Şimdi Ara

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (1582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.600
Cevap
121
Favori
1.179.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda passatımı(1.4 Tsı manuel) yeni satmışken Golf-7'ye bakıyorum.
    Birkaç tane araç buldumm. Müsadenizle 2 sorum olacak.
    1- Hıghlıne donanımlı bir araç var. Tahminimce 140-150 hp'lik Tsı motorlardan. 67.500 Fiyatı vardı. Sizce fiyat nasıl.
    2- Tsı hıghline yerine 1.6 Tdı Comfortline alsam arada çok fark olur mu? Bu arabalara (5.000-20.000 km bandı) en fazla ne kadar verilir.
    Şimdiden teşekkürler.
  • sebin efe S kullanıcısına yanıt
    Yılda 20 bim km yapmiyorsan hiç dizele bulaşma atmosferide kirletme derim zaten benzinlisi az yakıyormuş bu aracin dizele ne gerek var hem 10 bin daha pahalıdır ayrıca
  • TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    hocam biraz daha açarmısın ben anlamadım?

üzerinde mi geliyor yoksa gerek mi yok.
  • gerek yok değil hocam üzerinde geliyor, bence gerekli ve çok güzel bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuNNx

hocam vermiyolar zaten sınırlama gelmiş bu arada 36 ay vade ile alcaz krediyi taşıt kredisinde 50 bin tl kadar olanların %70 ini kredi olarak veriyo ihtiyaç kredilerininde faizleri çok yüksek yanaşılmıyo napcaz bilmiyom valla VW bize 50 bin tl 36 ay vade ile verse sıkıntı yok da bugün bayiyle görüşcem konuyu
    quote:

Orijinalden alinti: GolfTR

hocam vermiyolar zaten sinirlama gelmis bu arada 36 ay vade ile alcaz krediyi tasit kredisinde 50 bin tl kadar olanlarin %70 ini kredi olarak veriyo ihtiyaç kredilerininde faizleri çok yüksek yanasilmiyo napcaz bilmiyom valla VW bize 50 bin tl 36 ay vade ile verse sikinti yok da bugün bayiyle görüscem konuyu

dert etme dostum yeni kampanya yapacaklarmis 10 pesin araba senin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila Khan -- 18 Eylül 2014; 16:04:15 >

• Hocam kuzenim ikinci el almisti 3 senelik araç garanti süresi mi ne dolmus o yüzden sanjiman degismesi lazim demisler ama masraflari ondan istemisler zararina satacak yapacak birsey yok.

@Closer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila Khan -- 18 Eylül 2014; 16:06:50 >
  • yok hocam gerek yok değil, zaten highline ın içinde var sürüş konfor paketi, gereksiz değil gerekli birşey ve çokta güzel bir özellik.
  • neler var bu pakette peki kör nokta uyary sistemi var mi mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyValue

quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Golf çok güzel bir araç,beğenerek takip ediyorum.
    Yalnız dsg işi sakat bence,çok çekti arkadaşım dsg den.

ZF olsaydi sanzimanlar satış rekoru üzerine rekor kalmazdi ama maalesef eldeki imkan bu. Sorunlu sorunsuz tartışmasından ziyade ortada narin bir sistem olduğu aşikâr.

Haklısınız hocam.Amarokdaki şanzuman bile olsa daha iyi olurdu
    ZF çok iyi bir firma hak veriyorum size.

Hocam senin eski civic hb in 1.8i vardi bizde gecen haftada arkadasa aldik tekrar. 1.4lerin gidisini hic begenmiyolardi sen memnunmuydun

hocam benim 2009 model civic 1.4 i-shift vardı.

performans anlamında 1.4 lerden pek birşey beklenemez,ekonomi yapar sadece. ben performans için almamıştım, o yüzden bende sıkıntı olmadı ama gerçekten performansı kötüdür.

1.8 ler performans olarak tatminkar, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cradle_melih

yok hocam gerek yok değil, zaten highline ın içinde var sürüş konfor paketi, gereksiz değil gerekli birşey ve çokta güzel bir özellik.

Aynen aynen.
  • Hocam sizde efsane kasa hb mi var ama profilde sedan var gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila Khan

Hocam sizde efsane kasa hb mi var ama profilde sedan var gibi ?

attila kime sordun soruyu?
  • Orhan hocam yoğunluk var iş güç koşuşturmaca zamanım olmuyor. golf7 bana göre verilen parayı hak eden bir otomobil.
    ufak tefek sorunlar olsada yola çıkınca hepsini unutturuyor. onun otoyolda 180km hıza çıkınca kaya haline dönüşmesi beni mest ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

Orhan hocam yoğunluk var iş güç koşuşturmaca zamanım olmuyor. golf7 bana göre verilen parayı hak eden bir otomobil.
    ufak tefek sorunlar olsada yola çıkınca hepsini unutturuyor. onun otoyolda 180km hıza çıkınca kaya haline dönüşmesi beni mest ediyor

tekrar hoşgeldin abi. Haklısın. Her araçta sorun olabilir tabiki.

Ama GOLF 7 nin hayranlığı ve keyfi bitecek gibi değil. sahibine farkındalık meydana getiren bir makine. her kullananda aynı fikri oluşturuyor gerçekten. tipi bakışı yeter. çok farklı.

• Hocam mentionlar calismiyor

@Aknasmub
  • TAM BİR RAHATSIZ. Hiç bitmedi bu sevda. Bitecek gibi de değil

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila Khan

Hocam mentionlar calismiyor

@Aknasmub

olabilir attila sorun yok.
  • Attila Khan kullanıcısına yanıt
    hocam konuştum bayi ile aracın yarısını kredi olarak veriyoz diyolar başka yollar arıycaz
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: cradle_melih

Merhaba herkese iyi geceler öncelikle, ben yeni gold 1.6 tdi dsg highline modelinden sipariş verdim ve kasım ayının sonuna bayimden gün aldım, sormak istediğim, aracı ilk aldığımda ne yapmam gerekir? bundan önce 2008 model seat leon kullanıyordum, şimdi aracım ilk geldiğinde ne yapmalıyım? şunu kesin yapın ben yapamadım dediğiniz birşey var mı? şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun hocam şimdiden.

Araç ilk geldiğinde kaporta çepeçevre kontrol, tüm elektrik çalışanları, far - radyo - sinyaller - cam aç kapa - bagaj içi aydınlatması - torpido içi aydınlatması - klima aç kapa yapılarak kontrol edilmeli.

Koltuk döşemeleri ve plastik bölümler gözle kontrol edilmeli.

Araç bayiden çıkınca ilk firsatta lastik hava basinclari kontrol edilmeli. Genelde çok yüksek basınç ile teslim ediyorlar.

Ruhsatta yazan şasi no araçla karşılaştırılmalı. Hata varsa hemen düzeltme istenmeli. Sonra düzeltmek zor oluyor.

Bayiden çıkmadan evvel motorda yağ durumu kontrol edilmeli.

Aklıma ilk etapta gelen bunlar hocam. İyi günlerde kullanın.

Tarık Hocamın müsaadesiyle...
    Teslimata giderken dikkat edilecek hususlar
    aracı almaya giderken kullandığım Forumdaki hocalarımdan edindiğim Check list'im
    - Dıs boyayı kontrol ediniz, cizik, boya hatasi, boya da baloncuk var mı (boya hatasina giriyor)
    - Dis Kaportayi kontrol ediniz, göcük vs. gibi
    - Ic kisimda Koltuklari kontrol ediniz, yirtik veya hatali yerleri varmi diye
    - Ic kisimda genel cizik kontrolü yapınız
    - Siparis ettigin Opsiyonlari bir bir kontrol ediniz orada. Hersey üretim asamasinda takilmismi diye bakınız(faturada yazmalı ve üretim /tescil etiketinde var olmalı)
    - Motor kaputunu acıp genel bir kontrol yapınız
    -Aracın ön sağ kapı direğindeki kapı etiketini mutlaka kontrol ediniz karoseri birleşen yerlerindeki boyalara ve kaynaklara bakınız çünkü bunlar fabrikada robot ile kaynak yapıldığından tamamen hepsi aynı kaynak stilidir farklılıklar araçta oynama var anlamına gelir
    -lastik jantlara,ön ve arka cam direklerine dikkat ediniz
    -şase numarasını kontrol ediniz mutlaka
    -emniyet kemerinden tutunda sinyallere, farlara, hız sabitleme, cam otomatikleri, koltuk ayar düğmeleri vs vs vs ne varsa bakın
    -araçta sökülen bantların lekesi vardı.Bunlara dikkat (HAYALET VANTUZ LEKELERİ İÇİN YAPACAK BİR ŞEY YOK!)
    -Kriko ve avadanlıkların olup olmadığı
    -İlk yardım seti var mı?
    -vites geçişleri
    -direksiyon hareketi
    -Sinyal ve silecek kolları
    -gösterge panelinde ikaz ışığı vs yanık/sönük mü?
    -2. anahtar
    -4 cam otomatiğini deneyiniz
    -Aracın kullanım kılavuzu torpidoda mı? ilk fırsatta okuyunuz. (saat 15:00'e kadar zaman geçirmek için PDF formatında bilgisayarda okunabilir olan versiyonunu da tavsiye ederim.)
    -Fatura kontrolü
    -Far kontrolü
    -Far yıkama ile cam silmeyi test ediniz
    -FREN RODAJI, LASTİK RODAJI ile MOTOR RODAJI'na dikkat ediniz.
    - ilk benzincide benzin alırken lastik kontrolü
    -Yanınızda 1 kg'lık kuru tip bir yangın söndürücü götürünüz.(Alman konfigüratörde bu da opsiyonel)
    -Allah kaza bela vermesin..
    nazar boncuğunu da hemen takmanızı öneririm. (Nazar Boncuğumuz da Yasin Hocam'dan gelsin)
    İşte bana sunuluşu, ve işte bir başka örnek...
     VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR
    [/simage] VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR

Uzunca bir teslim alma listesi, ben önceki araçta hiçbir şeyine bakmadan hatta anlatalım dediler gerek yok diyerek bindim çıktım. Şimdi bu liste ile gitsem hem utanırım hem de yavaş kardeşim derler belki. Kısmetse, Cumartesi teslim ederiz dediler, ben bunların hepsine bakayım mı? Bir de oldu ki birşey çıktı kim bir daha 3 ay bekleyecek stresi de oluyor insanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.