Bildirim
ASTRA J EMME MANİFOLDU PROBLEMİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Maalesef 14T motorların kronik problemi bu opel forumlarında (astra, insignia) bu sorundan dolayı değiştiren o kadar çok insan var ki
Çok şükür bende bir sorun yok , forumda Muharrem bey var oda 14t insignia kullanıyordu eskiden ondanda duymadım. -
17.bin km oldu daha benim aracımda da boyle bir sıkıntı yok. makyajsız kasalarda var benım bılşdıgım. 2012 model ve sonrasında yok.quote:
Orijinalden alıntı: Stanislav Petrov
Maalesef 14T motorların kronik problemi bu opel forumlarında (astra, insignia) bu sorundan dolayı değiştiren o kadar çok insan var ki
Çok şükür bende bir sorun yok , forumda Muharrem bey var oda 14t insignia kullanıyordu eskiden ondanda duymadım. -
Bende bu piyangodan nasibimi aldım ve serviste değiştirildi..quote:
Orijinalden alıntı: akademiamania
17.bin km oldu daha benim aracımda da boyle bir sıkıntı yok. makyajsız kasalarda var benım bılşdıgım. 2012 model ve sonrasında yok.
Alıntıları Göster -
Garantiden para almadan değiştirmiyorlar mıydı yahu?quote:
Orijinalden alıntı: tayfun_aslan
Bende bu piyangodan nasibimi aldım ve serviste değiştirildi..
Alıntıları Göster -
Garantisi bitti mi aracınızın ? Böyle kronik bir sorun için para talep edilmesi ,üstelik servis bakımlı olan bir arac için çok can sıkıcı. 600 lira az para mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ever boyle bir kronik sorun var araciniz garantiliyse ucretsiz olarak degistiriyorlar benim araciminda degistirildi ucretsiz olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu günümüzde dolandırmak ticaret, dolandırıcılarda iş adamı oldu. Lanet olsun böyle memlekete...quote:
Orijinalden alıntı: Source
Ever boyle bir kronik sorun var araciniz garantiliyse ucretsiz olarak degistiriyorlar benim araciminda degistirildi ucretsiz olarak -
quote:
Orijinalden alıntı: k2fg9
Yahu günümüzde dolandırmak ticaret, dolandırıcılarda iş adamı oldu. Lanet olsun böyle memlekete...
MAALESEF ÖYLE KARDEŞİM.BENİM ARACIMIN GARANTİSİS YOKTU VE SERVİS BAKIMINI YAPTIRDIĞIM İÇİN SADECE İŞÇİLİĞİ FİYATI VERDİM İTİİRAZ DA ETMEDİM DEĞİL AMA NAPICAKSINIZ ŞANS BU.600 TL VERDİM ARKADAŞLAR. -
Mademki böyle bir problem var opel neden çağırmıyor arabalarını sizce?quote:
Orijinalden alıntı: tayfun_aslanquote:
Yahu günümüzde dolandırmak ticaret, dolandırıcılarda iş adamı oldu. Lanet olsun böyle memlekete...
MAALESEF ÖYLE KARDEŞİM.BENİM ARACIMIN GARANTİSİS YOKTU VE SERVİS BAKIMINI YAPTIRDIĞIM İÇİN SADECE İŞÇİLİĞİ FİYATI VERDİM İTİİRAZ DA ETMEDİM DEĞİL AMA NAPICAKSINIZ ŞANS BU.600 TL VERDİM ARKADAŞLAR.
Alıntıları Göster
-
quote:
Ever boyle bir kronik sorun var araciniz garantiliyse ucretsiz olarak degistiriyorlar benim araciminda degistirildi ucretsiz olarak
Arızalısı ne gibi sorunlara yol açıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
quote:
Arızalısı ne gibi sorunlara yol açıyor?
Hiçbir probleme yol açmıyor sadece motor ışığını yakıyor -
quote:
quote:
quote:
Hiçbir probleme yol açmıyor sadece motor ışığını yakıyor
Ok.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ok.
Benim değişen emme manifoldu'nun resmi
-
Plastik manifoldamı geçmiş bu salaklar?quote:
Orijinalden alıntı: Sourcequote:
quote:
quote:
quote:
Ok.
Benim değişen emme manifoldu'nun resmi
Alıntıları Göster
@Source
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayfun_aslan
quote:
MAALESEF ÖYLE KARDEŞİM.BENİM ARACIMIN GARANTİSİS YOKTU VE SERVİS BAKIMINI YAPTIRDIĞIM İÇİN SADECE İŞÇİLİĞİ FİYATI VERDİM İTİİRAZ DA ETMEDİM DEĞİL AMA NAPICAKSINIZ ŞANS BU.600 TL VERDİM ARKADAŞLAR.
Hocam para vermenin hiçbir mantığı yok bu sorun Opel servislerine bülten olarak gönderildi Opel bunu ücretsiz olarak değiştirmek zorunda
-
quote:
Plastik manifoldamı geçmiş bu salaklar?
@Source
Evet -
quote:
quote:
@Source
Evet
Ölürmüsün öldürürmüsün. -
quote:
quote:
quote:
@Source
Evet
Ölürmüsün öldürürmüsün.
Aslında bunun pek önemi yokkötü olan sensörleri sorunlu yenilerde bu sorunun olmadığı söyleniyor umarım tekrarlanmaz
-
Bu arada bu sorun sadece 1.4 Turbo'lar da yaşanıyor diğer motorlarda bu sorun yok.quote:
Orijinalden alıntı: Sourcequote:
quote:
quote:
@Source
Evet
Ölürmüsün öldürürmüsün.
Aslında bunun pek önemi yokkötü olan sensörleri sorunlu yenilerde bu sorunun olmadığı söyleniyor umarım tekrarlanmaz
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- skoda rapid 1.4 tdi greentec style yorum
- sarp sınır kapısı otopark
- araba paspas altı su
- noterde senetli araç satışı
- araç kaç el değiştirmiş sorgulama
- c5 aircross 2025
- reeder araba
- tayron bagaj hacmi
- 35 tfsi ne demek
- bmw elektrikli motor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X