Şimdi Ara

ATLANTA ANDROİD SMART G4 1080P HD UYDU ALICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
13
Favori
68.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1234...10...23
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evvet arkadaşlar beklenen ürün artık stoklarda
    ATLANTA HDBOX ile zirveye ulaşan ATLANTA yeni ATLANTA SMART G4 modeli ile yine birinciliği elden düşürmeyecek gibi görünüyor
    kurullduğu ilk günden itibaren kullanıcı dostu sloganıyla firma bu ürünle birkez daha kendini kanıtlıyacak

FACEBOOK SAYFAMİZ:
    facebook
    Facebook'a Giriş Yap | Facebook
    https://www.facebook.com/uyduevim

ÜRÜN HAKKINDA VİDEOLARIMIZ:http://www.uydudestek.tv/kategori-atlanta.html

DİGİ PLAY UYGULAMA VİDEOSU:https://www.youtube.com/watch?v=37_fI334rRo
    ATLANTA SMART 4G TANITIM:
    https://www.youtube.com/watch?v=Ygu7NnewofM

ATLANTA SMART 4G UYGULAMALARI HAKKINDA VİDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=NbF_7LyspaY

ATLANTA SMART 4G D SMART KANALLARI VE GEÇİŞLERİ
    https://www.youtube.com/watch?v=-lA2CZiMpJM

ATLANTA SMART 4G SERVER VE İPTV YÜKLEME
    https://www.youtube.com/watch?v=OPl1DDlLxBA

Atlanta Smart G4 usb den yazılım atma:
    https://www.youtube.com/watch?v=DBVVQfCKSfU
    ATLANTA SMART G4 KANAL EKLEME VE YEDEK ALMA:
    https://www.youtube.com/watch?v=1N3RgDCORm8&feature=youtu.be

ATLANTA SMART G4 NTV SPOR BİSS:
    http://www.uydudestek.tv/video-atlanta-smart-g4-ntv-spor-biss.html

Atlanta Smart G4 modelde NTV TRT VE BİSS şifreleme vıdeosu
    https://www.youtube.com/watch?v=XYg_rkuhYNw

Arkadaşlar konularımızı yazılımlarımızı tartısmaların adresı olan ve herturlu soruve cevapların yer alacagı
    yenı yerımıze sız dostlarımızı beklıyoruz
    http://www.ozmena.net/atlanta-smarg-g4/
    ve face gurubumuza beklıyoruz

twıt hesabımız:
    twitter.com
    uyduevim (@uyduevim) | Twitter
    https://twitter.com/uyduevim

FILBOX REKLAM
    Fatih Ergencyoutube
    Filbox Modul (SATIN ALMAK İÇİN ) www.filbox.gen.tr
    https://www.youtube.com/watch?v=X6VlFIaul0A

ürün videolarımız:
    www.uydudestek.tv

USB DEN GUNCELLEMEK ICIN: MENUden KURULUM okeyleyın .SSİTEM BİLGİLERİ SİSTEM YÜKSELYME SAG TARAFA GEÇİN usb den kanal verı yukseltme seçenegini okeyleyın channel bın dosyası olarak karsınıza cıkacak
    okeyledıkten sonra ındırebılırısınz

eger İNTERNETTEN indirmek istiyorsanız MENU/KURULUM/ GUNCELLE /AGDAN KANAL YUKSELTME secıp veya ( sıstem bılgısınden de aynı ekranı bulmanız mumkun)
    ıkarsınıza cıkacak 1 lıstedewww.uyduevim.com ve CANDOSTUMun katkılarıyla olanı ındırebılırsınız
    NOT: HERZAMAN YAPTIGIM LİSTE EN BAŞTA OLACAK
    TAKLITLERIMIZDEN SAKININ
    HERSEY SIZ CANLAR ICIN

G4
    Android Akıllı Hybrid Kutusu
    • Arm 1.2GHz (2500DMIPS) İşlemci
    • Android 4.0(Ice Cream Sandwich) Yazılım
    • 1GB Ram DDR3
    • 4GB Dahili Bellek
    • Sharp DVBS-S2 Tüner
    • Diseg 1.0-1.1-1.2 ve Usals özelliği
    • Optik Ses çıkışı
    • 1080P 60Hz Görüntü desteği
    • Ayarlanabilir Parlaklık,Keskinlik,Kontrast,Renk ayarları
    • Dolby Digital ses desteği
    • 1 Adet Modul Girişi (CI)
    • 3adet USB2.0, 1 SD/MMC, SPDIF, AV Out, RJ45
    • Bluetooth (harici dongle ile)
    • Akıllı Klavyeli kumanda (Mouse özellikli)
    • Standart Uzaktan kumanda
    • Dahili wifi ve Access Point özelliği
    • Adobe Flash Player 11 desteği
    • Alüminyum Üst kapak
    • Tüplü Tv ler için AV çıkışı.(Kablo opsiyonel)
    • XBMC ,skype
    • PVR (Usb bağlantısı ile Harici Disk Bağlantısı gerekir)
    • Zaman Ayarlı Kayıt
    • Time Shift (Zaman kaydırma)
    • DLNA (Ağ içinde Media paylaşımı)
    • Güçlü Media Player(mkv,avi,dvix)
    • Gelişmiş Epg ara yüz
    • Google Play Store (Gmail adresi ile kullanılır.)
    • Digitürk Play (Üye olmanız gerek.)
    • Zengin Android Uygulamalar
    • Made in Korea
    • Youtube (Full hd destek)
    • İp tv (mms,rtsp,http,udp)
    • Multicast,Hls,Vod desteği
    • Softcam Desteği (Biss)
    • İnternet den Yazılım ve Kanal Güncelleme
    • Usb ile Yazılım ve Kanal güncelleme
    • Usb ‘ye Kanal Yedek alma

lütfen pm atınız
     ATLANTA ANDROİD SMART G4  1080P HD UYDU ALICI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candostum2007 -- 10 Mayıs 2014; 12:18:44 >

• hocam 500 ile 550tl arası olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 7 Ekim 2013; 21:26:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    * * * HTC Sensation Kullanıcıları Kulübü * * * & * * * iPad 3/4/mini Kulübü * * *
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaL

Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
    Özellikler olarak tam istediğim istem ancak 100" projeksiyon sisteminde görüntüsünün net olacağından şüphe duyuyorum chipten dolayı. Çok yorumlar okudum kafam allak bullak

İlaveten;

İşlemcisi cortex serisi olduğu için, kaliteli görüntü üretmeyeceği aşikardır.

Diğer taraftan; flash program desteği nedeniyle, IP TV, internet kullanımı v.b. işlemlerde, diğer cihazlara göre daha hızlı olacağını öngörmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 8 Ekim 2013; 17:36:05 >
    2 yıl önce açıldı
    Sony Android Tv ve Digitürk 4K
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ooo serkan hocam sızı burada görmek ne şeref :=)
    nerelerdesınız ya.. sızın gıbı buyklerımızın görüşleri herzaman için bizim için önemlidir..ürün daha bana gelmeden fabrikadan bir arkadasımıza kargo yaptık bakalım
    ilk yorumu o verecek

Orijinalden alıntı: candostum2007

ooo serkan hocam sızı burada görmek ne şeref :=)
    nerelerdesınız ya.. sızın gıbı buyklerımızın görüşleri herzaman için bizim için önemlidir..ürün daha bana gelmeden fabrikadan bir arkadasımıza kargo yaptık bakalım
    ilk yorumu o verecek

Selam hocam,

Bende elimden geldiğince, objektif kriterler dahilinde katkı yapmaya çalışıyorum.

Uydu cihazından internet işlerini yürütecekler için, bu cihaz, diğer cihazlara göre daha konforlu bir kullanım sunacağı açıktır.

Ancak, aynı özellikli cihazların Uzakdoğu fiyatları oldukça düşüktür. Kargo dahil 50 Dolar'a bu cihazlardan temin edilebiliyor. Cihaz biraz afili olsun isteniyorsa, 80 Dolar'a afili modellerden de temin edilebilir. Bu fiyatlara kargo ücretleri de dahildir.

Necdet Bey'e söyleyin, bu fiyatlar yurtiçini pazarının doğru fiyatları değildir. Genelde yurtiçindeki markacılar fiyatlamayı, birbirlerinin fiyatları ile kıyaslayarak yapıyorlar. Örneğin; Next 400'e satıyorsa, ben 500'e satarım gibi...

Malı ve markayı öldürmemek için doğru fiyatlama çok önemlidir. Bu android cihazlara talep, yurtiçinde şimdilik çok düşüktür. Yarın talep yükseldiğinde, yüksek kar marjını gören, çok sayıda çantacı çakma ithalatçılar devreye girer ve kendi markanızı kendi elinizle öldürürsünüz. Aynen diğer modellerde yaşananlarda olduğu gibi...

Malın fiyatlaması, maliyet + vergiler üzerinden yapılırsa, herkes kazanır. Piyasaya da çakma ithalatçılar giremez.

Saygılar, sevgiler.

• Sizin söyledikleriniz hakkında bilgi edindim ,çok büyük yanılgınız var.O sizin bahsettiğiniz ürünler hybrid olmayan çift flaş ile çalışan .Ayrıca o rakamlarda ürün olsaydı o sizin bahsettikleriniz çoktan getirip satmışlardı .İthalat işindeki oranlarıda unutmayın.

Kusura bakmayın ama sizin söylediğiniz rakamlara bu ürün içinden çıkan 2 kumandayı anca alırsınız.Bende sizin yazınızla söylediğimde boyumun ölçüsünü çok iyi almış oldum.:)Bu gün kablosuz klavyeli bir kumanda en az 20 usd şaka gibi yazdıklarınız.Sizler kullanıcılara ışık tutmanız gerek.Sadece gerçekleri yazarak.

Next fiyatı da ilk çıktığında buralarda idi usd kuruda 1.8 ken.Şu an kur 2.0 ve modül girişi olan hatta dahili wifi olan 2 kumandalı bir ürün için rakam uygun.Burada Bayi karlarıda olunca Atlanta bunu uygun bir fiyatdan çıktığı görülüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candostum2007 -- 9 Ekim 2013; 10:49:04 >

• quote:

Sizin söyledikleriniz hakkında bilgi edindim ,çok büyük yanılgınız var.O sizin bahsettiğiniz ürünler hybrid olmayan çift flaş ile çalışan .Ayrıca o rakamlarda ürün olsaydı o sizin bahsettikleriniz çoktan getirip satmışlardı .İthalat işindeki oranlarıda unutmayın.

Kusura bakmayın ama sizin söylediğiniz rakamlara bu ürün içinden çıkan 2 kumandayı anca alırsınız.Bende sizin yazınızla söylediğimde boyumun ölçüsünü çok iyi almış oldum.:)Bu gün kablosuz klavyeli bir kumanda en az 20 usd şaka gibi yazdıklarınız.Sizler kullanıcılara ışık tutmanız gerek.Sadece gerçekleri yazarak.

Next fiyatı da ilk çıktığında buralarda idi usd kuruda 1.8 ken.Şu an kur 2.0 ve modül girişi olan hatta dahili wifi olan 2 kumandalı bir ürün için rakam uygun.Burada Bayi karlarıda olunca Atlanta bunu uygun bir fiyatdan çıktığı görülüyor...

Alla alla...

Bu yazıyı anlamayan yada sektör dışından birine yazsaydınız, acaba derdim.

Kur'u da, ithalat rejimini de iyi bilirim.

Çin'de bu cihazların board başına fiyatlarını da biliyorum. Daha 15 gün önce bir arkadaşım ShenZhen'den firmaların fiyatlarını getirdi.

Neyse... Siz bir önceki yazdığım mesajımı bir daha okuyup, üzerinde uzun uzun düşünün.

Kalabalık yolda hızla ilerlemek için, sürekli omuz atarak ilerlemek mümkün değildir.

• valla serkan abim ben kendime mini android pc getırdım.. 4 çekırdeklı 75$ dan verdı cıft çekıreklısını 35$dan kargo ve gumruk harıc
    keyboard kumanda aldım.. mouse ve klavye bır arada 19$
    alibaba'dan bakabılırsınız kaldıkı bu androidçin malıda degıl
    hayırlısı taktır yüce milletimindir :)
    sız burada olunda olumlu olumsuz yorumlarınız önemlıdır bizim için
    karaköy e gelince gelin beraber incelıyelım yorum yapalım tekrar :)

valla serkan abim ben kendime mini android pc getırdım.. 4 çekırdeklı 75$ dan verdı cıft çekıreklısını 35$dan kargo ve gumruk harıc
    keyboard kumanda aldım.. mouse ve klavye bır arada 19$
    alibaba'dan bakabılırsınız kaldıkı bu androidçin malıda degıl
    hayırlısı taktır yüce milletimindir :)
    sız burada olunda olumlu olumsuz yorumlarınız önemlıdır bizim için
    karaköy e gelince gelin beraber incelıyelım yorum yapalım tekrar :)

Yav hocam, siz/sizler malı kimden, nasıl alıyorunuz bilmiyorum !?

Ben ithalatla elde edilen maliyetlerden bahsediyorum. Maliyet deyince, vergiler dahil, mal dükkanının içine girinceye kadarki masrafların tamamıdır. Herneyse... piyasanın içinde aktif çalışanlardan biri olduğunuz için, bu konuları bilirsiniz zaten...

alibaba'dan toptan temin etmekte mümkündür. Ancak alibaba'dan daha ziyade mamul alınır. Oysa ben yarı mamulden bahsetmiştim. Ki, Türkiye'deki çoğu ithalatçı ürünleri yarı mamul statüsünde ithal eder. Vergi ve benzeri oranlarda indirim sağlamak için.

Bu ürünler yarı mamul statüsünde ithal edildiğinde ise, fiyatlar komik denecek düzeye iner. Elimde Çin'deki üreticilerin mamul başına fiyat listeleri var. Ancak o listeleri şimdi yayınlayamam. Zira ithal eden arkadaşımın işine kesat vurmuş olurum. Ama bu tür mamullerin aktif yaşam eğrisini sonunda yinede yayınlayabilirim. Ama şimdi değil...

Herneyse... Sizlere hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

Benim buradaki misyonum, daha ziyade görüntü kalitesi üzerinedir. Bu arm cortex serisi işlemcili cihazlar, görüntü kalitesinde sınıfta kalmıştır. Uydu cihazları açısından bilinmesi gereken tek ve en önemli gerçek budur.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emfatih

serkan bey,yıllardır bu piyasada gönüllü yorum yapıyorsunuz,sizce görüntü kalitesi en güzel cihaz hangisi,işin doğrusu okadar yazınızı okudum tam net bir öneri göremedim.

Demekki yorumlarımı yeterince okumamışsınız.

Mesajlarımı geriye doğru yeniden tetkik ediniz. Özellikle "resolution depth" kavramına değinmiş ve bu oranın nasıl elde edildiğini anlatmıştım. Bu oranı yüksek çıkan cihazlardan edinebilirsiniz.

Yinede bir cihaza değinmeye çalışayım.

Örneğin; Techisat digit ISIO S1 cihazda STi 7105 no'lu işlemci vardır. Bu cihazdaki işlemci ST firmasının ayar(set)'ları ile değil, Intel atom işlemcinin set'lerini kullanarak işlem yapar. Hal böyle olunca, işlemciden üst düzeyde verim alınabilir. Bu konuyu uzun zaman önce paylaşmıştım.

Konuyu buradan diğer cihazlara da getirecek olursak, hangi işlemci, hangi set'lerle çalışıyor bilmeliyiz. Daha bunun gibi çokça detay vardır. Bu nedenle de kolayca şu cihaz, çok iyi kalitede yada iyi kalitede görüntü üretiyor denemez.

Kullanılan işlemcinin; gerçek donanımsal çekirdek sayısı, veri yolu sayısı, nano micron (nm) ölçeği, hangi set'leri kullandığı çok önemlidir. Bunlar bilinmeden, herhangi bir marka işlemci iyi kalitede görüntü üretiyor denilemez. Ancak; işlemcinin seri numarasına ve cihazın yazılım gelişmişliğine bakılarak bir çıkarımda bulunulmaya çalışılır.

Ancak sizin ve benim gibi sürekli cihaz inceleyenlerin, dimağında kaliteli görüntü yerleşmiş olduğu için, kaliteli görüntü üreten cihaz ilk bakışta kolayca fark edilebilir.

Neyse... Geçmiş mesajlarıma doğru sörf yaparsanız çokça detay bulacaksınız.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 9 Ekim 2013; 12:18:29 >

• Serkan Bey ,

Yaşça büyük olduğunuzdan saygısızlık etmek istemiyorum ama bu şekilde yazılarınız hiç hoş değil.Neyin maliyetinden haberiniz var madem bu konuları çok iyi biliyorsunuz danışmanlık yapınız .Siz o 50-60 usd dediğiniz cihazlara çivi çakamasınız .üstüne en dandik RF kumanda 20 usd.Doğru bilgi başımız gözümüz üstüne ama bu şekilde sizin yaptığınız karalamaya girmiş.Lütfen önce alın ürünü inceleyin sonra diğer konuları yazın.İşlemci konusuna takılmışınız hisilicon çok başarılı bir üreticidir ve bunu dünya kabul etmiştir.Daha ürünün görüntüsünü görmeden hemen başarılı değil vs vs yorumlarınızı okudum bu hiç yakışıyormu.

Mal kore
    Üretim kore
    Yazılım Kore
    Lisanslar hepsi var.

Bana türkiyede 1 tane daha bu şekilde üretimi yapılmış ürün gösteremezsiniz.Haklının hakkını veriniz .Bu şekilde yazılar ile sadece size güvenen insanların sevgisini ve saygısını kaybedersiniz.

Böyle bir yorum yazmak zorunda kaldığım için herkes den özür dilerim.

Ali.

• quote:

Orijinalden alıntı: atlanta_ali

Serkan Bey ,

Yaşça büyük olduğunuzdan saygısızlık etmek istemiyorum ama bu şekilde yazılarınız hiç hoş değil.Neyin maliyetinden haberiniz var madem bu konuları çok iyi biliyorsunuz danışmanlık yapınız .Siz o 50-60 usd dediğiniz cihazlara çivi çakamasınız .üstüne en dandik RF kumanda 20 usd.Doğru bilgi başımız gözümüz üstüne ama bu şekilde sizin yaptığınız karalamaya girmiş.Lütfen önce alın ürünü inceleyin sonra diğer konuları yazın.İşlemci konusuna takılmışınız hisilicon çok başarılı bir üreticidir ve bunu dünya kabul etmiştir.Daha ürünün görüntüsünü görmeden hemen başarılı değil vs vs yorumlarınızı okudum bu hiç yakışıyormu.

Mal kore
    Üretim kore
    Yazılım Kore
    Lisanslar hepsi var.

Bana türkiyede 1 tane daha bu şekilde üretimi yapılmış ürün gösteremezsiniz.Haklının hakkını veriniz .Bu şekilde yazılar ile sadece size güvenen insanların sevgisini ve saygısını kaybedersiniz.

Böyle bir yorum yazmak zorunda kaldığım için herkes den özür dilerim.

Ali.

http://forum.donanimhaber.com/m_82226828/tm.htm
    quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Ali Bey,

Ben yurtdışında yaşıyorum. Sektör içindeyim ama bu ürünlerin ****ığı alan içinde değilim. Yani pazarlamacı olan sizlersiniz, ben değil... Dolayısı ile değerlendirmelerim objektif kriter taşır her zaman.

ShenZhen ve HongKong'a fuarlar kapsamında yılda en az bir defa giderim. Bu seyahatler bazen iki üç defa da olabilir.

Size bilmediğinizi de yazar, öğretirim. Ancak "yaşça benden büyüksünüz" diyerek konuyu farklı bir boyuta taşımaya çalışmayınız. Zira asıl bu noktadan dem vurmanız yakışıksızdır.

Görüntüsünü görmediniz dediğiniz cihazların tamamını, ben Ağustos başında ShenZhen'e gidip, 15 gün boyunca inceleyip tetkik ettim. Bu bağlamda yurtiçinde ve yurtdışında birçok firmaya da danışmanlık yapmaktayım. Bu itibarla, "karalama yapmak" sözünüz talihsiz olmuştur. Beni yeterince tanımadan yazdığınız anlaşılıyor.

Android cihazların gerçekleri ifade ettiğim gibidir. Forumlardan gün içinde 100'erle ifade edilecek sayıda özel mesaj ve özellikle de özel mesaj almaktayım. İnsanların güvenini 1 günde kazanmadım, 1 günde de kaybetmem. Hele hele ekmeğimi de pazarlama alanından kazanmadığım sürece, gerçekleri olduğu yazarım.

Umarım yeterince açık ve anlaşılır olmuştur.

• Hala Çin'den bahsediyorsunuz.Ben diyorum Kore siz diyorsunuz ÇİN yapmayın lütfen..Hala ben gördüm diyorsunuz bu ürün ilk defa çıktı nerede gördünüz.Benzer işlemci aynı işlemci ile yapılan ürünler olabilir ben bu ürünlerin ilk tasarımından üretimine kadar her aşamasında görev almış görmüş biriyim,Çin ile kore kıyas dahi edilemez. Görüntü kalitesi her ne kadar işlemciye bağlı olsada kullanılan ekipman ve yazılımda buna faktördür.Ben bu gün ürün alan ve arayan 100 lerce kişi ile konuştum içlerinden 1 tanesi dahi bunun görüntüsü kötü demedi ,biraz gerçekçi olmak gerek.

Orijinalden alıntı: atlanta_ali

Hala Çin'den bahsediyorsunuz.Ben diyorum Kore siz diyorsunuz ÇİN yapmayın lütfen..Hala ben gördüm diyorsunuz bu ürün ilk defa çıktı nerede gördünüz.Benzer işlemci aynı işlemci ile yapılan ürünler olabilir ben bu ürünlerin ilk tasarımından üretimine kadar her aşamasında görev almış görmüş biriyim,Çin ile kore kıyas dahi edilemez. Görüntü kalitesi her ne kadar işlemciye bağlı olsada kullanılan ekipman ve yazılımda buna faktördür.Ben bu gün ürün alan ve arayan 100 lerce kişi ile konuştum içlerinden 1 tanesi dahi bunun görüntüsü kötü demedi ,biraz gerçekçi olmak gerek.

Anlaşıldı !

Sizin maksadınız polemik aramak...

Necdet Bey'i arayıp bilgi vereceğim.

Benim mesajlarımı forumdan takip edenler, bir defa yazdığımı iyi bilirler. Bu nedenle tekrar tekrar açıklamalarda bulunmak gereksizdir.

Kalın sağlıcakla.

• Ben buradayım aramanızı bekliyorum.Söylediğim her kelimenin arkasındayım .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.