Şimdi Ara

Battlefield 4 BETA için - Nvidia GeForce 331.40 Beta Performans Sürücüsü çıktı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Battlefield 4 BETA için - Nvidia GeForce 331.40 Beta Performans Sürücüsü çıktı..

Evet arkadaşlar nvidia Battlefield 4 Beta için maximum performans alma anlamında bir sürücü çıkarmış.sürücü ve haber kaynağı guru3d..

Haber kaynağı : http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=381932

The new GeForce 331.40 beta driver, is now available to download. An essential update for all GeForce GTX users jumping into the Battlefield 4 Beta, 331.40 beta ensures maximum performance and system stability in the shooter’s eagerly anticipated pre-release test.
    Rounding out 331.40 beta is a whole host of profile updates, adding new SLI profiles, updating existing SLI profiles, adding new Ambient Occlusion profiles, and updating other profile elements for optimum game experiences:

Graphics
    Implemented Horizon Based Ambient Occlusion plus (HBAO+) for DirectX 9 and DirectX 11 applications.

OpenGL
    Added support for OpenG 4.4

NVIDIA SLI Technology

Added or updated the following profiles:
    Assassin's Creed IV: Black Flag – Updated Profile
    Batman: Arkham Origins – Updated SLI Profile
    Battlefield 3 – Updated Surround Profile
    Battlefield 4 – Updated Surround Profile, Added SLI Profile
    Crisis – Added SLI Profile
    Crysis 3 – Added AO Profile
    Dirty Bomb – Added DX9 SLI Profile
    Dying Light – Added DX11 SLI Profile
    F1 2013 – Updated SLI Profile
    FIFA 14 – Added SLI Profile, Added AO Profile
    Natural Selection 2 – Added DX11 SLI Profile
    Outlast – Added DX9 SLI Profile
    Space Hulk – Updated Profile
    Splinter Cell: Blacklist – Updated SLI Profile
    State of Decay – Added DX9 SLI Profile
    Watch Dogs – Added DX11 SLI Profile

Other Profile Updates
    Crysis 3 - added AO profile
    FIFA 14 - added O profile

Changes and Fixed Issues in Version 331.40
    Click to hide spoiler

The following sections list the important changes and the most common issues resolved
    since versions 327.23. This list is only a subset of the total number of changes made in this
    driver version. The NVIDIA bug number is provided for reference.
    Fixes Since Previous WHQL Driver Version 327.23
    Windows Vista/Windows 7/Windows 8 Fixed Issues
    [OpenGL][Solidworks Flow Simulation plugin]: Some features of the plugin do not work. [1368330]
    [GeForce 6/7 Series]: GPU clock speed does not get higher than 405 MHz. [1356542]
    [SLI][Splinter Cell Blacklist]: TXAA option is missing when SLI is enabled. [1353668]
    [Surround]: Driver installation fails if NVIDIA Surround is enabled.[1353369]
    [3D Vision][Rainbow Six: Raven Shield]: Stereoscopic 3D works for the game only if played in windowed mode. [1318923]
    [Multi-GPU]: After clicking the Multi-GPU balloon message to open the NVIDIA Control Panel, pressing F1 does not open the Help. [1349589]
    [Stereoscopic 3D]: After switching the refresh rate switched to 120 Hz using the
    NVIDIA Control Panel and then running a 3D stereo application, the refresh rate automatically switches back to the previous refresh rate upon closing the 3D stereo app. [1343087]
    [3D Surround], 3xGeForce 500/400 Series: When sending output to a fourth display outside of the GPU Surround group, the Surround resolution (3-wide) switches to a non-Surround resolution (single display). [736859]
    [Quad SLI] [GeForce GTX 295]: “SLI connector is missing” balloon pops up even if the SLI bridge connector is attached.[919269]

Additional details:
    PhysX-Systemsoftware PhysX_9.13.0725
    HD-Audiotreiber 06/16/2013,1.3.26.4
    GeForce Experience 8.3.14.1
    DriverVer 09/27/2013, 9.18.13.3140

Download:

Windows Vista/7/8/8.1 x32
    http://us.download.nvidia.com/Windows/331.40/331.40-desktop-win8-win7-winvista-32bit-international-beta.exe
    Download US

Windows Vista/7/8/8.1 x64
    http://us.download.nvidia.com/Windows/331.40/331.40-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-beta.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 30 Eylül 2013; 17:16:08 >

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Surround profilde de gelmiş
  • Crysis 3 – Added AO Profile
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    bunca memnuniyete karşı amd ne yaparsa yapsın birader gtx 780 alıp yoluma bakarım. Nvidia devam tabiki.
  • haber kaynagi denen forumdaki sikayetler ilginc goz atmak isterseniz.ozet gec derseniz firefox ile gezerken 560ti ile kilitledi diyen var firefox ile sorun yasadim diyen baska biri var surround konusunda sikayet var durduk yere kilitliyor diyen var saints row4 kotu oynatiyor diyen var filanca benchmarkta dusuk fps aldi valleyde dusuk fps aldi diyen var payday2'yi kotu oynatiyor diyen var sli yaptim tekrar acinca siyah ekran oldu diyen var ama bf3'te cok iyiymis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

haber kaynagi denen forumdaki sikayetler ilginc goz atmak isterseniz.ozet gec derseniz firefox ile gezerken 560ti ile kilitledi diyen var firefox ile sorun yasadim diyen baska biri var surround konusunda sikayet var durduk yere kilitliyor diyen var saints row4 kotu oynatiyor diyen var filanca benchmarkta dusuk fps aldi valleyde dusuk fps aldi diyen var payday2'yi kotu oynatiyor diyen var sli yaptim tekrar acinca siyah ekran oldu diyen var ama bf3'te cok iyiymis.

nvidia nın beta driverları gerçekten kötü bunu kabul etmek lazım
    kaç tane beta denedim illa bir oyunda sorun yaşadım
    ama whqllerde sorun olmuyor her oyun sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 30 Eylül 2013; 20:04:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Sürücüden ambient occlusion açabiliriz manasınamı geliyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

haber kaynagi denen forumdaki sikayetler ilginc goz atmak isterseniz.ozet gec derseniz firefox ile gezerken 560ti ile kilitledi diyen var firefox ile sorun yasadim diyen baska biri var surround konusunda sikayet var durduk yere kilitliyor diyen var saints row4 kotu oynatiyor diyen var filanca benchmarkta dusuk fps aldi valleyde dusuk fps aldi diyen var payday2'yi kotu oynatiyor diyen var sli yaptim tekrar acinca siyah ekran oldu diyen var ama bf3'te cok iyiymis.

Sırf bf3 ve artıkta bf4 oynayacağım için benim için iyi bir driver

• quote:

önemli olan bf3 ve 4 te sıkıntı olmaması ve performans artışı of şaka bi yana mecbur kurucaz bunu bf4 beta için şart gibi görünüyor..whql si inşallah en kısa sürede çıkar..

• bf4'te harbiden ise yariyorsa kurun tabi ozellikle yeni seri kartiniz varsa ama ola ki sorun yasarsaniz nedenini bilin diye soyledim.amd bile bf4 icin surucu cikarmadi ya da 13.10 beta'ya guveniyor ki o surucu de bu beta gibi sorunlu ve bende oyunlarda kilitleyen bir surucu ama muhtemelen 7000 serisinde sorun yoktur.biz 6000 kullaniyoruz ya simdiden gariban muamelesi gormeye basladik.nvidia bf4 amd destekli olacagi icin ezilmeyeyim performans anlaminda demek icin ozel surucu yapiyor ve baya taviz veriyor diger oyun ve benchmarklari goz ardi ederek.amd olsun nvidia olsun biz su oyunda iyiyiz demek icin boyle egzantirig suruculer cikarmalarindansa duzgun calisan suruculer cikarmalarini isterim.amd icin zaten istiyorum ama nvidia icin de whql duzgun suruculer ciksin isterim bugun amd yarin nvidia kullaniriz bu isler boyle ama bu bf4 sidik yarisi daha baslamadan baydi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

p.m
  • oyunu indiriyimde sonrada driverı kurarım
  •  Battlefield 4 BETA için - Nvidia GeForce 331.40 Beta Performans Sürücüsü çıktı..
  • quote:

Heyecana gerek yok. R331 sürücü ailesinin ilk betası. Genelde ilk betalarla birçok farklı kombinasyonda sorunlar yaşanabiliyor. R320'de de böyle olmuştu. 1-2 tane beta ardından WHQL falan gelir, saçma durumlar ortadan kalkar büyük ölçüde. Tabi kusursuz sürücü diye bir şey olmadığı için her zaman şikayet edenler olacaktır.

Tabi bu sürücü aceleye gelmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 30 Eylül 2013; 21:24:03 >

• NVIDIA dan ilk COME ONNN !!! geldi

Fiyat indirimlerini bekliyoruz
  • Nvidiacıyız ezelden gönlümüz geçmez güzelden niyeyse ben şu ana kadar çıkmış ne kadar beta whol sürücü varsa hepde çıkar çıkmaz yükledim en ufak sorun yaşamadım nazar değmesin inşallah ekran kartım : asus 560 ti 448 c.
  • Oyun hazır, driver hazır. gtx 460 - phenom 2 x4 955 bakalım bf4'ü nasıl çalıştıracak.
  • Ahaha çok güzelmiş o
  • En kral Aticiydin bir zamanlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: namdar

Nvidiacıyız ezelden gönlümüz geçmez güzelden niyeyse ben şu ana kadar çıkmış ne kadar beta whol sürücü varsa hepde çıkar çıkmaz yükledim en ufak sorun yaşamadım nazar değmesin inşallah ekran kartım : asus 560 ti 448 c.

320 serisine kadar bende böyle artislik yapıyordum. Hey gidi gençlik hey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.