Şimdi Ara

***GÜNCELLEMESİ %0 DA KALAN ve 30MB GÜNCELLEME GÖRENLERE KESİN ÇÖZÜM YÖNTEMİ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunun iki kaynağı var ya telefonunuz v6000 stok sürümüyle geldi ya da custom romları denedikten sonra v6000 sürümünü sp flash tool ile kendiniz yüklediniz.
    v6000 yüklü telefonlar yaklaşık 30 mb lık güncelleme görecek ve indiremeyecekler hatta son çıkan 100mb lık sürümü yandex ten falan indirseler dahi güncellemeyi sd kart üzerinden yapmaya çalıştıklarında hata alacaklar ve yükleyemeyecekler.

http://yadi.sk/d/So_xmxnsAfsWT

üstteki uploadımda mtk driver, sp flash tool ve discovery orjinal stok romu var, bunları @burakgon arkadaşımızın paylaşmış olduğu herkesin uygulayabileceği basit anlatımla kendiniz uygulayabilirsiniz.

anlatım linki:http://forum.donanimhaber.com/m_77696597/tm.htm

anlatılan kurulumu yaptıktan sonra telefonunuz önce 64mb lık güncellemeyi görecek, sonrada 100 mb lık güncellemeyi görecek. tamamen orjinal bir discoveriye sahip olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 9 Ekim 2013; 23:46:26 >

• Merhaba hocam bende güncellemeyi yüklemeye kalktığımda 'Geçersiz dosya, lütfen etkin güncelleme paketini yeniden seçin ve güncelleyin.' hatası veriyor.
    Şu anki sistem sürümü GN4.2.a olarak gözüküyor. Telefonu alalı 1 hafta olmadı. 16 Gb lık versiyonunu aldım. Şimdi bu verdiğin linkteki olayı yaparsak hangi sürüme geri dönücek ? 16 Gb lık versiyonu olduğu için sorun olma ihtimali varmı ? Benim telefon 102 mb lık güncelleme görüyor. Acaba sorun farklımı ? Çok soru oldu ama cevaplarsan çok makbule geçer. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bir de bunu deneyelim ama bence asıl sorun şu , nette dolaşan hiç bir gm discovery romları 16 gb modellere uymaması gibi geldi bana çünkü, netteki onca romları indirmeme rağmen bir tek gione elife e3 isimli modelin sadece çin versiyonu olan bir adet rom ile açabildim onda da türkçe dil seçeneği yok , sonucu buraya yazacağım ki 16 gb alan arkadaşlar mağdur olmasın.

English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
    https://www.facebook.com/groups/362852221195241/
  • Arkadaşlar ben daha önce çeşitli romlar kurdum telefona.. Güncellemeler geldikten sonra orjinal roma döndüm ve güncellemeleri yapmaya koyuldum..
    Güncellemeyi gördü, indirdi ancak kurulum esnasında, '' İnstallation Aborted '' hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekir ? İlk mesajda bahsedilen işlem ile sorunu çözebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmdiscovery12 -- 10 Ekim 2013; 13:00:12 >

Orijinalden alıntı: gmdiscovery12

Arkadaşlar ben daha önce çeşitli romlar kurdum telefona.. Güncellemeler geldikten sonra orjinal roma döndüm ve güncellemeleri yapmaya koyuldum..
    Güncellemeyi gördü, indirdi ancak kurulum esnasında, '' İnstallation Aborted '' hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekir ? İlk mesajda bahsedilen işlem ile sorunu çözebilir miyim ?

4 GB lıksa telefonun çözersin

Orijinalden alıntı: cavit

quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscovery12

Arkadaşlar ben daha önce çeşitli romlar kurdum telefona.. Güncellemeler geldikten sonra orjinal roma döndüm ve güncellemeleri yapmaya koyuldum..

4 GB lıksa telefonun çözersin

4 gb hocam. Ancak benim bazı telaşlarım var.. Şöyle ki, cihaza daha önce root atıldı, sanırım rootluyken güncelleme yapıldığı zaman cihazda büyük sorunlar oluyormuş. Unroot işleminin kesin olarak yapıldığını nasıl anlayabilirim. SuperSu uygulamasından emin olmaya çalıştım ancak, '' Yüklenmiş SU kodlaması yok ve SuperSU bunu yükleyemedi ! '' bildirimi geliyor ve oradan da bakamıyorum..

Benim için en sağlıklı yöntem ne olur ?
    Telefonu fabrika ayarlarına almak tüm bu sıkıntılardan kurtarır mı beni ?
    Sizi sorularımla boğdum kusura bakmayın ama 2 gündür şu güncelleme olayı delirtti beni.. Keşke hiç girmeseydim şu rom olaylarına..

• peki bu çin romunun açılış ekranını tr rtoma entegre etme imkanı varmı , yani dosyanın içinde bazı yerleri değiştirsek olurmu acaba ?

Orijinalden alıntı: deneme1

peki bu çin romunun açılış ekranını tr rtoma entegre etme imkanı varmı , yani dosyanın içinde bazı yerleri değiştirsek olurmu acaba ?

çin romunu nereden çıkartıyorsunuz, bu rom önceden burakgon tarafından paylaşılmış orjinal rom. sp flas ta hata veriyordu, gerekli ayarlamaları yapılarak düzenlendi. çince falan değil.

@gmdiscovery12

telefonun ister rootlu, ister rootsuz olsun bu yöntem telefonunu tamamen sıfırlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

peki bu çin romunun açılış ekranını tr rtoma entegre etme imkanı varmı , yani dosyanın içinde bazı yerleri değiştirsek olurmu acaba ?

çin romunu nereden çıkartıyorsunuz, bu rom önceden burakgon tarafından paylaşılmış orjinal rom. sp flas ta hata veriyordu, gerekli ayarlamaları yapılarak düzenlendi. çince falan değil.

@gmdiscovery12

telefonun ister rootlu, ister rootsuz olsun bu yöntem telefonunu tamamen sıfırlar

bu rom çin romudur demiyorum,
    16 gb modeli açabilen tek rom (elife e3 ) romunun çin versiyomu olduğunu çözdüm.
    şimdi diyorumki elimdeki elife e3 modeline ait çin romunun açılış ekranını sizin verdiğiniz rom un dosyaları ile değiştirsek öyle bir şey olabilirmi?

• Zannetmiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_82409111/tm.htm
    BURADAN DEVAM EDELİM

hocam öncelikle merhaba bu romu deneyecektim ama bu konudaki romun bir sıkıntısı mı var bu verdiğiniz linkte yeni bir rom paylaşmışsınız
    edit: romu kurdum ekran custom rom kurulmuş gibi soluklaştı 60 mblık güncellemeyi indirip kurdum görüntü düzeldi ama sürekli kıprışma meydana geliyor çıldırmış gibi servise yollamayı düşünüyorum bir de romu kurmamdaki amaç güncelleme yapamamak değildi güncellemeyi güzelce yapmıştım fakat cihaz fotoğraf çektiğimde fotoğrafı 2 kez kaydediyodu iki ayrı yere wipe data falan yaptım düzelmedi bununla düzelir diye umdum ama ekran soluklaşınca soğudum bi anda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay z -- 12 Ekim 2013; 3:04:19 >

• Kırpışma sorunuda çözüldü, yeni konu daki romdan devam ediyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.