Şimdi Ara

Homefront 2'den İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •     Crytek tarafından 2015 senesine yönelik geliştirilen Homefront 2 adına halen resmi bir duyuru yapılmış değil. Platformları veya yayıncısı bile bilinmeyen Homefront 2'den ilk görüntüler ortaya çıktı.

Yayınlanan bu görüntüler, Crytek'in düzenlediği bir tanıtım etkinliğinde çekilmiş. Belirtilenlere göre bu görüntüler oyunun konsept tasarımlarından falan değil, oyunun içinden alınmaymış. Görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.

Bu arada, görüntülerin yayınlanmasıyla birlikte CryEngine'in tanıtım videosunun en etkileyici sahnesinin hangi projeye ait olduğu da ortaya çıkmış oldu. Evet, aşağıdaki sahne Homefront 2'den alınma;

• Harika bir oyun olacak.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • son resim bomba. kaliteli bir oyun geliyor.

• Gif çok sağlam ama ama Crytek var işin içinde ne kadar sağlam bir oyun olabilirki?
  • Killzone SF'den sonra gözüme etkileyici gelmedi.
  • oyshhh .s .s .s

• quote:

Orijinalden alıntı: 5pac

son resim bomba. kaliteli bir oyun geliyor.

hiç sanmıyorum,crysis 3 de harika grafikleri var ama berbat bir oyun aldıgıma pişman oldum
    crytek grafik dışında beceriksiz bana göre:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bomba gibi geliyor harika oyun olacak son gifi gerçek sandım :D

• Oyun bomba etkisi yaratır.

• işin içinde crytek varsa vardır bişey grafige aldanmamak lazım crysis 3 örnegi onun için bekleyip görecegiz
  • Grafik olarak Crytek her zaman beklentileri karşılamıştır ama herşey grafik değil.Umarız,senaryosu multisi de en az grafikleri kadar sağlam olur.
  • Homefront'un ilkinde oynanış dinamikleri ve senaryosuyla çok keyifli anlar geçirdim , fakat şuan HomerFront 2 için umutlu olduğumu söyliyebilirim , Grafik olsun 2 görsel şölenden sonra sıkılıcaksınız fakat güzel sinematik sahnelerle , süpriz bir senaryo ile süslerlerse o zaman tadından yenmiyecektir ,

Her zaman yaptığım gibi Crytek'e destek için oyunu satın alıcam ama yorumum olumlu olucak olumsuzmu bilemem ,

Onlar türkiyeye ilgi gösterdikçe olumsuz yorum yapmamaya çalışıcam...

• başarılı umarım atmosfer ve oynanabilirlikte senaryo kadar güzel olacak.

• ben crytek´in hicbir zaman oyuncuya odakli birseyler yapdigini görmedim
    ne var ne yok oyunmotru beliki gelen tepkiler yüzünden be umdugunu bulamadi bence bu
    grafikler her oyunda olacak wachdogs da da öyleydi.bence crytek istedigi kadar motor yapsin herzaman bir adim öteye gecemeyecek bu durum sadece Crytek ile sinirli degil donanim ve diyer yazilim ve oyun yapimcilarinda bagli. Fakat oyunu nasil yapacaklar merak ediyorum ilkini oynamadim fakat icinden multiplayer belki FPS MMO cikar.adamlar takmis F2p gibi seylere.

• Bu görüntüleri e3 te yeni cryengine güncellemesi olarak. Gerçek zamanlı video olarak gösterdiler.. inanılmaz şeylerdi inanmadımda tech demo bunlar firmalar oyuncularla dalga geçiyor

• Yeni kartlardan aldıracaklar :D

• İlk oyundaki atmosferle kaliteli bir oynanabilirlik getirseler yeterli benim için
  • homefront un ilk oyununun devamı niteliğinde ise senaryosu da süper olacaktır. İlk oyunun çok eksikliği vardı umarım onlar olmaz. Birde arkadaşlar ilk oyunda fizik desteği vardı 2.sinde olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3d_enjoy

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: 5pac<br><br>son resim bomba. kaliteli bir oyun geliyor.</blockquote><br>hiç sanmıyorum,crysis 3 de harika grafikleri var ama berbat bir oyun aldıgıma pişman oldum<br>crytek grafik dışında beceriksiz bana göre:)

Crytek'e beceriksiz demen onlara çok büyük bir hakaret olur.Crysis 1 le hem grafik hem serbestlik olarak bir devrim yarattı.Şu an Crysis 1'i yeni oyun diye verseler önümüze şu an ki nesilden farkı yok.Bir yerde haklısın Crysis 2 ve 3 Crysis 1'in devamı olarak pek yakışm adı.Ancak şuna inanıyorum ki Crytek Homefront 2 veya Crysis 4'de bir devrime daha imza atacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: 3d_enjoy<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: 5pac<br><br>son resim bomba. kaliteli bir oyun geliyor.</blockquote><br>hiç sanmıyorum,crysis 3 de harika grafikleri var ama berbat bir oyun aldıgıma pişman oldum<br>crytek grafik dışında beceriksiz bana göre:)</blockquote><br><br>Crytek'e beceriksiz demen onlara çok büyük bir hakaret olur.Crysis 1 le hem grafik hem serbestlik olarak bir devrim yarattı.Şu an Crysis 1'i yeni oyun diye verseler önümüze şu an ki nesilden farkı yok.Bir yerde haklısın Crysis 2 ve 3 Crysis 1'in devamı olarak pek yakışm adı.Ancak şuna inanıyorum ki Crytek Homefront 2 veya Crysis 4'de bir devrime daha imza atacak.

Crysis 3 son oyundu sanıyorsam bidaha crysis cıkmıcak farklı oyun cıkabilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.