Şimdi Ara

Sony: PS3'ü Birkaç Yıl Daha Destekleyeceğiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Playstation 4'ün piyasaya çıkmasına kısa bir süre kaldı ve Sony bu konsola odaklanmış durumda. Firmanın en önemli stüdyoları şimdi PS4'e oyun geliştirmek için kolları sıvadı. Tabi bu PS3'ün unutulacağı anlamına gelmiyor.

Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida'nın açıklamalarına göre PS2 ve PS3 arasındaki strateji, PS3 ve PS4'te de uygulanacak. Yani Playstation 4 piyasaya çıktıktan sonra birkaç yıl boyunca PS3'e oyun geliştirilecek.

Yoshida, konsolun dev oyun kütüphanesi ve giderek düşecek fiyatı sayesinde hala oyuncuların ilgisini çekeceğini düşünüyor. 2014'te de PS3 için çıkacak önemli oyunların olduğunu düşünürsek konsola olan ilginin hemen kesilmeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

• ama ps2deki kadar ilgi gösterilmez heralde
    ps2=2000-2013
    ps3=2006-2015(?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ama ps2deki kadar ilgi gösterilmez heralde <br>ps2=2000-2013<br>ps3=2006-2015(?)

Allah aşkına 2007'den beri PS2'ye adam akıllı hangi oyun çıktı ki.

Pes-Fİfa diyorsan bende boşversene diyorum.Sadece kadrolar güncel başka bi ekleme yok.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>ama ps2deki kadar ilgi gösterilmez heralde <br>ps2=2000-2013<br>ps3=2006-2015(?)</blockquote><br><br>Allah aşkına 2007'den beri PS2'ye adam akıllı hangi oyun çıktı ki.<br><br>Pes-Fİfa diyorsan bende boşversene diyorum.Sadece kadrolar güncel başka bi ekleme yok.

Haklısın ama 13 yıl boyunca oyun çıkartmak da her konsolun harcı değil. Sonuçta ps2 tüm zamanların en çok satan konsolu.

• ps3 çok iyi ya
  • Ben PS2 için çıkan bütün oyunların PS3 için de çıkmasını bekliyorum hem o güzel dövüş oyunları unutulmamış olur mesela KOF serisi...

• PS3 hemen çöp olamayacak kadar efsena oyunlara sahip. E yeni oyunlarda çıkarsa ne ala. En az 3 sene daha idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 e kadar yolu var

• 2 yıl kesınlıkle 3 yıl onlıne kapanmadıği sureçe 3 yıl gıder ozamana yenı ps4 modelleri çikar ozaman nvıdıa belki anlaşır , bana ozentı gelıyo onlıneye para vercez x box ozendıler bende favarım ps4 ama daha fazla kazanalım dıye ek ucretler nasıl onceden sadece oyun cıkardı şimdı dlc paketlerei falan hepsi para tuzaği hep ilgi çekmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>ama ps2deki kadar ilgi gösterilmez heralde <br>ps2=2000-2013<br>ps3=2006-2015(?)</blockquote><br><br>Allah aşkına 2007'den beri PS2'ye adam akıllı hangi oyun çıktı ki.<br><br>Pes-Fİfa diyorsan bende boşversene diyorum.Sadece kadrolar güncel başka bi ekleme yok.

http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/ps2/date

gir bak bakalım 2007den sonra ne kadar oyun çıkmış hepsi fifa-pes demi

• çok rahat 2017ye kadar yolu var
  • gta 5 ps4 e çıktığı an ps3 benim için biticek.

• beyond two souls'dan sonra bomba oyunlar çıkacağını zannetmiyorum yapımcılar neden ps4 de pahalı ve orjinal oyun satmak varken kırılmış ps3'e ucuza oyun yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paratuzağı -- 7 Ekim 2013; 19:36:27 >
  • 2014'ün sonlarına doğru desteğini yavaşca çekerler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.