Şimdi Ara

Mobilite: LG G2 vs. Nokia Lumia 1020 vs. Samsung Galaxy Note 3 ve öne çıkan haberler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Mobilite'nin yeni bölümü her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Erdi Özüağ ve Ender Yıldız yeni nesil süper telefon modelleri LG G2, Nokia Lumia 1020 ve Samsung Galaxy Note 3'ü stüdyoya konuk alıyor ayrıca akıllı telefonlardaki test hileleri, Çinlilerin heyecan verici yeniliklere sahip yeni akıllı telefon modeli OPPO N1, HTC'nin finansal durumu, Qualcomm'un tuhaf açıklamaları ve Apple'ın A7 işlemci hamlesi gibi gelişmeleri değerlendiriyorlar.

     

     



  • Sabahın köründe niye donanımhaber okuyom ben ya diye düşünürken yeni haber gelince kalakaldım. Yeni haber de Mobilite yani, koskoca program.
  • Hemen indirdim ya bagimli olduk resmen
  • Şu Mobilite'de olmasa biz ne yaparız!!?
  • G2 ye detaylı inceleme ne zaman gelecek?


    edit:inceleme yapılmış daha izleyemedim ancak yinede emeğinize saglık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 11 Ekim 2013; 21:01:45 >
  • Lg G2 öyle bir giriş yaptı ki ucuzluğu tasarımı ve performansı ile, yeni telefon alıcılarının kafa karışıklığına sebeb oldu.
  • Nokia gider ayak sevenlerini kendinden uzaklaştırmak, acıyı azaltmak için böyle davranıyor olsa gerek! :-)
  • Bu video başlamadan önce çıkan soruya şimdiye kadar hiç doğru yanıt vermedim, lütfen kaldırın.
  • Arkadaşlara katılıyorum Mobilite olmayınca DH de birşeyler eksik kalıyor :)
  • Erdi bey kusura bakmayın, kulanıcılardan çok sert geri dönüşler alıyormuşsunuz ? Neden win8p u bu kadar sert eleştiriyorsunuz bende size onu sorayım? Bende 920 kullanıyorum ve memnunum ,facebook,twitter,whatsap ve kulandığım bir çok uygulama telefonda mevcut ve gerçekten çok kaliteli bir yapıya sahip telefon, kamerası, mikrafonu, görüntüsü kalitesi, hatta ekran dokunmatiği... oyun zaten telefonda oynamam bence win8p tek eksiği instagram olmaması, hee diyorsanız oyun eksik ... yorumlarınızı o yönde yapın. Android platformunda üstünlük sağlayan hangi yazılım varda win8p de yok ?
  • LG G2'nin 16 GB. versiyonunu internet üzerinden 1.399 TL.'ye satan yerler bile var. Hem de resmi garantili... Kulaklık girişinin altta olması benim istediğim bir özellikti. Müzik dinlerken, elde ekrana bakarken kablo engel olmuyor, cebe koyunca da ters konması avantaj. Cebinizden telefonu çıkarttığınız anda kulağınıza çevirmeden götürebiliyorsunuz. Aksi taktirde telefona elde bir tur attırmak gerekiyor. Deneyin ve görün! :-)
  • Bence donanım haber bir tanede iphone 5s bulup samsung galaxy note3 lg g2 sony xperia z1 nokıa lumıa 1020 ve iphone 5s in 5 inin birden masada olduğu bir program yapmalılar. Kamerasına piline ekranına vs notlar verip yılın telefonunu seçtikleri bir program hazırlarlarsa reyting patlaması olur ve biz teknoloji meraklıları içinde çok güzel bir program olur diye düşünüyorum iyi çalışmalar.
  • G2 Erdi'nin dediği gibi, şu anda android cihazlar arasında en hoş tasarıma sahip cihaz bence de. Dün 32 gb'lık modelini aldım, arkadaki tuşlara 1 saat içinde alıştım. Harika bi kullanım kolaylığı sağlıyor. Bugüne kadar hiç bir firma bunu nasıl akıl edememiş anlam veremedim doğrusu.
  • Şu programı hafta atlatmayın, özlüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: experienced

    Erdi bey kusura bakmayın, kulanıcılardan çok sert geri dönüşler alıyormuşsunuz ? Neden win8p u bu kadar sert eleştiriyorsunuz bende size onu sorayım? Bende 920 kullanıyorum ve memnunum ,facebook,twitter,whatsap ve kulandığım bir çok uygulama telefonda mevcut ve gerçekten çok kaliteli bir yapıya sahip telefon, kamerası, mikrafonu, görüntüsü kalitesi, hatta ekran dokunmatiği... oyun zaten telefonda oynamam bence win8p tek eksiği instagram olmaması, hee diyorsanız oyun eksik ... yorumlarınızı o yönde yapın. Android platformunda üstünlük sağlayan hangi yazılım varda win8p de yok ?

    Merhaba,

    Bence Lumia 1020 ile ilgili kısmı tekrar izleyin ya da tamamını izleyin. Söylediğiniz şeyleri biz zaten söylüyoruz.

    Ama tabi kusura bakmayın fakat Instagram'ın bir yılda gelmemiş olması, platformu geliştiren Microsoft 'un konuya ne kadar sahip çıktığının da bir göstergesi.

    Instagram kimin, Facebook'un. Facebook'un ortaklarından biri kim, Apple mı Google mı hayır, cevap Microsoft. Tüm bunlara rağmen hala Instagram yoksa orada biraz düşünmek gerek.

    Kaldı ki çoğu kendi alanlarında dünyanın en popüler servisleri olan Google hizmetleri de büyük oranda WP'de yok gibi, bana kalırsa bu yine önemli bir eksiklik. İşte tüm bunları üst üste getirince bir kullanıcının örneğin LG G2 yerine Lumia 925 tercih etmesi için hangi gerekçeler var?

    Marka ya da platform fanatikliğine gerek yok, siz bir kullanıcısının kişisel beklentilerinizi söyleyebilirsiniz ancak unutulmamalıdır ki benim görevim; insanlara verdikleri paradan en fazlasını alabilecekleri cihazları göstermeyi gerektirir.

    Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • note 3 şuan pahalı ama 3-5 ay sonra g2 den bile ucuz olacak.
  • Note 3 bile bu sene G2 nin gölgesinde kaldı Lg iyi iş çıkarmış
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Başkasına verilen bu cevabın beni tatmin etmediğini belirteyim.
  • note 3 un pilinin erken bitmesi tamamen octa islemcinin dandikligi , snapdragon 800 lu versyonda boyle bir sorun yok ,
    note 3 u elestirirken neden octa nın dandik versyon olduguna hic deginilmemis onu da anlamadım cok taraflı bir yaklasım gibi duruyor.

    sasmung resmen 3g li versyonla milleti enayi yerine koyuyor sadece 4g desteklememesi deil hızlı sarj yok 4k cekim yok pil erken bitiyor islemci daha cabuk isiniyor vs vs.2 versyon arasında bu kadar fark varken gidip note 3 octa yı almak tamamen aptallık.su an bana gore piyasada alınabilecek en iyi telefon note 3 s800 oda turkiyede yok ve getirtilsede calıstırılamıyor yada sorun cıkarıyor oyuzden istemesemde samsungdan nefret ediyorum.

    turkcell 2015-2016 da 4g yi getirecek 1 2 sene sonra turkiyeye 4g gelmis olacak ben note 3 octayı alsam 2 sene kullansam sonra 4g desteksiz bir telefonu hangi enayiye satabilicem orası da ayrı bir konu benim icin okadar buyuk bir eksiklikki note 3 octayı direk eliyorum , yurt dısından note 3 getirleim diyoruz onada sim kilidi koydular sim kilidini kıralım diyoruz kirinca telefon hasar goruyormus onuda ogrendik bir suru sacmalik .

    erdi bey demiski lg g2 de de ois var lumia 1020 dede ois var 2 sinin aynı ois olmadıgını bilmiyor sanırım lg g2 de ki ois 2 acılı bir ois 1020 de ise 5 acılı bir ois var lg nin yada samsungun yada herhangi x bir frimanın hic bir kamerası 1020 ye uzaktanda olsa yaklasamaz bile.you tube dan kamera karsılastırmalarını izlemenizi siddetle tavsiye ediyorum ozaman 2 telefon arasındaki ois farkını anlarsınız lg g2 de 2 acılı ois isini nerdeyse yazılımsal ois lerde beceriyor.

    haa wp isletim sistemi kotu mu asla deil gayet stabil ve hızlı calısan bir isletim sistemi , sadece uygulama eksik , uygulama eksik die wp dandik denemez ,uygulaması az denebilir . 22 ekimdeki nokia tanıtımında wp8 ile w8.1 marketlerinin birlestirilecegi haberi var bence en azından ay sonunu beklemek lazım.
    en azından lumia 1520 nin ozelliklerine bakıyorum ve diyorumki bu telefonun marketteki uygulamaları tam olsa ne note 3 yanına yaklasabilir ne baska bir telefon.microsoftun yapması gereken tek sey uggulamalara agırlık vermesi cunku telefon acısından sorunları yok , ugulama eksikligini giderdikleri an pazarın lideri olurlar benden soylemesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 11 Ekim 2013; 10:54:30 >




  • Aklı olan adam yüksek fiyat seviyesinde G2'den başka telefon almaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.