Şimdi Ara

Deutche Bank: Yeni iPad, PC satışlarını zayıflatacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Deutche Bank: Yeni iPad, PC satışlarını zayıflatacak



    Ekonomi dünyasının saygın kuruluşlarından Deutsche Bank'ın son çalışmasına göre 22 Ekim tarihinde lanse edilmesi beklenen iPad 5, kendisine hayat verecek olan A7 işlemcisinin sağladığı avantajlar sayesinde tabletlerin yaygınlaşmasına hız kazandıracak.


    PC satışlarının tabletlerden her geçen gün daha fazla etkilendiğini söyleyen Deutsche Bank Equity Research, 2014-2015 yıllarında masaüstü sanallaştırması ve iPad'lerin kurumsal alandaki PC satışlarına baskı yapacağını; özellikle 64-bit mimarisiyle daha güçlü kurumsal ve üst düzey uygulamaları çalıştırabilecek olan 5.nesil iPad'in bu baskıda önemli bir rol oynacağını söyledi.


    Diğer taraftan Deutsche Bank Equity Research, son yayınladığı raporda PC pazarı için 2013'de %8 ve 2014'de %6 olarak öngördüğü küçülme oranlarını %10 ve %8'e yükselterek yeniledi.


    Apple'ın 22 Ekim'de tanıtacağı 5.nesil iPad'in 64-bit mimarisine destek sunan A7x işlemcisi, daha güçlü kamerası ve en önemlisi aynı boyuttaki ekranı daha ince, daha küçük ve daha hafif kasasında sunmasına imkan veren tasarımıyla öne çıkması bekleniyor.








  • Pc alacak adam ayrı,tablet alacak adam ayrı. Ben inanmiyorum pc satislarinin dusecegine. Ha belki dizustu alacak insanlar tablete yonelir,orasi dogru.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü pcnin yeri ayrı tabletin yeri de şahsen tablet aldım diye masaüstü pc den vaz geçmem benim için masaüstü pc nin yeri ayrıdır. Şuan laptop kullanıyorum ve hiç bir şekilde masaüstü pc gibi kullanım kolaylığı ve zevki vermiyor. Tablette de aynı şey olacak..

  • Ev çöplük oldu resmen. Ama tablet alacaksam normal windows olan bir model alırım ki öyle de yaptım. IOS iyi hoş da her programın aslı dururken niye mobil versiyonunu kullanayımki. Amaç müzik oyun vs. ise olay başka. Cep tableti ipod 5 ile yola devam :-)

  • Bir IPAD kullanıcısıyım. Fakat şunu söylemem gerekir ki IPAD PC'nin yerine geçemiyor. Evet eskisinden daha az PC kullanıyorum ama yine PC'ye muhtacım.

  • Daha hiç bir tablet bilgisayar kadar rahat internet deneyimi sunamazken iPad değilde ultrabook almak daha mantıklı bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsinapsis

    Bir IPAD kullanıcısıyım. Fakat şunu söylemem gerekir ki IPAD PC'nin yerine geçemiyor. Evet eskisinden daha az PC kullanıyorum ama yine PC'ye muhtacım.


    Hocam haberde bunu diyo zaten oc alınmaz demiyor ama yenileme ihtiyacı azalcağı için satışlar azalır demek istemişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad önce kendisi pc'ye muhtaç la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet genelde; taşınabilirlik, şarj süresi, gündelik işler ve düşük sistem gereksinimli basit oyunlar için tercih edilir. Ancak pc-dizüstü ; yüksek grafikli oyunlar, çizim, render, 3d modelleme vs. gibi ağır sistem- ekran kartı gereksinimi duyan programlar ve multimedya içindir genelde. Yani bir tabletin altından kalkamayacağı, bilgisayarın yerini tutamayacağı birçok uygulama mevcut. Kısaca kişinin hangi yönde kullanacağına bakar bu durum, ikisi de farklı kategoride çünkü.
  • Ergonomi mobilite ve stabillik

  • Cevap:
    Deutche Bank: Yeni iPad, PC satışlarını zayıflatacak
  • Aptal Ballmer yüzünden Microsoft çok gerilerden başladı bu yarışa ama gümbür gümbür geliyor.

    Surface 2 tüm dünyaya adam gibi dağıtılabilirse ve uygun bir fiyat çekilirse ne IOS kalır ne Android.

    Apple'ın o 64 bit işlemcisini Microsoft 62'den TAVŞAN yapar

    Mac OS iPad'e gelene kadar... Hey yavrum hey..


    Not: iPhone 5 kullanıcısıyım ama durum bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fukox

    Pc alacak adam ayrı,tablet alacak adam ayrı. Ben inanmiyorum pc satislarinin dusecegine. Ha belki dizustu alacak insanlar tablete yonelir,orasi dogru.


    zaten bunların rapor yazma beerileri olsaydı yunanistanın avrupayı nasıl kandırdıklarını anlarlardı,ya da amerikadaki 2008 krizini öngörebilirlerdi,ya da mercedesin niye %50 az satış yaptığını önceden bilirlerdi,
    bu raporcular hiç bir halttan anlamıyor,

  • Hayret bir şey. Bilgi veren kuruluşa bak. Yakında bakkallarda başlar bu tip haber vermeye.

    Pc satışlarının düşmesine sebep bence Microsoft tur. Windows 8 ve 7 beş yıllık bilgisayarımda canavar gibi çalışırken ben ne edeyim yeni bilgisayarı. Donanım üreticilerinin de hatası düşük donanımlı ürünleri ciddi pahalı satması. Acer w700 i3 işlemci hd3000 ekran kartı 64 ssd full hd ekranlı klavyeli cihazı 1500 seviyelerinde sattı. Şimdi fiyatlara bakıyorum atom işlemcili 32 emmc hd çözünürlüklü cihazlara 1500 istiyorlar. Fiyatlar gereksiz pahalı.

  • Masaüst üdeğilde dizüstü satışlarını baltalar. eskiden çoğu dizüstü kullanan tanıdığım artık dizüstlerini bir kenara bıraktılar ve sadece tablet kullanmaya başladılar.. Yurdumda durum böyleyken tablet fiyatlarının daha makul olduğu bölgelerde bu geçiş süreci çok daha hızlı olacaktır.

  • Saçmalamışlar bildiğin. İçerik üretmeye yönelik pc ve maclerde çalışan kaç tane profesyonel uygulama var ipad de.

  • Benim bilgisayarın 10000 de 1 özelliklerine sahip olarak mı yapacak bu işleri?
    Sırf ekran kartına 5000 TL ve üzeri ödeyen Hardcore oyuncularız biz.
  • ipad ile zor o iş kusura bakmasınlarda.

  • Önümüzdeki 10 yıl içerisinde böyle bir şeyin gerçekleşeceğine pek ihtimal veremiyorum. Her ne olursa olsun PC'nin peşini bırakmayacak bir nesil var ortada. Belki 10 yıl sonra gerçekleşebilir.

  • bilgisayarın yerini hiç bir tablet tutamaz..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.