Şimdi Ara

SATILIK ORJİNAL SEIKO SGEE48P1 SAAT !!!FİYAT DÜŞTÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saat sıfırdan farksız, çiziksiz, vuruksuz, bir heves alındı birkaç kez takıldı ve sonrasında kutusunda durdu.

    Kutusu, garanti belgesi, sertifikası herşeyi tam.

    Fiyat 260 TL

     SATILIK ORJİNAL SEIKO SGEE48P1 SAAT !!!FİYAT DÜŞTÜ!!!

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRMSF -- 22 Nisan 2014; 9:04:43 >



  •  
    http://www.hizlial.com/seiko-sgee48p1-erkek-kol-saati/17.900.0001.1835 258.23 T
    http://www.esaatci.com/U7081,2152,seiko-sgee48p.htm - 267,89 TL
    http://www.saatyol.com/seiko-sgee48p1-erkek-kol-saati-pmu44106 - 283,80 TL
    http://www.saatlife.com/p-73857-SEIKO-SGEE48P1-Erkek-Kol-Saati-SGEE48P1-SEIKO-Seiko-.html - 279,00 TL


    hocam fiyatı gerçekten inanılmaz uygun tutmuşsunuz tam 8.23 lıra bir indirim yapmışsınız .. dükyandan alacağıma senden alırım böyle indirim kaçmaz ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 22 Kasım 2013; 11:21:12 >




  • revizyon şart demekle olmuyor o iş. Ya sebep-link koyacaksın ki satan arkadaş anlasın neden revize olması gerektiğini, yada hiç yazmayacaksın ilana bakıp geçeceksin kardeş. KRMSF Ucuzu fiyatlarına bakarsan kardeşim Saatçide 270,60TL sıfırı, fiyatı biraz daha indirebilirsen satışın açısından olumlu olur, kolay gelsin bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcemanTURK

    revizyon şart demekle olmuyor o iş. Ya sebep-link koyacaksın ki satan arkadaş anlasın neden revize olması gerektiğini, yada hiç yazmayacaksın ilana bakıp geçeceksin kardeş. KRMSF Ucuzu fiyatlarına bakarsan kardeşim Saatçide 270,60TL sıfırı, fiyatı biraz daha indirebilirsen satışın açısından olumlu olur, kolay gelsin bu arada

    "revizyon şart" a tıklamayı denedin mi çok bilmiş?




  • Terbiyesizlik yapmadan adam gibi cevap yaz kardeş.Kimse senin yazında link varmı diye kontrol etmek zorunda değil. Benim gibi açık bir şekilde yazarsan herkes kolayca anlar.Gizemli olmaya gerek yok
  • kargaşaya lüzum yok dostlar, linkler doğruyu söylüyor. saat sıfırdan hakikaten farksız olduğundan ufak bir revizyon yapıyorum.

    lakin malum forum eşrafımız ağır ölücü olduğu için, 250 TL'den ilan koymak demek, pm'den alınan "100 tl vereyim elden alayım", "120 ye bugün alırım" gibi abuk mesajlara sebebiyet veriyor. çileden çıkmamak mümkün değil. bunu da unutmayın.
  • takip...
  • fiyatta revize olursa almaya niyetliyim... Güzel bi revize bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KRMSF

    kargaşaya lüzum yok dostlar, linkler doğruyu söylüyor. saat sıfırdan hakikaten farksız olduğundan ufak bir revizyon yapıyorum.

    lakin malum forum eşrafımız ağır ölücü olduğu için, 250 TL'den ilan koymak demek, pm'den alınan "100 tl vereyim elden alayım", "120 ye bugün alırım" gibi abuk mesajlara sebebiyet veriyor. çileden çıkmamak mümkün değil. bunu da unutmayın.

    Doğru diyorsun mesala ürününe 200 TL yazıyorsun adam 75 TL 'ye kapatmaya çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcemanTURK

    Terbiyesizlik yapmadan adam gibi cevap yaz kardeş.Kimse senin yazında link varmı diye kontrol etmek zorunda değil. Benim gibi açık bir şekilde yazarsan herkes kolayca anlar.Gizemli olmaya gerek yok

    kardeş gibi bir kelimeyi bile küçümsemek için kullanıyorsun ya helal olsun ne diyeyim. liseli misin nesin? diyelim benden büyüksün, yaşınla mı ezeceksin beni?

    terbiyesizlik yapan ben değilim, sensin. şöyle ufak bir meselede bile "adam gibi" yazıp adam olmadığımı iddia edecek kadar da seviyesizsin.

    yazımda link var mı yok mu diye kontrol et diyen olmadı sana. fakat eğer yazımda link olmadığını iddia edeceksen, en azından yazımda "link varmı diye kontrol etmek" lutfunu da e bi zahmet göstereceksin. eğer bunu yapmazsan, sana "çok bilmiş" demek terbiyesizlikse eğer, terbiyeden ne anladığımız bayağı bi farklı seninle; ben iyi ki almamışım o senin aldığın terbiyeden.

    kaldı ki link atmak gibi bir zorunluluğum da yok "revize şart" diyebilmek için. senin aksine, biz burada konuşuyoruz. satıcı arkadaş, veya herhangi biri neden diye sorarsa, veya link atmamı rica ederse atabilirim. atmaya da bilirim. zat-ı âlinizin "o iş" üzerine pek değerli görüşlerinin benim nazarımda hiçbir ehemmiyeti yok pek yazık.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.