Şimdi Ara

En yetkili isim açıkladı: Apple Store İstanbul, Ocak 2014'de açılıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirgumusay

    http://9to5mac.com/2013/10/10/apples-first-retail-store-in-turkey-set-to-open-in-istanbul-in-january/ Buyrun en saglam kaynaklardan haber. :)


    Yalnız burada bir kısır döngü var, haberin kaynağında "(via donanimhaber)" yazıyor, yani adamlar haberi zaten donanımhaberden almışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 11 Ekim 2013; 1:06:50 >




  • iphonelar bu kadar gözden düşmeden önce marka revaçtayken neden açmadılar para mı azaldı.. ayıptır ayıp türk insanına 3. sınıf muamelesi yapıyorlar...
  • Her yıl aynı haber çıkıyor ya. Her yıl Türkiye'de Apple Store açılıyor. Geçen yılda gûya tarih kesinleşmişti. Ondan önceki yılda da tarih kesinleşmişti kesin açılıyordu Apple Store. Ne oldu ? tırt..
  • apple potansiyel görmediği ve abd nin yatırım onayı vermediği ülkeye yatırım yapmaz bu olaya sadece böyle bakın diğer herşeyi unutun burası apple ın 14. mağazası 244 üncü değil türkiyeyi apple kazımıyor düşüncesi son derece yanlış bir kanı.İsrailde yunanistanda danimarkada norveçte belcikada rusyada hindistanda ab ye yeni katılan doğu bloku ülkelerinde afrika kıtasının tamamında güney amerika ülkelerinin çoğunda ve güney korede dahi apple store yok.Herşey bir anda olamaz,adamlar şurada 5 yıllık bir telefon müzikçalar tablet mazisine sahipler,iphone ipod ve ipad nokia gibi 95 te başlasaydı türkiyede satılmaya bugün bunları konuşuyor dahi olmazdık.İlk 15 e türkiyeyi aldığı için apple a tşk etmemiz lazım,en azından yıllardır türkiye appstore açık yakın zamandada itunes store açıldı peki rakibi google ın türkiyede neyi var adamlar devletimize vergi vermemek için azmı takla attılar bir ara devlet google a ulasımı engellemeyı bıle gundeme aldı ne maps abd deki gıbı canlı trafik bilgisi veriyor her sehırde nede muzik programları calısıyor turkıyede turkıye mağazası bıle google ın hep 3. partı uygulamalarla iş götürüyor dua etsin türk yazılımcılarına yoksa doğan grubunun bir kac dandık kral star dream tv gıbı birkac tanede kanal d power turk gıbı kanaldan başka tv bile izleyemez türk tüketicisi appstore a program yazdırmayan turk firması yok tv kanallarını bırakın fenamı oldu geldı gecen sene eylülün başında tanıtılan ip5 i 14 aralıkta getirebildi bizim o cok meshur operatörler revamı 4 ay beklemek artık 1 ayın ıcınde bızede gelecek, ben apple a türkiyeyi tercih ettiği tşk ediyorum kim ne düşünürse düşünsün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse


    quote:

    Orijinalden alıntı: MozbeK

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

    Sana istedikleri kadar alkış tutsunlar bu yorumunu istedikleri kadar beğendikleri umrumda değil ... O söylediğin fakir ülke çok yakın zamanda dünyaya kök sokturecek bir konumda olacak . Bunu yaz bir kenara da bu lafima gurur yapıp cevap yazacagina önce sozumdeki kerameti görmeye çalış ...

    Bir diğer konu ise ... Bu sadece bizim ülkede var bizim insanimizda mevcut . Zamanında ülkesi için gözünü kırpmadan can verecek develet—u alaya laf geleceğine basının uzerine kılıç insin zihniyeti şimdilerde kendini avrupanın bu sözüm ona arkadasdaki gibi aciatasyona bağlayıp devleti ve ülkeyi karalamak karanlık bir senaryo çizmek türk halkına gariban ezik muhtaç akilsiz kiliflari biçmek avrupa ve amerikayi da muhasir medeniyetler seviyesi olarak görüp bütün hayatlarını onlara göre programlamak ...ne yazıkki bugün genç beyinlerin zihniyeti bu fikirlerle kararmış durumda . Geleceği göremiyorlar. Biraz ağır kaçacak ama sokayim apple a google a . Benim ülkemin değeri benim insanimin kıymeti ne apple in ne de google in ne de herhangi biryabancı şirketin beynindeki hastalıklı dusunceye göre bicilemez . Lütfen artık yorumlarinizda yok kaiklanacak Adam ariyorlardi you turkiye gibi gariban fukara bir diyar vardı gibi ibareler kullanıp güzelim ülkemi sizin dar özenti dusuncelerinize hapsetmeyin . Varlığım türk yurduna kurban olsun. Ben bu ülkenin insanına da bu ulkenin potansiyeline de guveniyorum. Çünkü artık hasta adam onlar. Birileri kuculup kanunlarına cekiliyorken bütün dünyada varolacak söz sahibi olacak bizleriz sizlersiniz bu yüzden çıkarın at gözlüklerini de şu teneke parçaları için güzelim vatana dil uzatmayin

    adam Nihat Doğan beyler

    İste senin gibi tipler muhabbeti ancak böyle lakayt bir yere getirir dediklerimin zerresinden de cakmaz senin gibiler saklabanlik yapar ben astsubayim sizin gibilerin kicini koruyoruz zoruma giden de neslimizin bu sekilde asimile olmasi yazik size

    Bak hafız.

    1) Meslek sidiği yarıştıranlardan hoşlanmam ama, "astsubayım, sizin gibilerin kıçını koruyoruz" demişsin. Ben doktorum. Allah korusun, bugün bizim gibilerin kıçını korumak adına başına birşey gelse, senin dağılan kıçını biz topluyoruz. Kesinlikle bu söylediğimi yanlış anlama, sadece askerliğinle övündüğün için söyledim. Yoksa bana göre lafı edilmeden yapılması gereken şey, yani görevim. Senin de lafını etmemen gerektiği gibi, yani görevin.

    2) Türk halkına ezik, muhtaç, akılsız denmesinden dert yanıp Türk insanın yüceliğinden bahsetmişsin. Eyvallah ama devamında "bugün Türk gençleri geleceği göremiyorlar, zihniyetleri kararmış vs" demişsin. Sonra bana ve diğer arkadaşa şaklaban, lakayıt diyip Türk gençlerinin asimile olmasından söz etmişsin. Biraz düşün, kendinle çoktan çelişmişsin.

    3) Milliyetçi duygularına saygı duyuyorum, vatandaşına sahip çıkmanı da takdir ediyorum. Ama ortada bir REALİTE var malesef. Bugun askere gelen gençleri görüyosundur. Ben de hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarını, öğrencileri, asistanları, arkadaşlarımı, hocaları, profosorleri görüyorum. Yani Türkiye'yi ve Türk insanını. (Burda sırf profosorlerin karakterler ve davranışlarını anlatsam uzun uzun, hak vereceğine eminim). Ben REALİTEyi görebiliyorum. Umarım duygularından sıyrılıp sen de görebilirsin.

    4) İşte tum sarf ettiğin sözlerin, bahsettiğim REALİTEden uzak olduğunu, yalın milliyetçi duygularla dile getirildiğini gördüğüm için, Nihat Doğan'a benzettim. Kişiselleştirme. Gücendiysen de kusura bakma.

    Selametle dostum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: qx5

    quote:

    Orijinalden alıntı: kadirgumusay

    http://9to5mac.com/2013/10/10/apples-first-retail-store-in-turkey-set-to-open-in-istanbul-in-january/ Buyrun en saglam kaynaklardan haber. :)


    Yalnız burada bir kısır döngü var, haberin kaynağında "(via donanimhaber)" yazıyor, yani adamlar haberi zaten donanımhaberden almışlar

    :)




  • ONUNDE YATARSINIZ ARTIK KUYRUGA GIRER PARA KARSILIGI SIRANIZI BASKASINA SATARSINIZ. SAHI O MEKANI BILMIYORUM BINANIN ONU SABAHLAMAYA MUSAITMI?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirgumusay

    quote:

    Orijinalden alıntı: qx5
    quote:

    Orijinalden alıntı: kadirgumusay http://9to5mac.com/2013/10/10/apples-first-retail-store-in-turkey-set-to-open-in-istanbul-in-january/ Buyrun en saglam kaynaklardan haber. :)
    Yalnız burada bir kısır döngü var, haberin kaynağında (via donanimhaber) yazıyor, yani adamlar haberi zaten donanımhaberden almışlar
    :)
    kadirgali guzel yakaladin bu baya komikti saghy nin haberi dunya turu yapinca saglamlasmis




  • Özen göstermek ayrı zaten aylardır acılamadı gıttı bır de ustune 4 ay daha gecıkecek. Bence bu aptallıktan baska bır sey degıl. Tamamen operatorlerın 5s i guzel guzel satmaları mılletı kazıklamaları ıcın yapılmıs bır yontem hayırlı olsun. Turkcell ve avea gıbı fırmalar onun kadar ucuza satmayacagı ıcın aralarında anlastılar herhalde.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Apple Operatörleri düşünmez.Düşüneceği bir şey varsa o da apple'nin kendi çıkarıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xagdas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Carmella

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xagdas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Carmella

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xagdas

    Apple aynen şöyle düşünmüş:

    Mr Cook,
    Aldığımız haberlere göre Turkey denen bir yer var, Başkenti İstanbul (yanlış araştırma). Nüfusu 80milyon. Görece fakir bir ülke, Avrupa'nın kıyısında ama Avrupa'ya göre 3-4 kat daha fakir. Buna rağmen ürünlerimiz 2 kat pahalıya, dünya çapında rekor fiyata satılıyor. Bilkom, diğer premium reseller mağazalar, Turkcell, Vadofone, Avea, Teknosa, Bimeks, Vatan, Gold, İstanbul Bilişim, bilimum diğer şirketler Türkleri düdükleyerek servetlerine servet kattılar. Mağaza açmamız durumunda mağazanın camlarını bile yalarlar.


    Tamam George, 2014'e doğru açalım.

    Edit - Not: 4-5 tane Apple iDevice ürünüm var fakat öyle mağazasının camlarına yapışıp kapısında yatmam, önünde fotoğraf çektirmem Apple Store açılsa bile fiyatların %5'ten daha fazla ucuzlayacağına imkan ihtimal vermiyorum. Sadece "Back to School" gibi kampanyalar ve diğer yan faydalar (uluslararası garantiler vs) gelebilir. Türkiye'de bu düzen böyle gider.

    Kardeş TR de Apple kitlesi o asgari ücretli'lerden filan oluşmuyor, gayet iyi bir kitlesi var, Apple ürünü kullananların ortalama geliri 4-5 bin lira en az.

    Yok o kadar değil, bayağı bir abartıyorsun. 24 taksitle cep telefonu satılan bir ülkede yaşıyoruz.

    4-5 bin lirada zaten o kadar yüksek bir gelir değil, ama TR standardında yüksek. Asgari ücretle bu telefonu alanlar genelde ailesi yanında yaşayan ve hiçbir gideri olmayan gençler, adam 800 lira kazanıyorsa hepsini eğlencesine harcıyor, 24 taksitle telefon almasında garip bir durum yok, ben havacılık sektöründeyim mesela, gelirim ortalamanın çok üstünde, pilotum, bazen ailelerinin yanında yaşayan ve hiç bir sorumluluğu olmayan gençlere özenmiyorum değil, 2 çocuğum var ikiside koleje gidiyor yıllık okul masrafı 50 bin lira gidiyor.

    THY ise ve yaş biraz gençse tanışıyor olabiliriz :)
    Yinede pek katımıyorum. 2000'in altında maaş alarak iPhone alan en az 30 tanıdığım var.

    Sadece sınıfımda 10 tane iPhone, 10 tane S3 kullanan var. Bir 15-20 tane de bu seviyede farklı markalara ait telefonlar kullananlar var. Ülkede ailesinin durumunu bilmeden zorla telefon aldıran çok insan var maalesef. Özellikle kız çocuklarında daha çok bu durum. Zorla S3, iPhone aldıranlar biliyorum.




  • Bir açamadılar gitti Operatörlerle anlaşma yapmış olabilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 11 Ekim 2013; 4:30:28 >
  • Apple mi hani su 5s leri 5. Sinif ulkere gonderim tarihine Turkiyeyi dahil eden firmami:D

    Adamlar 5s i 5. Sinif ulkelere gonderdigi tarihte buraya yolluyor bazikari da haala Apple store diyor hayat ne garip:)

    Apple hic sevmesemde adamlari taktir ediyorum degerinin 5 kat ustunde telefonları cayir cayir satiyor.iphone 4s in 1000 liranin ustunde olmasi herseyi acikliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riquelme76

    Apple mi hani su 5s leri 5. Sinif ulkere gonderim tarihine Turkiyeyi dahil eden firmami:D

    Adamlar 5s i 5. Sinif ulkelere gonderdigi tarihte buraya yolluyor bazikari da haala Apple store diyor hayat ne garip:)

    Apple hic sevmesemde adamlari taktir ediyorum degerinin 5 kat ustunde telefonları cayir cayir satiyor.iphone 4s in 1000 liranin ustunde olmasi herseyi acikliyor.

    5S'in gonderildigi ulkelerin oldugu parti ilginc gercekten ama olaya diger bir acidan bakarsak bahsi edilen Store ile Apple Store bulunan 15 ulkeden birisi olacak Turkiye. Diger mazalarin bulundugu ulkeler:

    En yetkili isim açıkladı: Apple Store İstanbul, Ocak 2014'de açılıyor

    Yukarida @doctor5945 nickli arkadas da ayni konuda guzel durumlara deginmis. Su an tedarik olarak sonlarda yer alsak da Store acildiktan sonra bu degisir sanirim. Bizden daha once gelen ulkelerin bile cogunda Store yok henuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 11 Ekim 2013; 5:58:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    quote:

    Orijinalden alıntı: riquelme76

    Apple mi hani su 5s leri 5. Sinif ulkere gonderim tarihine Turkiyeyi dahil eden firmami:D

    Adamlar 5s i 5. Sinif ulkelere gonderdigi tarihte buraya yolluyor bazikari da haala Apple store diyor hayat ne garip:)

    Apple hic sevmesemde adamlari taktir ediyorum degerinin 5 kat ustunde telefonları cayir cayir satiyor.iphone 4s in 1000 liranin ustunde olmasi herseyi acikliyor.

    5S'in gonderildigi ulkelerin oldugu parti ilginc gercekten ama olaya diger bir acidan bakarsak bahsi edilen Store ile Apple Store bulunan 15 ulkeden birisi olacak Turkiye. Diger mazalarin bulundugu ulkeler:

    En yetkili isim açıkladı: Apple Store İstanbul, Ocak 2014'de açılıyor

    Yukarida @doctor5945 nickli arkadas da ayni konuda guzel durumlara deginmis. Su an tedarik olarak sonlarda yer alsak da Store acildiktan sonra bu degisir sanirim. Bizden daha once gelen ulkelerin bile cogunda Store yok henuz.

    Hollanda bile 2012 de başlamış ve tek mağaza var.




  • Ben ureticinin zararindan degil kullanicinin zararindan bahsettim

    Neyse 250 dolar maliyet nasil hesaplaniyor o da ayri bir merak konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

    Apple Operatörleri düşünmez.Düşüneceği bir şey varsa o da apple'nin kendi çıkarıdır.

    Emin mısın ? Operatorler ıle yaptıgı reklamlar, taahhut ıle verılen telefonlar ve sayelerınde mılyon tane telefon satıyorsun o kadar emın olma. Insan yedıgı kaba pıslemez. Bazı konularda tanrı gıbı bakmayın su fırmaya. Apple dıyorsun aylardır store nerede? Cıkarını dusunen fırma store u acardı bınlerce 5s ve 5cyi de kapısında toplayacagı bınlerce ınsana satardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seraphine

    Dostum , USA'den bir Apple Store'dan Sim Free iPhone 5S , $650 alınabiliyor. Türkiye'ye giriş yaptığınız zaman 122 Lira Pasaport Kaydı ile telefonun maliyeti 1420 civarı oluyor. Bu cihazın Türkiye'de 1550-1600 bandında satılmaması için hiçbir sebep yok ve ayrıca firmaların bağlantıları daha elverişli olduğundan pasaport kaydı parasını çıkartabilirsin. $650 olan fiyat zaten vergi dahil fiyatları bu cihazların.

    Peki Fransa da neden 649 euro olduğunuzu da o engin bilginizle açıklayabilir misiniz? onlar niye euro bazında normalden yüksek fiyata satıyorlar?

    Her ülkenin tedarik bedeli ve vergilendirmesi farklı olabilir. Amerikada 649 dolara satılıyor diye tedarikçi sadece buna pasaport kayıt bedeli mi ödeyecek sanıyorsunuz?
  • neyse ki android fan boyum s4 iyidir.
  • yorumlar süpperrr ötesi :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.