Şimdi Ara

Adobe Ginger iPad'de Testte!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Adobe Ginger iPad'de Testte!


    Adobe tarafından hazırlanan yeni mobil video yazılımı Ginger'ın Beta sürümü duyuruldu. Test aşamasının ardından iPad üzerinden kullanıma sunulacak yazılımın ilk detayları haberimizde.

    Masaüstü tasarım ve fotoğraf yazılımlarının en popüler üreticilerinden Adobe, son dönemde mobil uygulamalara dönük yazılımlarıyla da gündeme gelmekteydi. Bir yıl içinde Android cihazlar, iPad ve iPhone için Photoshop versiyonlarını kullanıma sunan Adobe yeni bir yazılımını daha tamamlamak üzere; bu yazılımın adı Ginger. Şimdilik Beta durumundaki uygulama ile birkaç adımda video ve sunumlar hazırlanabilecek.

     Adobe Ginger iPad'de Testte!


    Ginger, video görüntüleri oluşturmak üzere tasarlanmış bir uygulama. Bir panel üzerine bırakılan fotoğraf ve grafik öğelerinin sesle beraber video/sunum projesi haline dönüştürülmesine yarayan yazılımda gerçek zamanlı olarak kullanıcılar kendi seslerini de videoya ekleyebiliyor. Ses ve ışık ayarı ile ilgili özellikleri değiştirilebiliyor, ayrıca hazırlanan multimedyalar; Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşılıp e-posta olarak gönderilebiliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.