Şimdi Ara

Lenovo'nun Android işletim sistemli IdeaPad A10 netbook modeli Almanya'da satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Lenovo'nun Android işletim sistemli IdeaPad A10 netbook modeli Almanya'da satışa çıktı





    IdeaPad serisi dizüstü bilgisayar ve tablet modelleriyle beğeni toplayan Lenovo, Android işletim sistemi üzerinde çalışan yeni bir üyeyi daha satışa sundu.




    IdeaPad A10 adındaki netbook modeli 10 inçlik 1366x768 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip. Ekran belirli bir açıya kadar dönebiliyor ancak tablet moduna geçebilecek kadar açıya sahip değil.




    Modele gücünü Cortex-A9 tabanlı 1.6 GHz saat hızında çalışan Rockchip RK3188 işlemcisi veriyor. Android 4.2 işletim sistemine sahip olan modelde 1GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi yer alıyor. 




    WiFi, Bluetooth, ön tarafta VGA kamera, 2 adet USB 2.0 portu, microSD kart desteği, microUSB girişi, 4500mAh batarya, klavyede özel Android kısayolları şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.




    Model daha çok Android işletim sistemini dizüstü modellerde tecrübe etmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor ve Amazon Almanya üzerinden 249 Avro olarak ön siparişe sunulmuş durumda. Ancak modelin sevkiyatı 1-4 ay içerisinde başlayacak. Zira Lenovo henüz cihazı resmi olarak lanse etmedi. 

     

     








  • iyiymiş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.