arkadaşla r bütün post ları okuyamadım hem undying i hem jericho yu oynayıp ta ikisini karşılaştırp yorum yazabilecek olan varmı? Ben henüz bu oyunu almadımda..
undying kadar gerilimli bir oyun değil.. ama geçen senenin en iyi gerilim oyunlarından olduğunuda söylemekte yarar var.. grafik konusunda zaten undying i eziyor.. senaryo pek tutulmöadı ama ban göre vasat değil .. atmosferide kendine özgü karşılştırmak pek doğru olmaz
çok farklı oyunlar aslında jericho mutlak oynanması gereken bir oyun tabi
not : okadar sayfa yazılmış oku bence
kardeşim burda Cole denilen daşşşş hatunu alıp zamanı yawaşlatma büyüsü "E" tusuna basılınca kullanıyosun ve o klübe gibi yerler var ya sana ateş eden yerler onların arkasına gelip bir defa "Space" tusuna basıosun. Karı içeri bomba sallıyo.Tek tek hepsine yapacaksın işlem tamam.
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
@Marcus Fenix kardeş halen takılıyon buralarda :) önceki yardımların için thanks...
Gears OF War bitmek üzere kasıyom... mutlaka jerichodan sonra oynayın güzel geliyooo...
7600gs ile GOW da ii sonuçlar aldım hayret valla...
Arada sırada bakıyoz soyle dostum.Yardımlık konularda elımızden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısıyoruz her zamankı.Est. Ne önemi war
Bugun gears of warı almaya gıttım.50 diye biliyodum 59 cıkdı yaw. Kararsız kaldım wallah.Ne yapsam iddaasınada girdim arkadaşla alacam diye gözümde yememeye başladı.Bi akıl versen
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
arkadaşla r bütün post ları okuyamadım hem undying i hem jericho yu oynayıp ta ikisini karşılaştırp yorum yazabilecek olan varmı? Ben henüz bu oyunu almadımda..
Undying gerilim-korku oyunuydu.Jericho ise her acıdan aksiyon oyunu ama çok daha kanlı bir oyun diyebiliriz iste bu yüzden tam Clive Barker eseri diyebiliriz cünkü Barker eserlerinde herzaman et ve kan vardır bunun en güzel ornegide Hellraiser filmidir
undying kadar gerilimli bir oyun değil.. ama geçen senenin en iyi gerilim oyunlarından olduğunuda söylemekte yarar var.. grafik konusunda zaten undying i eziyor.. senaryo pek tutulmöadı ama ban göre vasat değil .. atmosferide kendine özgü karşılştırmak pek doğru olmaz
çok farklı oyunlar aslında jericho mutlak oynanması gereken bir oyun tabi
not : okadar sayfa yazılmış oku bence
gecen sene gerilim oyunu cıktıda bizimmi haberimiz olmadı bana göre bu oyun gerilim yapalım derken aksiyonun dibine vurmuşlar gecen senenin en iyi gerilim oyunu Opscure 2 idi bence cok hoşuma gitmişti tabi bu bana göre ehehe
Jerichoda gerilim yaşanan tek yerler oyunu oynayanlar bilir ki genellikle gruplar halinde ilerliyoruz.Ama baya bir ilerledikden sonra bi kaç yerde tek başımıza kalmamız gerekiyor.ben özellikle Black'le tek başımıza ilerlediğimiz yerde biraz yusufladım o kadar.
+Olarak yaratıklı maratıklı bir oyunda ilk defa korkmadan bitirebildim diyebilirim.Doom3ü hala cesaret edipde oynayabilmiş değilim
Marcus Fenix dostum doom 3 neden oynayamadın cokmu korkunc geldi şu zamana kadar cıkan bütün korku gerilim tarzı oyunları oynadım sana şu kadar söyliyim iclerinde en iyisi bana göre fatal frame serisidir... doom 3 ü gece oynadım genede etkilemedi beni ama fatal frame yi oynamak heleki gece oynamak gercekten cesaret istiyo
undying oynadığım en kaliteli oyunlardan biriydi. Beni oakdar çeken başkada bi oyun olmadı. Bu oyun daha aksiyon diyorsusnuz zaten clive barker yaptıysa en kısa zamanda oynamak gerekir bu adamın işleri iyidir .. cradle of filth ilede çalışmıştı bu adam film yapmışlardı hatta cradle of fear die yanlış hatırlamıyosam ordada bol bol et ve kan vardı