hocam orası oyunun başı değilmi.. orada blacki alamazsın elemanı kontrol ediyosun çünkü daha black oraya kendisi gidecek bunun için kapının yanına git black neyapacağını unutmuş yine yada korkuyo...kızın arkasından ittir kapıya doğru korkma ben varım falande
quote:
Orjinalden alıntı: yusufztan
arkadaşım black nasıl alacam bi zahmet yazarmısın
quote:
Orjinalden alıntı: wilym@n
quote:
Orjinalden alıntı: yusufztan
arkadaşlar oyunun başlarında burda kaldım ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
Ufaltılmış ön izleme resmi
hocam black'i alıp Q tuşuyla kapıya bas açılması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Ocak 2008; 0:29:25 >
arkadaşlar oyunun başlarında burda kaldım ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
Ufaltılmış ön izleme resmi
hocam black'i alıp Q tuşuyla kapıya bas açılması lazım.
Dostum tek yapman mouse topunu yukarı oynatmak.Takım İlerleyecek ve orası kendı acılacak.
+Olarak olarak arkadas Blackı al demiş fakat orda Blackı alamaz .Beden Değiştirme Olayı Daha Yok.
Edit:Spoiler İcermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Fenix -- 7 Ocak 2008; 0:30:55 >
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
@mad_ max önce blacki al cocugun yanına biraz yaklas ve E tusuna basılı tut.Sonra Rawlingsi al ve yine E tusuna basılı tut.Daha sonra Delgadoyu al ve E tusuna bas.Daha daha daha sonra Churcu El ve İki Kere E Tusuna bas basılıda olabilir tam hatırlamıyorum.
haydaaa oyun bitti iyimi ne oyun ama ya çok eğlendim gerçekten, hocam çok saol sonunda bu ızdıraptan kurtardın beni
@mad_ max önce blacki al cocugun yanına biraz yaklas ve E tusuna basılı tut.Sonra Rawlingsi al ve yine E tusuna basılı tut.Daha sonra Delgadoyu al ve E tusuna bas.Daha daha daha sonra Churcu El ve İki Kere E Tusuna bas basılıda olabilir tam hatırlamıyorum.
haydaaa oyun bitti iyimi ne oyun ama ya çok eğlendim gerçekten, hocam çok saol sonunda bu ızdıraptan kurtardın beni
Hayırlı oLsun.Rica Ederim Ben iki kere bitirdim.Extra'lar acılıyo onun için.Oyun gercekden Güzel olmus.Özellikle Beden Değiştirme Olayı Süper.
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
baba iyiydi cole da o sesi titredi ya bi bölümde o an bitti benim için.. ninjaya yanaştım ondan sonra hep
quote:
Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias o hatunlamı yapıyoduk, Cole onun ismi, favorimdi benim oynarken
Oyunun Sonralarına Dogru Zaten Black(Snipercı) ve Church'e (ninja) cook fazla iş düşüyor.Resmen Lord OF thE Women Diyebiliriz.
Özellikle Church'un Comboları bir harika.