuttuğumda ise kapanıp tekraraynı ekran geliyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Orijinalden alıntı: smltrl

Arkadaşlar dün asus memo pad hd7 adlı bi tablet aldım üzerinde 4.2.1 vardı bugün güncelleme geldi yüklemeye başladı ve saatlerdir ekranda yeşil robot ve üstte dolan bi bar var bar doldukça baştan başlıyo açma kapama tuşuna bir kez bastığımda
    installing update..
    verifying current system..
    removing unneeded files..
    patching system files.. vs yazıyor basılı tuttuğumda ise kapanıp tekraraynı ekran geliyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

hocam urun kodu nedir tabletin ? ona gore guncel olarak gelen tableti alacagim..

tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kutu_arka_gorunum

[simage]

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

• Arkadaşlar model olarak 1A036A yazıyor güncellemeyin daha dün aldım bugün edimde patladı alet

İşlemci:AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz 6 Çekirdek 32MB Cache,Ekran kartı:GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8G , Anakart:Asus TUF B450-PLUS GAMING,Ram:Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2 x 16 GB) DDR4 3.600MHz C16,Kasa:Dark Guardian 4x12cm RGB LED Fanlı,psu:COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 650W
    Steam,origin,uplay:recotiyo battle.net:recotiyo77#2410
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce aldığım 16 gb lık 36a serisi sorunsuz bi şekilde güncellendi,bu işin seriyle falan bi ilgisi yok.biraz şans yada sorun giderildi :)
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81963937&p=19#83134395
    Tableti geri vermediyseniz sorun çözüldü ama bundan sonraki guncellemelerde ne olur bilemem

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.