Şimdi Ara

Limitless (2015) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
22
Favori
14.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shinku

    nzt ye bağışıklık kazanmış birinin böyle basit bir şekilde kullanılması saçma olur.eğer dizi polisiye olayları çözme şeklinde giderse hiç sarmaz


    pilotu izledim ama büyük ihtimal devam etmem. 2-3 yıl sonra dizi tutarsa izlerim

    Biraz abes kaçacak ama Lucifer dizisininde öyle bir senaryo var,gelmiş dünyaya polise yardım edecek. Farklı olayların olması gerek sıradan bir polisiye dizisi olursa sarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim en kötü pilotlardan biriydi. Bu kadar basit olamaz, olaylar acayip hızlı gelişiyor insanı hiç düşündürmüyor dümdüz bir pilot olmuş. 8.5 puan almış şaşırdım kaldım. En fazla 6 puanlık bir bölümdü. Filminin yanından bile geçemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MWhite -- 25 Eylül 2015; 1:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iyi başladı bu tempoyu kaybetmezler ise tutabilir.
  • Günlerdir çevremde tipik ergen hezeyanlari eşliğinde Hem Limitless hemde Blindspot için ( işte reklam başarisi buna deniyor ) İzleyenden çok izlemeyenlerin tepkisi ayy çok hoş ay şöyle ay böyle diye diye millet ağzindan eksik etmedi... Bu birazda Türk milletinin en b.ktan bişiyi bile abartmasindan kaynaklaniyo işte.. Sağda solda izlemeden önce yorumlara bakiyorum sanki daha önce hiç eşine rastlanmamiş gibi şöyle süper böyle süper falan, İnsani beklentiye sokuyolar.. Her neyse böyle olmayacak dedim ve indirdim diziyi..

    İlk bölümü az önce izledim ve dizi hakkinda şuan diyebileceğim tek şey, İlk bölüm olarak Beklentilerimin altinda kaldiği.. İnanilmaz tahmin edilebilir geldi bana.. İnsanin içini bayan bi yapida gidiyo.. Tahminim ilerleyen zamanlarda Yine Bradley cooper'in oynayacaği Limitless 2 gelecek ve Bradley bu yüzden kabul etti dizide oynamayi, diziyi desteklemeyi falan.. Kaldi ki sadece ilk bi kaç bölümde topu topu 1 2 dk görünüp kaybolacakmiş... Dizi sıkıcı başladi ama dediğim gibi Daha ilk bölüm yorumu bu... Hadi sen çok zekisin şu olayida çöz bu olayida incelelerle gidecek polisiye bi dizi duruyo..

    Bu arada Eğer hala Sinema filmini izlemediyseniz Dizisini falan boşverin, Hemen filmini izleyin.. Diziden umutlu değilim, İlk bölüm beklediğim gibi değildi... Önümüzdeki 1-2 bölümü daha izler, nasil gidiyor diye bakarim.. Umarim Doğru düzgün şu Dizi kıtlıgında adam gibi bi dizi olurda oturup izlemeye değer bişiy çikar ortaya.. Sinema filmi çok güzeldi, Diziside güzel olmak zorunda.. Saniyorum BD bu yüzden elini taşin altina soktu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Eylül 2015; 5:40:43 >
  • pilotu indiriyorum, en azindan izliyelim bakalim.
  • ilk bölüm fena değildi 2. bölümü bekliyorum
  • Aşırı abartanlar olmuş, beklentimi yüksek tutarak 1. bölümü izledim ama çoğu kişinin yazdığının aksine çok tahmin edilebilir ve bi süre sonra insanı sıkmaya başlayacak bir senaryosu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm güzeldi, filmini de beğenmiştim.
  • Ilk bolumu izledim birkac bolum daha şans vermek gerek diye düşünüyorum. Klasik polisiyeye baglamazlarsa iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MWhite

    İzlediğim en kötü pilotlardan biriydi. Bu kadar basit olamaz, olaylar acayip hızlı gelişiyor insanı hiç düşündürmüyor dümdüz bir pilot olmuş. 8.5 puan almış şaşırdım kaldım. En fazla 6 puanlık bir bölümdü. Filminin yanından bile geçemez.

    Filmin devami niteliginde zaten filmi izlediysen nasil birsey bekliyorsunuz anlamadim dogrusu? Ne dusundurmesi yahu?

    Ilk 4 bolumu guzel baglarlarsa tutar dizi, ama yok bu cocugu FBI ile suclu kovalamaya yollarsan kimse izlemez.
  • ben pek beğenmedim, konu içi geçişler kötü, bi anda hızlıca gelişiyor, bir yerden bi yere atlıyor konu, çok tutmaz bence bu...
  • Alias'tan Arvin Sloane ile Fringe'ten Nina Sharp'ı karı koca rolünde görünce birden bi gülme tuttu beni Ron Rifkin'a iyi adam rolünü yakıştıramadım, kötü adamı çok iyi oynuyordu.

    Filmi güzel olsa da basit bir konusu vardı. Bu kadar basit bir konudan nasıl bir dizi olur, işte böyle bir dizi olur. Bana da bu dizi tutmaz gibi geliyor. Birkaç bölüm daha şans verilebilir ama klasik polisiye dizilerinin ötesine gidemez bence.
  • 2.bölüm onlinedizi de çıkmış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. bölümü başrolün oyunculuğunu kötü bulduğum için beğenmedim.İzlemeye devam edecek miyim evet edeceğim.Çok işsizim çünkü.

    Bir de nzt yi aldığında bir gün akşama kadar etkisi sürdü.Diğer gün geceye kadar sürdü.Burda senaristlerin hatası var bence.
  • 2. bölüm çıkmış
  • 2. bölüm de fena olmamış ama daha farklı şeyler yapmaları lazım bence.
  • 2.bölümde iyiydi devam edicem sanırım
  • Dizi galiba her bölüm farklı bir kötü eleman yakalama olayına dönecek, ilk bölümü güzeldi beğendik ama bu şekilde devam ederse bir numarası kalmayacak gibi
  • Bölüm iyi ama değiştirmeleri lazım hep bu şekilde olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.