Şimdi Ara

HyperX DotA 2 League ve HyperX'in global hız aşırtma(overclock) yarışması için başvurular başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • HyperX DotA 2 League ve HyperX'in global hız aşırtma(overclock) yarışması için başvurular başladı


     

    Kingston'un katkılarıyla CES 2014'de gerçekleşecek olan "Hyper X DotA 2 League" ve HyperX'in global hız aşırtma(overclock) yarışması için başvurular başladı. E-sporcuları ve teknoloji tutkunlarını yakından ilgilendiren bu iki yarışmaya Türkiye dahil olmak üzere dünyanın hemen her yerinden e-spor takımları ve hız aşırtmacılar katılacak.

     

    Bu ayın sonuna doğru başlayacak olan "HyperX DotA 2 League" turnuvasında 16 takım 50.000 doları bulan büyük ödül için yarışacak. Bu turnuvada finale kalan 4 finalist takımın Las Vegas biletleri ve konaklama masrafları Kingston tarafından karşılanacak. Üç haritanın en iyisi şeklinde düzenlenecek maçlar, e-spor severler için canlı olarak yayınlanacak. 

     

    HWBOT'la ortaklaşa düzenlenecek olan hız aşırtma yarışması kapsamında ise; maksimum bellek frekansı, Super PI ve Intel XTU Benchmark'da en yüksek skorlar elde edilmeye çalışılacak. Her hafta yeni bir kazananın seçileceği çevrimiçi eleme süreçleri 4 Kasım'a kadar sürecek. Eleme sürecini atlatan 5 finalist, ocak ayında düzenlenecek CES 2014'te 10.000$'lık ödül için yarışacak. Finallerde kullanılacak olan bileşenler ise, Kingston'un partnerlerinden ASUS, Cooler Master ve Intel tarafından sağlanacak. 








  • DotA 2, üç farklı harita derken?

  • 3 farkli haritadan kasit gecen seneki surpriz 2 etkinlik olursa (cadilar bayrami ve digeri), ilk ucte surpriz takimlar gorebiliriz. Ve hatta takimlar 2.beslerini bile hazirlayabilirler

    Izlemeye deger bir turnuva olucaga benziyor. Cok fazla ilgi toplayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.