Şimdi Ara

!!! Sürekli Form Doldurmaktan Bıkanlar İçin İlaç - SaveForm !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• SaveForm 2.32

Sitelere üye olurken form doldurmak zorunda kalan internet kullanıcıları için kesinlikle kurtarıcı bir program. Program bize otomatik olarak kaydettiğimiz bilgileri diğer bir siteye üye olurken aynı bilgileri tekrar yazmayıp zaman kazandırıyor. Öncelikle bir siteye girip bilgilerimizi teker teker giriyoruz. Program kurulduğunda tarayıcımızın araç çubuğuna bir simgesini bırakıyor. Simgeye basarak formumuza yazdığımız her şeyi kaydetmemizi sağlıyoruz. Bundan sonraki form doldurma işlemlerimizde o simgeye basarak kaydettiğimiz yazıları aynen yeni formumuza aktarabiliriz. Ayrıca program sadece yazıları değil; resimleri, videoları ve flash'ları da kaydederek hafızaya almamızı sağlıyor.

1 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 13 Haziran 2007; 16:24:46 >

• özellikle microsoftun siteleri için birebir bu program
    adamlar sanki FBI bende filmdeki suçluyum, resmen sorguya çekiyolar, bu programda avukat oluyo o zaman
  • ben pek form doldurmadım ama bişey dikkatimi çekti. her formda aynı şeyleri mi soruyorlarki? saçma bir soru olabilir ama merak işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 20 Temmuz 2006; 15:25:16 >
  • üye adı(nickname), mail adresi, isim&soyad falan filan için sanırım bu program

teşekkürler Rietveld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sédat -- 20 Temmuz 2006; 15:32:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeTR

üye adı(nickname), mail adresi, isim&soyad falan filan için sanırım bu program

teşekkürler Rietveld

hımm..

demekki benden başka programın tamolarak amacını anlayamamış arkadaşta varmış.
  • yok sadece anlamadığım tek bir nokta var

şimdi Türkçe bir foruma üye olurken bazı forumlarda Üye Adı yazıyor bazı Forumlardada Nickname yazıyor.acaba bunları birbirine çevirebiliyormu

sanırım anlatabildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeTR

yok sadece anlamadığım tek bir nokta var

şimdi Türkçe bir foruma üye olurken bazı forumlarda Üye Adı yazıyor bazı Forumlardada Nickname yazıyor.acaba bunları birbirine çevirebiliyormu

sanırım anlatabildim

genelde hepsinin sıra dizilişi aynı oluyor aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu programı kullanmadım ama başka bir program kullanıyorum uzun zamandır.
    isimin farklı olması birşey değiştirmez aynı html kodu kullanılıyor sonuçta. nıck yada kullanıcı adı gibi değişik isimler kullanılmasının önemi yok benim kullandığım program bunları dolduruyor bu program da dolduruyordur kesin.
    sonuçta tek tıkla tüm bilgiler giriliyor bence buyuk kolaylık.
  • teşekkürler @Rietveld
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

bu programı kullanmadım ama başka bir program kullanıyorum uzun zamandır.
    isimin farklı olması birşey değiştirmez aynı html kodu kullanılıyor sonuçta. nıck yada kullanıcı adı gibi değişik isimler kullanılmasının önemi yok benim kullandığım program bunları dolduruyor bu program da dolduruyordur kesin.
    sonuçta tek tıkla tüm bilgiler giriliyor bence buyuk kolaylık.

hımmm. sağol ablacım bilgiler için.
  • Fazla şeyler istiyorsa vaz geçiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xax

Fazla şeyler istiyorsa vaz geçiyorum.

fazla şeyler?
  • tşk.@Rietveld.
  • Program gerçekten çok güzel.Ama sadece Internet Explorer'da çalışması biraz kötü olmuş.Özellikle benim gibi Mozilla Firefox kullananlar için.

• zaten ie kullanıyorm. Teşekkürler güzel paylaşım. çok işime yarayacak.
  • teşekkürler riet
    eline sağlık
    yeni araştırmalarını incelemelerini bekliyoruz
  • link ölmüş, ruhuna.... :(
  • Arkadaşlar programın ana sitesi kapanmış.Diğer tüm sitelerde hep ana siteden link vermiş.Yapabileceğim birşey yok.Eğer elinde olan varsa upload edip verirse iyi olur.

• tesekkurler
  • çok güzel kardeş soal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.