Şimdi Ara

İpad 2 Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    1 ay kadar önce Vatan'dan ipad 2 aldım aslında 4 düşünüyordum ama laptop, telefon felan alınca fazla yüklenmeyim dedim. Bu yüzden ipad 2 aldım ilk ios cihazım ve çok eğleniyorum kullanırken yeni şeyler vs buluyorum. Çok iyi cihaz güzel kullanıyorum çok nadir de olsa sorunsuz olarak, daha evden dışarı çıkartmak nasip olmadı ama ekranda bir sorun baş gösterdi. İnfinty Blade 3 yükledim başlangıçtaki siyah ekranda iken sağda solda ve özellikle sağ alt kısma doğru çok belli olan yeşilimsi bir ışık çıkmaya başladı. Oyundan mı kaynaklı diye başka şekilde denemek istedim film izlerken alt ve üstteki siyah kısımlarda aynı ışığı gördüm ve bu sorun benim canımı çok sıktı. Daha 1 ay olmadı ki kullanımı en fazla 3-5 gün kullanımışdır, sürekli olarak kullanmaya başlasam bozulup gidebilir bile diye düşünüyorum.

    Sizlere sorum buna bir çözüm var mıdır yada hiç uğraşma Vatan'a götür mü dersiniz ?

    Benim düşüncem kurban bayramında müsait olacağım tatilde o zaman Vatan'a götürsem ve İpad 2'yi verip İpad 4 mü alsam diye düşünüyorum sizce mantıklı mıdır ? Hem bu led ekran hikayesini sevmedim ben ipad 4 deki retina ekran daha iyi hemde işlemci vs olarak iyi sanırım. Sizlerin yorumuna göre birşeyler şekillendirmeyi düşünüyorum.

    Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

     İpad 2 Ekran Sorunu

    Sorunu bu şekilde fotoğraflı olarak göstereyim birde. Alttaki yeşil renk bariz belli oluyor yanlarda da var bundan ama fotoğraf olduğundan belli olmuyor gözle çok net gözüküyor..







  • Doğruyu söylemek gerekirse bu konuda bilgim yok ama en iyisi servise yolla en temizi kendinin uğraştığına deymez cunki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.