walla oyunda bonus kartlar dısında farklı sondur falan hiçbişi yok.
Bence oyunu o sekilde sonlandıracaklarına çocugu hangi karekterle öldürürsek ona göre bi son yapsalarmıs oyunu bitirmek için birden fazla nedenimiz olabilirdi ama düşünememiş işte adamlar.
ben kartlar için iki kere bitirdim ücüncüsüne baslamadım daha
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
arkadaşlar tam sürümünde oynuyorum, bir yere geldik geçemiyoruz. "Jones needs to project to grenadies on top the walls and blow up the flamethrowers fuel tanks..." gibi yazı var , nasıl geçicem? Daha önce geçen arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
Jones i seçip Q ve E tuşlarını kullanarak yukardaki yaratıkların içine giriceksin orada beyaz renkte benzin depoları var sanırsam 1 tuşunu kullanarak onları patlatıcaksın.
Jones u seçip karşıdaki duvarda asılı olan adama bak Q ya bas sonra onun karşısındakine bak Q ya tekrar bas en sonundada sağına bakıp 1 e bas kapı açılıcaktır
Jones u seçip karşıdaki duvarda asılı olan adama bak Q ya bas sonra onun karşısındakine bak Q ya tekrar bas en sonundada sağına bakıp 1 e bas kapı açılıcaktır
bende ses gitti arkadaşlar efekt ve müzik var konuşmalr yok çözemedim baş bölümlerde vardı sonra ortlarad yok oldu