Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
26
Favori
124.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karambollllll K kullanıcısına yanıt
    merhaba modul gırısı ıle fılbox veya dsmart modul alıp kullanabılırsınız ;

    atlantadan daha ıyı cıhazlar tabııkı bradcom ıslemcılı lınux enıgma 2 cıhazlar var

    http://www.bestuydu.com/default.asp?git=7&kategori=1
  • Hocam server izlemede soruntu yaratmayacak ve PVR özelliği iyi olacak bir cihaz arıyorum. Öneriniz nedir ? Daha önce Drembox 500 HD kullandım çok problemli bir cihaz dreamboxlar ve aşırı ısınıyorlar. Atlanta G5 önerir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i39AHiM

    Hocam server izlemede soruntu yaratmayacak ve PVR özelliği iyi olacak bir cihaz arıyorum. Öneriniz nedir ? Daha önce Drembox 500 HD kullandım çok problemli bir cihaz dreamboxlar ve aşırı ısınıyorlar. Atlanta G5 önerir misiniz ?

    selam g4 veya g5 modelı aynı arayuz

    g5 daha hızlıdır

    tıme shıft

    rezervasyonlu kayıt ve anında kayıt ozellıklerı vardır ...
  • i39AHiM kullanıcısına yanıt
    Atlanta hakkında daha önce yazdığım yorumu okumanızı ve kararınızı öyle vermenizi öneriyorum.
    O tarihten bugüne kadar değişen hiç bir şey olmadı. Kırmızı tuşa basılı tutu. 3.1.1.1.1 bas. Yeniden kur ....
    Alırsanız "Atlanta almayınız" dediğimi hatırlayınız!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dijitalevren

    İşte çözüm ve sadece 15 TL incelememizi izelyip sorunları çözün. Ve süper bir görüntü için menü-- ayarlar-- ekran-- HDMİ çözünürlükten 1080P 60 HZ yapın harika bir görüntü elde edin.

    ÇÖKMEYEN SMART G4 KURULUMU

    Selam arkadaşlar bende smart G4 kullanıcısıyım son 1 ayda 15-20 kere çökme oldu akşam işten eve gelince ilk iş yeniden kurulum yapmak özellikle kurulum yapıp google play store yükledikten sonra sizlerinde bildiği hata mesajları kitlenmeler başıma geliyordu.Biraz araştırdım SD KART'la kurulum yapınca çökme olayının ortadan kalkıyor.

    SD KART kurulumu için gerekli olan malzemeler

    1 adet sony 94 MB SF-8UX MARKALI SD KART (Ben bimeks'in internet sitesinden satın aldım 39 TL) başka marka olursa mutlaka 8 gb ve 90 mb yazma hızı olmalı daha düşük olmuyor.

    Artık üstteki yazı tarih oldu. Video da da belirttiğim gibi 50 TL lik bir SD kart almanıza gerek yok. 15 TL ye çözdüğüm kart Slicon Power 8 GB 85 MB hızında. Siz ucuz yollu 16 GB 40-48 MB olan bir Sandisk ile de çözebilirsiniz.

    1 adet (1gb veya 2gb veya 4gb veya 8gb veya 16gb veya,32gb....) USB bellek (bilgisayarda fat 32 format atılmış olucak.)

    atlanta.com.tr sitesinde bulunan DESTEK-GÜNCELLEME DOSYALARI-UYDU ALICILAR-SMART G4- USB VERSİYON SD KART- ITS40BR_v205_full_for_sdcard_solution.zip dosyasını bigisayarınıza indirin ve zipli dosyayı açın içinde bulunan NTOBE-S_UPGRADE.BIN dosyasını USB belleğinize kopyalayın.

    Şimdi smart g4 cihazınızın adaptör fişini çıkarın cihazınız kapalı iken SD kartı cihaza takın USB belleğinizide cihazdaki her hangi bir USB portuna takın.

    Adaptör fişini takın ve hemen kumandanızın mavi tuşuna basılı tutun.Yükleme ekranı gelecek ve siz (1) ile işlemi onaylayınız veya onay gerektirmeden kendisi yüzde yüz yükleme ekranına gelip yüklemeyi tamamlayıp cihaz kendisi kapanıp açılacak.

    Cihaz açıldıktan sonra kumandanızın açma kapama tuşuna basarak cihazı kapatın ve USB BELLEĞİNİZİ ÇIKARIN SD KART TAKILI DURSUN.Tekrar kumandadan cihazı açın ve hemen kumandanızın kırmızı tuşuna basılı tutun RECOVERY EKRANINA GELİCEK.

    Şimdi sırasıyla Kumandadan 2 numaralı tuşa basın(Factory reset)

    Sonra Tekrar 2 numaralı tuşa basın.(Erase all data)

    Karşınıza 1-yes 2-no gelecek siz 1 yani yes diyeceksiniz.

    Wiping all of data... YAZISI KARŞINIZA GELECEK.

    Bu yazıdan sonra Data wipe complete Restart now ? yazısı gelicek bunada 1 yani yes diyiceksiniz ve cihaz yeniden başlıyacak.

    Cihazınıza daha önce kurduğunuz gibi kanal kurulumu ve gerekli programları google play store, dizitv,iptv,ligtv ve benzeri kurun.

    Cihazınızı kapatıp açın yeni android sürümüne geçicek işlem bu kadar. Tüm Smart G4 kullanan arkadaşlara çökmeyen günler kolay gelsin

    NOT: BU İŞLEMLERDEN SONRA KARTINIZI KESİNLİKLE CİHAZDAN ÇIKARMAYINIZ.HER HANGİ BİR
    NEDENDEN DOLAYI KART ÇIKARSA CİHAZ İNGİLİZCE OLARAK BÜTÜN VERİLER SİLİNMİŞ ŞEKİLDE
    AÇILIR.KARTI TEKRAR TAKIP CİHAZI BAŞLATTIĞINIZDA HER ŞEY GERİ GELİR.

    https://www.youtube.com/watch?v=AWRY51gvXew


    Üşenmemişsiniz, araştırmışsınız, para vermişsiniz ve yöntem geliştirmişsiniz. Atlanta sizi olmayan ARGE bölümüne almalıdır. Çabanıza hayran kaldım. Bu cihazı için donanım ve yazılım üretenler yan gelip yatmaktalar, son kullanıcılar ceplerinden daha paralar verip yöntemler ortaya koymaktalar. Bu nasıl bir teslimiyettir, anlaşılır gibi değil. Bu söylediklerinizi bu işten para kazanan beyler okuyup cihazlarına uygulasalar olmaz mı?
    Bir daha söylüyorum. Bu cihazı (Atlanta G4) aldığıma pişmanım. Bu forumu okuyup alanlar da pişman olacaklar. Atlanta Türkiye ve buradaki savunucuları bu cihazı kararlı hale getirdiklerini açıklayana kadar almayın diyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaymaz

    selam arkadaşlar denileni aynen yaptım ve oldu ama sorun şu 16 gb 150 mpbs bir kart kullandım ilk başta olmadı cihazın fişini çektim hafıza kartını tekrar biçimlendirmek istedim
    ve bilgisayara taktım ve ne göreyim 16 gb olan hafıza kartı 3.33 gb olmuş ne yaptımsa 16 gb olmadı bende hafıza kartı arızalıdır herhalde diyerekten elimde bulunan
    daha önce aldığım 8 gb 40 mpbs olan kartı taktım aynı şeyleri onla yaptım ve aynı şekilde hafıza kartı 3.33 gb oldu şimdi soru şu bu hafıza kartını tekrar nasıl
    eski haline getiririm yardımcı olursanız sevinirim birde ilk yüklemeyi yaptıktan sonra usb belleği çıkarmasanızda oluyor

    Merhaba sd kartınızı https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/ burdaki programı indirerek formatlayın düzelecektir




  • yardımınız için cok teşekkürler 8 gb olanı düzelttim 16 gb olan cihazda 3.33 gb gözüküyor cihaz bunu neden 16 gb görmüyor bilginiz varmıdır
  • Ben servisle konuştum denememişler bile. Bende yeter artık bu kadar soygun olur mu dedim. Adamlar sözde bana haber vereceklerdi ama vermediler çünkü belkide işlerine gelmiyor. Ama artık sorun %75 azaldı şükür. Haa arada bir yine bu tür sorunlar çıkıyor. Size en büyük tavsiyem cihaz açılır açılmaz 1 dakika beklemeniz ve sonrasında kanal değiştirmeye giriniz. Eğer bir sorunuz olursa ve cevaplayabilirsem mutlu olurum. Ben arada incelemeler yapıp you tube ye koyuyorum maksadım evde en çok kullandığımız şeyleri tanıtabilmek.
  • arkadaşlar eyluluydu youtube'da herşeyini anlatmış cihazın. Piyasada Çakma g5'ler var diyorlar hatta. Kendinlerine canlı destekten sordum çökme sorunu gibi hiçbir sorun olmadığını cihazlara programları dahi kendileri yükleyip kullanıcıya teslim ettiklerini söylediler.
  • sorun şu veya bu markada değil .. sorun androidin telefon ve tabletler için yazılmış olmasında .

    stable çalışması gereken bir alette Android işletim sistemi gibi rezil bir işletyim sistemi kullanırsanız olacağı bu
  • bende 1 aydır kullanıyorum hiç çökme yaşamadım şansmıdır nedir öyle program fln da kurmadım bir iki program kurdum okadar. Fakat ne yaptıysam tivibu cep tivibu tableti ikisinide çalıştıramadım program açılacak gibi oluyor geri kapanıyor varmı bir çözümü tivibu kullanan varmı atlanta g4 de?

    bu arada kanal geçiş hızı görüntü kaliteside çok hoşuma gidiyor umarım denilen problemler benim de karşıma çıkmaz. versyon 2.0.7 kullanıyorum öyle yüklü geldi ben kurulum vs yapmadım.
  • Bende hiç çökme yaşamadım ama güncellemeden sonra hdd sürekli okumaya başladı ve bunun hdd nin ömrünü kısalttığını düşünüyoru. Atlantayı aradım sürekli okumasının hata olduğunu konuyu ilgileneceklerini söylediler.

    Belki burada atlantadan hızlı çözüm bulan bir arkadaş vardır
  • Yeni yazılım gelmiş.Innosathybrid hatasını gene çözememişler:(
  • hangi cihaza gelmiş yeni yazılım g4 mü
  • Evet smart g4 sürüm:2.0.8
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 15 Haziran 2016; 8:04:11 >
  • milleti tatlı tatlı yolarken güzel sonrasını düşünmezler.... Elbette bunları yazarız ve okursunuz yok öyle yağma. O zaman canını yakmayacaksınız insanların ahını almayacaksınız
  • Selam arkadaşlar uzun zamandır siteye girmemiştim çökmeyen G4 kurulumunu 13 mayıs 2015 tarihinde yazmışım bu tarihe kadar (25.09.2016) cihazda çökme yaşamadım.

    Ama bunun en büyük nedeni 55" sony android tv almam tüm programları ona kurdum g4 'ü sadece tv kanallarını izlemek (tv kanal geçişi sony tv'ye göre daha hızlı) için kullanıyorum. Zaten sony android tv 'nin hızını görünce özellikle KODİ

    uygulamasında g4 kağnı arabası durumunda kalıyor.

    Android'li bir cihaz almak istiyen arkadaşlar benim tavsiyem android'li tv 'lere bakmanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet1380

    Tamam sorun halledildi.Atlanta Teknik desteği aradım sağolsunlar cok yardımcı oldular.13mb lık bir dosya ile yeniden yukleme yaptım problem çözuldu.Firma gerçekten ürünlerinin arkasında duruyor.Yardımcı oluyor.

    kardeşim bu yazılımı bize gönderebilir misin.aynı sıkıntı ben yaşıyorum malesef yardım eden yok.atlantayı aradık flashı bozulmuştur,180tl fiyat çektiler,en azından programı veya dosyayı bize gönderirsen yardımcı olmuş olursun.
    serserikont@outlook.com e mail adresim veya genelden yazarsan,çözüm bulabiliriz
  • Hocam bu recieverdan digiturk maç yayını izlenebiliyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.