Şimdi Ara

'HTC artık Windows Phone cihazı üretmek istemiyor, Microsoft ikna turlarında'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 'HTC artık Windows Phone cihazı üretmek istemiyor, Microsoft ikna turlarında'





    Tayvanlı mobil cihaz devi HTC'nin tarihinde ilk kez üç aylık dönemde faaliyet zararı açıklaması ve son 8 yılın en düşük pazar değerine gerilemesi, bazı kritik kararları da beraberinde getirebilir.




    Bloomberg'in raporuna göre HTC artık Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon üretmek istemiyor. Windows Phone 8 ekosistemine 3 cihaz ekleyen HTC, kısıtlı bir satış rakamına ulaşabildi ve bu da firmayı zarardan kurtaramadı. Bu bakımdan ekosisteme yatırım yapmak HTC'ye bir avantaj sağlamamaya başladı.




    Ancak Microsoft HTC'nin ekositeme veda etmesini istemiyor. Hatta firma HTC'nin üst seviye One serisi akıllı telefonlarının Windows Phone 8 ekosisteminde de bir versiyonunun olmasını istiyor. Bunun için gerekirse işletim sistemi lisans bedelini de kaldıracak. HTC'nin premium modellerinin WP8 ekosistemine kazandırılması Microsoft için önem arz ediyor.




    Microsoft yöneticilerinden Terry Myerson, bu ay Asya'ya yapacağı inceleme gezisinde bu konu ile ilgili Tayvan'da HTC'nin de kapısını çalacak. Masada farklı ne tür opsiyonlar olacak bilinmiyor.  

     

     







  • zamanında wm li cihaz üretirken üstüne yoktu ama gel görki ne zaman android üretmeyi başladı kurda kuşa yem oldu o zaman akıllı olacaktı o zaman zıplamayacaktı herşeye wp li cihaz üretmezse üretmesin
  • Aman 4 megapixel(ultrapixel) gelmesinde yine.. Yoksa yazık ederler güzelim cihazı..

  • Microsoft gibi dünya devi bir firma olacaksınız bir mobil işletim sistemi yapacaksınız ama ortaya dımdızlak çıkacaksınız. Alt yapıyı neden oluşturmadın apple ve google mağazaları gerekli gereksiz bir sürü uygulamayla dolu oyunlar vb gibi sen neden piyasaya çıkıyorsunki boş boş. Olurmu ben Microsoft'um ben daha iyi biliyorum diyor. Xbox one da windows 8 de windows phone 8 de tam anlamıyla bir fiyasko oldu ve her tükürdüğünü yaladı microsoft. Htc'ninde başını yaktı ama htc çekilirse çok büyük bir darbe alır windows phone ekosistemi :)

  • Microsoft benim işletim sistemimi kullan diye para teklif eder HTC ye .
  • Htc One gibi harika bir telefon yaptılar . Üretim sorunları , reklam masrafları gibi sebeplerle adam gibi kar edemediler .

    Windows phone üretmek yerine hatalarından ders çıkarmalı. Bir sonraki Htc modelini, yenilikçi ruhunu ve kalitesini devam ettirerek android platformu için sorunsuz şekilde üretmek için çabalamalı .

    Bu kararı doğru buluyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 5 Ekim 2013; 1:59:25 >
  • Microsoft bu mobil isini kiviramadi..

  • wo market gelişiyodu bi ara noldu o iş

  • Zaten htcnin de durumu kötü çok beğeniyorlarsa firmayı satın alsın onları da kapalı sistem telefon üretimi yapsın yoksa nokia alımından sonra diğer firmalar niye wp8e yönelsin eğer yönelebilicekleri şekilde kullanıcaksan nokiayı niye satın aldın

  • Microsoft nasıl kişiler yönetiyor anlamıyorum. zaten android den kazanıyorsun kazandığını bırak işletim sisteminden para alma.

  • Tamam HTC kaliteli kasa, işçilik,iyide ya fiyatları, el yakmayan telefonu yok bir LG g2 kadar olamadılar.

  • Ee ne olacak simdi? WP li telefonlara guncellemeler ne alemde olacak?
  • Yoksa microssoft htc yi satın mı alacak?

  • İyi ederler, zira nokia karşısında hiç şansları yok. WP=Nokia lumia. Htc'de olmayıversin yani dert mi? WP kullanan Nokia'dan başka tanımaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VlknFX

    Microsoft gibi dünya devi bir firma olacaksınız bir mobil işletim sistemi yapacaksınız ama ortaya dımdızlak çıkacaksınız. Alt yapıyı neden oluşturmadın apple ve google mağazaları gerekli gereksiz bir sürü uygulamayla dolu oyunlar vb gibi sen neden piyasaya çıkıyorsunki boş boş. Olurmu ben Microsoft'um ben daha iyi biliyorum diyor. Xbox one da windows 8 de windows phone 8 de tam anlamıyla bir fiyasko oldu ve her tükürdüğünü yaladı microsoft. Htc'ninde başını yaktı ama htc çekilirse çok büyük bir darbe alır windows phone ekosistemi :)

    Çok büyük darbe alacağını düşünmüyorum.

    Şöyle ki;

    http://forum.donanimhaber.com/m_77945127/f_//tm.htm

    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Analiz--Lumia-520-Windows-Phone-8-ekosisteminin-yuzde-30una-hakim.htm




  • HTC 8s mağduruyum. Ne dandik telefonmuş arkadaş.Ekran ölü piksel tarlası. Alt kapak yalama modunda. Açma kapama tuşu zor basmaya başladı. El bebek gül bebek baktık sonuca bak. Meğer HTC Windows un zoruyla doğurmuş.

  • Microsoft, Htc'nin zincirleme bir reaksiyon başlatarak diğer firmalarında WP8 ekosisteminden çekilmeye başlamasından korkuyor. Microsoft bu yüzden Htc'ye her imkanı tanıyacak.

    Ama bu HTC'nin kararını değiştirebilir mi bilinmez. Sonuçta Htc WP8 telefonları üretmek için bir ton donanım ücreti ödüyor ve karşılığını alamıyor.

  • microsoft kan emici htc windows telefonu yapip microsoft un reklamini yaparken bide lisans parasimi oduyor

  • Adamlar böyle yaparak hem para kazanıyor hemde şirketi iflas ettirip ucuza satın alıyor.Tipik yahudi davranışı bu her türlü yol ile her şeyi almak.

  • microsoft çökmüş gene birine

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.