Şimdi Ara

Analiz : App Store'da tüm uygulamalar 1.13 milyon dolar değerinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Analiz : App Store'da tüm uygulamalar 1.13 milyon dolar değerinde








    Sayı bakımından Android işletim sisteminin gerisinde kalsa da gelir bakımından iki kat ileride olduğunu sık sık dile getiren Apple App Store, market değeri olarak da milyon dolar sınırını aşmış durumda.




    Yayınlanan yeni bir rapora göre App Store üzerindeki tüm ücretli uygulamalar toplamda 1.13 milyon dolar ediyor. Uygulama içi satın alma rakamları buna dahil değil. Mağazada en pahalı uygulama ortalaması 11.39$ ile sağlık kategorisine ait. İkinci pahalı kategori ise 11.28$ ortalama ile kurumsal uygulamalar. En düşük rakam 1.69$ ile oyun kategorisinde. Bu kategoride ücretli ve ücretsiz uygulamaların sayısı eşit. 




    Toplam rakam bakımından en pahalı kategori 173 bin dolar ile Eğitim. İkinci pahalı kategori ise 107 bin dolar ile oyun. 1.13 milyon dolarlık bedelin yarısı Eğitim, Oyun, Kitap, Sağlık, Kurumsal ve Referans kategorileri tarafında üretiliyor.  

     

     








  • Uygulama toplam ücreti yanında ücretli uygulama indirilme sayısı da android in çok ilerisinde.Sahip olduğu gelir sistemi ve güvelik metodlarıyla ios işletim sistemi bir geliştirici için androidin hep bir adım önünde.

  • Android de korsan uygulama yükleme olmasa Apple i geçer. Amma velakin Androidcilerin yüzde 80 i korsan yüklüyor paralı uygulamaları.

  • Uygulama içi ödemeler nerede/ne kadar kuzum?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.