Şimdi Ara

Beyond: Two Souls Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Özel bir hayata sahip Jodie'nin ve ona eşlik eden Aiden'ın olağandışı hikayesi...

• Oyun bugün gecti ellime yaklaşık 4 saat oynadım BSC nin verdiği puan tam yerinde olmuş oynarkende aklımdan hep 7,5 geciyordu ne aşağısı ne yukarısı bana göre puan tam

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • okhan abi ilerleyis surekli farkli zaman dilimlerine atliyo diyosunuz ama zaten kiz en basta diyo yaa herseyi duzgun bi siraya sokmam gerek. Hatirlamam gerek diyo. Yani aslinda hikayenin duzgun ilerlememesi hikayenin bir parcasi. Lutfen bir dahakine biraz daha dikkat edelim.

• Neslin finaline yakışır bir oyun olmuş
  • Aynen iyi seyirler oyun namına bir şey yok , ben oynarken çok zorlandım nerede kontrol bana geçiyor anlayamadım . Quick time olayı çok kötü hep aynı tuşlar ve basmasanız çoğu zaman bir şey olmuyor script üstüne kurulu bir oyun olmuş ... Bence 7.5 bile fazla

• Bu aralar video bombardımanı var Bsc 'nin youtube kanalı harika.

• '' Oyuncu '' kavramının ilk kuralı: Kontrol'ün bizde olduğunu hissetmemizdir... Bunu oynayacağıma, Telltale'nin; The walking dead'ini oynarım. onda bile kontrol'ün tamamı bizde.
    Keşke ellerin de ki senaryoyu '' Film '' olarak değerlendirselermiş. Oysa; Videoların da çok heyecanlanmıştım... :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk konsol aldıramayacak exc. hayırlı olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kankam1030

Bu aralar video bombardımanı var Bsc 'nin youtube kanalı <adklik id="adklik0" style="border-bottom:1px solid #CC0000;color:#CC0000;cursor:pointer;font-weight:bold;text-decoration:underline;padding-bottom:1px;">harika</adklik>.

Aynen katılıyorum bende youtube kanalını bu aralar çok beğeniyorum mubabbetler güzel oluyor :) dayz tarzı bi seriye başlansa dadından yenmez :D

• En az 8.5'luk bir oyun. Haksizlik etmissiniz.

Gordugum tek eksik yani oyunun bir kismina dek verdiginiz kararlarin pek etki etmemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi seyirler :D

• Herşeye tamam da bu grafiklere 9,2 az be kardeşim, insaf.. Grafikler PS4 kalitesi nerdeyse! Ya müzikler ve seslere 9'a ne demeli ? Bolumsonucanavarı'nın ilk defa yabancı sitelerin puanlamalarından etkilendiğini görüyorum.

• Oynanabilirlik puanı çok olmuş hiç vermeseydiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu inceleyen arkadaş sanırım oyunun oynanış mantığını anlamamış. Oyundaki QTE ler diğer oyundaki gibi bir başlangıç ve bir bitişe sahip tek düze şekilde ayarlanmış değil. Her yapılan ve yapılmayan hareket oyunun gidişatına yön veriyor. Videoda konulmuş tren sahnesinde kaçarken hiçbir tuşa basılmaz ise Jodie yakalanıyor ve bir kısım oyunu hiç görmemiş oluyorsunuz. Hikayede yüzüne kılıç darbesi alan jodie ilerdeki sahnelerde yüzü kesik oluyor. Kurtaramadığımız kişiler ölüyor vesaire. Oyunun 100 den fazla sonu var ( sonunda geçen haberlerdeki konuşmalardaki kelimeler oynadığımız şekle göre her seferinde değişiyor). Heavy Rain de son sayısı 700 den fazla idi. Bu sefer aktörlerin zamanını çok almamak için daha kısa tutmuşlar ama haliyle daha az ama öz olmuş. Oynanışa düşük puan vermek için hiç Fahrenheit veya Heavy Rain oynamayıp , Resident Evil 6 vari qte ler gibi oynandığını düşünmek gerek. Call of duty deki script sahnelerde tuşa bile basmadan izlerken "a bu film" gibi olmuş deyince puana düşük verilmemesi düşündürücü.

• Çıldırmış olmalısın şu anda GTA 5 ten bile iyi bir oyun kesinlikle 10 u hak ediyor
    quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Aynen iyi seyirler oyun namına bir şey yok , ben oynarken çok zorlandım nerede kontrol bana geçiyor anlayamadım . Quick time olayı çok kötü hep aynı tuşlar ve basmasanız çoğu zaman bir şey olmuyor script üstüne kurulu bir oyun olmuş ... Bence 7.5 bile fazla
  • konsol aldırtacak bir oyun olmamış malesef. o kadar beklenti boşa gitti. umutlar yeni nesil için.
  • bir yorum yazdım bsc'yi eleştirdiğim için gönderilmemiş sanırım yorumda haklı olduğumu gördüm
  • Oyunu sonu özetlemiş iyi oyunlar değil iyi seyirler ...

• Oyun muazzam olmuş. Neden bu kadar düşük puan verildiğini anlayamıyorum. Hayır, sırf yabancı siteler düşük verdi diye oyuna 7 puan vermişsiniz. Ben sanmıyorum ki IGN ( Söz konusu IGN değil, genel inceleme puanları ) oyuna 9.5 verseydi sizin yine bu oyuna 7 vereceğinizi. Haksızlık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 13 Ekim 2013; 16:31:06 >
  • Oyun gerçektende oynanabilirlik açısından çok kötü olmuş 4 puanı bile haketmiyor şu motorbisiklet sahnesi zaten herşeyi apaçık ortaya koymuş .:/ .:S .:(

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.