Şimdi Ara

Diyarbakır Artık Akıllı Telefonlarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır ile ilgili tarihi ve turistik yerleri, otel, lokanta, ulaşım gibi hizmet rehberinin olduğu uygulamayı tüm akıllı telefonlara taşıdı.

     Diyarbakır Artık Akıllı Telefonlarda


    Diyarbakır'ı Ortadoğu'nun kültür, sanat, ticaret ve turizm şehri yapma vizyonu ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, kent ile ilgili bilgilere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla turizme yönelik verileri akıllı telefon sistemine taşıdı. Türkçe, Kürtçe ve İngilizce dil seçeneklerinin yer aldığı uygulama, Android telefonlarda "Google Play"dan "diyarbakir" kelimesi yazılarak indirilebiliyor. Apple telefonlarda da "Apple Store"den yine "diyarbakir" kelimesi arandığında çıkan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi logosu tıklanarak indirilebiliyor. Uygulamada Diyarbakır'ın tarihi yerlerinde burçları, cami ve medreseleri, kiliseleri, köprüleri, köşk ve konakları, kapıları, han ve hamamları, türbe ve çeşmeleri ile ilçelerinde bulunan gezilecek ve görülecek mağara ve anıtsal yapılar yer alıyor.

    Diyarbakır'ın yeni yüzü ise "Yeni Şehir" adı altında kategorize edildi. Uygulamada, alışveriş merkezleri, kültürel kurumlar, resmi kurumlar, fuar alanları, sinemalar, hastaneler, eczaneler gibi kent yaşamında gerekli olabilecek her şey bulunuyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.