Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webken

Ben öğretmenliğin yanında çevirmenlik yapıyorum. Lenovo y510p'de yazarken sık sık harfler çift basıyor. Sizde de aynı sorun var mı?

Sırf bu yüzden servise verdim. İade etmeye çalışacağım.

y500 var bende aynı sorun bizim bilgisayarlarda da var. Sık sık olmasada bir kere basınca iki harf yazıyor bazen. (mesela bunu yazarken hiç olmadı :) Bende bir de numock kısmındaki numaralarda özellikle 8 tuşunda bazen basmamazlık yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boldy.Marry

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

DVD rom yerinde 2. ekran kartı var. yoksa 2. ekran kartına yer kalmıyor anakartta.Bu makineyi kullanacak olan DVD düşünmeyecek kaldıki harici DVD rom alınabilir kullanacak olanlar için bu makineyi almamak için bir sebep değil cd devri bitti neredeyse makineler inceldikçe DVD rom işide kalkıyor.Mesela ultrabook alanlar bunu düşünmüyor kullanacak olanlar harici DVD rom alıyor.

Harici DVD en ucuzu ne kadar?

70-80 TLye asusun var harici dvd
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-sdrw-08d2s-u-lite-b-sdrw-08d2s-u-lite-8x-harici-slim-dvd-yazici---siyah/productdetails.aspx?I_ID=61231

• quote:

2.5 bin tl lik laptopun içinde dvd rom yokmuş. Gözüm kapalı msi alıcam

bu bilgisayarı kötülemenin yeni hali mi bu da

Senin alacağın mside de 2. ekran kartı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 21 Aralık 2013; 16:02:14 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
  • Ocak sonu hangi seri varsa onu alırım. %5 performans artışına gerenk yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc lerin fiyatlari dolardan dolayi firlamis sanirim ne zmaan dusebilir bi tahmininiz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolarda ufak geri çekilmeler yaşanabilir ama kısa vadede ben ne yazık ki 2.07'in altına düşeceğini öngörmüyorum, bir bilgisayar daha alınacak, keşke düşse.
  • Arkadaslar bilgisayarı alalı yaklasık 1 ay oldu cok memnunum suan wifi ara sıra kopuyor 3 saat call of duty ghost oynadım ulfra ayarlarda sıcaklıkları asagıda paylasıcam sogutucuz sadece kutunun ıcınden cıkan köpükler vardı altında o kadar bence sıcaklıklar ıyı sızce nasıl ?

• vatandaki modelin sli oldugunu cihaz onumuzdeyken nasil anlariz

• Bilgisayarimda yaptigim her windows guncellestirmesinden sonra bilgisayar acilmiyor. Hep takiliyor. Lutfen bekleyiniz kisminda. Ya da windows yapilandiriliyor yazisinda. Pazartesi degisim icin geri gonderecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

vatandaki modelin sli oldugunu cihaz onumuzdeyken nasil anlariz

kasanın sol yanında ekran kartı takılı, fanlarını görüyosun. Aynısından sağda da olacak

• quote:

arkadaşlar bu laptopla msi ge60 2oe 295xtr arasında kaldım. Sizce bu laptopun msi den artı ve eksi anları neler . Bu laptopun çok ısındığını duydum en sevmediğim şey . Bide wifi kopmaları oluyormu ?

1-İşlemci: Lenovo daha iyi
    2-Ekran kartı: Lenovo daha iyi
    3-Kasa kalitesi: az farklada olsa Lenovo daha iyi
    4-Ram aynı
    5-HDD: ikiside 1tb fakat msi 7200rpm olduğu için daha iyi
    6-Isınma: İkisininde soğutması yetersiz, ikisinide soğutucuyla kullanmak daha sağlıklı olur.
    Buna göre Lenovo'nun daha üstün olduğu açık, fiyatlarıda aynıyken Msi almak için bir sebep göremiyorum.
  • Beyler biri cok acil lenovo driver setuplarinin bulundugu yerin ekran goruntusunu atabilir mi? W7 yukledim 8-10-13-16 numarali klasorler yok eksik ne indirdim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmotes

quote:

arkadaşlar bu laptopla msi ge60 2oe 295xtr arasında kaldım. Sizce bu laptopun msi den artı ve eksi anları neler . Bu laptopun çok ısındığını duydum en sevmediğim şey . Bide wifi kopmaları oluyormu ?

4-Ram aynı
    6-Isınma: İkisininde soğutması yetersiz, ikisinide soğutucuyla kullanmak daha sağlıklı olur.
    Buna göre Lenovo'nun daha üstün olduğu açık, fiyatlarıda aynıyken Msi almak için bir sebep göremiyorum.

Lenovoda mSata SSD de var. Az da olsa katkısı oluyor

• quote:

sağ tarafında optik sürücü yerine ekran kartı varsa slidir. Başka yolu yok kapalıyken :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

sağ tarafında optik sürücü yerine ekran kartı varsa slidir. Başka yolu yok kapalıyken :)

hocam en cok korkutugum sey laptopu alicam tek ekran kartli gelecek hayatim boyunca bir daha bilgisayar almam

• panter20 kullanıcısına yanıt
    hocam siz internet üzerinden mi alacaksınız? Eğer öyleyse çok bilinmedik sitelerden almayın, Çözünürlük 1920*1080 olanı alın, Optik sürücü olmayanı alın. Eğer mağazadan alacaksanız dediğimiz gibi sağda optik sürücü yoksa slidir. Zaten satıcılar söyler size yani
  • quote:

hocam siz internet üzerinden mi alacaksınız? Eğer öyleyse çok bilinmedik sitelerden almayın, Çözünürlük 1920*1080 olanı alın, Optik sürücü olmayanı alın. Eğer mağazadan alacaksanız dediğimiz gibi sağda optik sürücü yoksa slidir. Zaten satıcılar söyler size yani

tesekkurler hocam sizce gt755m sli beklemeye deger mi

• panter20 kullanıcısına yanıt
    hocam gt755 sliyi bilmiyorum fazla ama
    Notebookcheck
    Mobile Graphics Cards - Benchmark List
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    bu sitede sadece 4 sıra fark var arada yani çok büyük fark olacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Desmotes

quote:

4-Ram aynı

Lenovoda mSata SSD de var. Az da olsa katkısı oluyor

yanlıış bilgilendirme yapmayalım hocam msata yok lenovoda desteği bile yok...

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.