Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
35
Favori
120.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunglasxx

    yama 18.01.2016 tarihi itibariyle güncel. beklettiğim için özür dilerim.

    herkese iyi oyunlar!

    hocam eline sağlık, ergen tabiatlı tipleri dikkate alma, muhattap olup cevap verme çapsızlara.
  • Karton koli gibi kutular var kırınca çıra veriyor, onu kibrit kutusu olarak çevirmişsiniz tam o kutunun ne olduğunu anlayamadım.

    Aklıma gelmişken en kolay yoldan tüfek bulma yolunu buldum ben daha yeni öğrendim belki sizler biliyorsunuzdur.

    Deniz fenerinin olduğu haritada başlayın, en az 1 tane flare bulun, sonra deniz sağınızda kalacak şekilde yolun kenarından yürüyün kırık köprüyü görünce sağ yaraftan aşağaya inip şelalelye doğru yürüyün solunuzda mağarayı göreceksiniz, içinde bazen 2 tane kurt oluyor bazen olmuyor, mağaraya girince hep sağ tarafa ilerleyin ya donmuş cesedin yanında ya da kayalıkların arasında tüfek oluyor, kurt yoksa mağarının diğer tarafında 2 tane geyik cesedi oluyor etlerini vs alırsınız, 4 defa denedim hep tüfek vardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam dostlar. Oyunu dün 23.55 sularında alıp yükledim. İlk girip yamayı yükledim. Elinize sağlık. Oyuna girip devrilmiş trenin yakınlarında başladım sonra bir ev bulup sığındım. Ertesi gün balıkçı kulübelerine bakmaya gittim. O çevreyi lootladıktan sonra en sona bıraktığım kulübeye yöneldim. İki balık avlayıp çıkıcaktım kulübeden. Tam herşey güzel derken çıktım kulübeden. Tam arkasına da iki kurt pusmuş çıktığım gibi kaptılar beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını elime alınca bir aydır oynayamadım, 90 küsür gündeydim diye hatırlıyorum, ikinci oyunumdu orta seviyede. Tekrar oynama fırsatı bulur bulmaz özlemimi gidereceğim hayırlısıyla, daha o meşhur dağ keşfedilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    Bence gidipte oyununu yazık etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetigerclow

    Bence gidipte oyununu yazık etme

    Hangi anlamda yazık etmeyeyim anlamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    Gidince anlarsın sadece 1 ev var oda kapısı kırık pencereler açık safece mağara var.Mağra bulmak kolay olmuyor mapın çoğu dağ zaten.Yerden dağa çıkmak zorunda kalıyorsun bazen.Çıkarken yorgun fullken bitiyor.O yorgunlukla soğukla fazla,yaşayamassın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son haritaya hayvan postundan bot, yatak, mont yapmadan gidilmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetigerclow

    Gidince anlarsın sadece 1 ev var oda kapısı kırık pencereler açık safece mağara var.Mağra bulmak kolay olmuyor mapın çoğu dağ zaten.Yerden dağa çıkmak zorunda kalıyorsun bazen.Çıkarken yorgun fullken bitiyor.O yorgunlukla soğukla fazla,yaşayamassın

    Bakalım, uçak enkazını merak ediyorum açıkcası. Ayı postundan yatak, kurt, tavşan ve geyik derilerinden de tüm seti tamamladım biraz daha iyi durumda olacağım soğuğa karşı muhtemelen. Asıl mesele erzak soğuktan ziyade. Bulması ayrı dert taşıması ayrı dert, geyik eti vs tedarik etmek ise kurşun harcamadan kurtların önüne sürerek cidden zor oluyor. Ok ve yay yaptım çok uzun uğraşlarla ( sadece gemi enkazında dövüldüğü için) ama bir sürü ok başlığı boşa gitti sanırım çünkü efektif kullanamıyorum okları var mı bir ipucu. Bak yine oynama isteğim geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 24 Ocak 2016; 22:41:25 >




  • Arkadaşlar acaba oyun tam sürüme geçince oynanışı güzelleştirmek adına updatelere devam edecekler mi yoksa hikayeye mi odaklanacaklar.
    Ayrıca eklenmesi gereken şeyler:
    1.Ayı kapanı
    2.Yeni hayvanlar(Geyikler türlere ayrılsın av oyunlarından bildiğimiz hayvanlar gibi Elk namı diğer Kanada Geyiği,Ak kuyruklu geyik,Sığın geyiği ki bu geyik türleri ak kuyruklu geyik hariç biraz da Kanada ile özdeşleşmiş özellikle sığın.Oyundaki geyiklerin bir türü var mı bilmiyorum)
    3.Yeni silahlar(en azından belki kendini korumak için kullanmak üzere tabanca olabilir.Tüfeğe dürbün şart bence ayrıca tüfeğin menzili acayip düşük abartmış olmayayım tam fikrim yok ama 50 metre ötedeki geyik vurmak çok zor.
    4.Yeni yiyecekler
    5.(saçma gelebilir)Yetenek puanları oyunun başında seçebiliriz mesela isabet %10 arttı,koşma hızı %25 arttı.Kurtlarla boğuşmalarda %25 daha güçlü saldırı vs.
    6.Cinsiyetlerin özel yetenekleri mesela erkekler 30 yerine 35 kg taşısın kurtlara karşı daha güçlü olsun bayanlar yemek ve su gibi şeyleri daha çabuk halletsin dikiş işlerini daha iyi yapsın vs.
    7.Kurtlar ve ayılar aralarında boğuşabilsin kurtlar sürü halinde ayıları avlasın geçen bana ittifak yapıp saldırıyolardı
    8.Oyunda ilginç bir şey var kurtlar geyiklerden her halükarda daha hızlı oluyor bir kurt geyiği farkettiğinde o geyik er ya da geç ölüyor.
    9.Mesela tavşan gibi küçük hayvanları avlayınca onları dışarıda etlerini toplamaktansa hemen çantaya atabiliriz.Zaten bir tavşan ne kadar ağır olabilir max 6 kg falandır herhalde.
    10.Cesetlerin üzerinde dolana akbabalar sanırım onlar avlanabilse güzel olabilir.

    Tamamını Dinlediyseniz Sabrınız İçin Teşekkür Ederim Yanlışlarımı Yazarsanız ve Eklememi İstediğiniz Bir Konu Varsa Yazarsanız Çok Mutlu Olurum.




  • Arkadaşlar bu arada The Long Dark Türkiye grubu kuralım Facebook üzerinden.
  • oku nasıl kullancağını bilmeyen arkadaşlar için: yakınınızdaki kurdun dikkatini çekin size yaklaştığınızda elinizdeki eti(ne eti olduğu farketmez) yere bırakın. kurt, eti yemeye başlayınca oldukça yakınına kadar gelerek kolaylıkla kurdu okla vurun. diğer türlü okla geyik ya da kurt vurmak çok zor.
  • +1
    Hayvan kısıma katılıyorum koskoca oyunda 3 hayva var.Tavuk,ördek,domuz,kuzu vs eklenmeli.
  • Şu ok yapmak için tergen mi ihtiyaç var onu nerden buluruz?
  • desolation point haritasında gemi enkazının yanındaki adada var. sadece oradakini biliyorum. alınca 7 gün evin içinde kurutman lazım. bir de bağırsak gerekiyor elbette.
  • Oyunun eski mantığı daha kolaydı odun bul diyerek arıyordu şşimdi daha zor yapmışlar çok fazla harita geldi story mod gelsin zaten oyunu direk satın alıcam yan çardand destek olsun
  • Arkadaşlar Facebook fan sayfası açtım.Doldurun Aradan bir kaç Önemli kişiyi Moderatör,Editör,Analist,Reklamveren hatta yönetici yapacağım.Hunglasx oyunun Türkiye'de yaydı onu yönetici yapmayı düşünüyorum.https://www.facebook.com/TheLongDarkTR
  • biraz önce 1 saat kadar denedim 2 şeye takıldım biri kamera çok aşağıda adam beline kadar kara batmış gibi gidiyor ikincisi de fov çok yetersiz 120 falan olsa anca yetecek gibi
  • Kameraya alışırsın adamın beline gelmiyor kamera kafas8na geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün almıştım ama iade ettim 30 dakika sonra. Siyah ekran sorunu çok canımı sıktı. İnternette sunulan tüm çözümleri denedim ama bir şey değişmedi. Alacak arkadaşlara tavsiyem siyah ekran sorunu yaşıyorsanız 30 dakika kadar sonra iade edin steam 24 saat sonra paranızı geri yatırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.