Şimdi Ara

Anki Drive setleri ay sonunda piyasaya çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Anki Drive setleri ay sonunda piyasaya çıkabilir





    Apple'ın WWDC 2013 etkinliğinde teknoloji dünyasına tanıttığı Anki girişimi, robotik teknolojilerini kullanan yarış setlerini ay sonunda piyasaya sürebilir.




    Anki, robot teknolojileri ve yapay zeka konusunda çalışmalar yapan bir firma. Yaklaşık 5 yıl önce kurulan firmayı diğerlerinden ayıran ise karmaşık algoritmalar kullanarak kendi kendine öğrenen yapay zeka ürünleri ortaya çıkarmak.




    Firmanın WWDC 2013 etkinliğinde yaptığı tanıtım ise Anki Drive isminde yapay zeka destekli bir yarış oyunuydu. Anki Drive, küçük ölçekli bir yarış pistinde yarış arabalarının uyumlu uygulama ile iOS üzerinden kontrol edilmesine imkan sağlıyor. Ancak yarış araçları uygulamadan bağımsız olarak da yarışa devam edebiliyor.




    Araçlar kendi içerisinde pek çok sensör ve saniyede 500 karar verebilen bir akıllı yazılım ile donatılmış. Böylece araçların kendi yarışlarını izlerken istediğiniz anda da devreye girebiliyorsunuz. 




    Girişimin ilk Anki Drive yarış setlerini sonbaharda piyasaya sürmesi bekleniyordu. Tim Cook'un da ısrarıyla setlerin bu ay sonunda piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Anki Drive setleri Apple mağazalarında ve belirli perakende mağazalarında bulunabilecek.  

     

     















  • Çok Lazım, Ülke Olarak Bunu Bekliyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hot wheels 2.0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayamadım, ne zamandan beri ekim sonbahardan çıktı acaba? Ne planlandı da ekim sonu çıkacak olmasını tim amca sağladı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.