Şimdi Ara

GTA Online'da Gerçek Para Kullanımı Askıya Alındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Grand Theft Auto Online'da sorunlar devam ededursun, Rockstar bu modda gerçek para kullanarak oyun için para satın aldığımız sistemi askıya aldı.

Yapılan resmi açıklamaya göre online mod sorunsuz çalışana kadar oyun içi alışveriş özelliği kaldırılacak. Ancak buna rağmen oyuncular elbette farklı görevleri yerine getirerek oyun için para kazanmaya devam edebilecekler.

Tabii bu esnada Rockstar da boş durmuyor ve oyunda yer alan sıkıntıları gidermeye devam ediyor. GTA Online'da gerçekleştirdiğiniz görevleri ve ilerleyişinizi kaydetmeme sorunu şu an için ortadan kalkmış görünüyor. Bir diğer hata ise PSN sunucularından kaynaklanan sınırlandırma sonucu GTA Online'a giremeyen oyunculardı ve Rockstar bu problemi de halletmiş durumda. Yine de sorunları pür dikkat dinleyen deneyimli yapımcı geri dönümlerinizi GTAOnline@rockstargames.com'a bekliyor.

• neyi halletmiş ya halen giremiyoruz..
  • Nasıl halletmişler bilmiyorum..Online 1 ekimde açıldı..Çalışan biri olduğum için 1 ekim akşamı ve dün akşam 2 ekim akşamı girmeye çalıştım defalarca ama giremedim..Yani ben daha online ı oynayamadım bile..Girenler oyundan sıkılıp bırakmadan bir iki kurşunda ben sıkayım topuklarına ama olmuyor işte..Dün akşam bu hatadan sorumlu olan firmanın 7 ceddinden 3 üncü ceddine kadar saydım eğer bu gece de giremezsem dünküleri tekrar edip ayrıca 3 ten 1 e kadar geleceğim.İlgililere duyurulur.
  • birader şu sorunu adam akıllı düzeltin.sonra herşey nolmalken herkesi bi sıfırlayın bu ne yaa girecez oyuna herkes kasmış olacak.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gta offline
  • Düzeltmiş ben gire biliyorum.

• Tam düzeldi haberi gelene kadar girmemeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA Online'da Gerçek Para Kullanımı Askıya Alındı

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

gta offline

• Oyunlarda gerçek para kullanımını hiç sevmem ama firmalar için büyük bir gelir kaynağı olduğu kesin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.